- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Beklerim bu ikilidenay 2 senede 1 konu açıyor ya, 2023te gelip bir çocukları var ama çocuk sadece abimin bu yüzden yengem onu emzirsin istemiyoruz falan diyormuş
haha
Çocuğu kaçırmaya bile kalkabilirler bence.ay 2 senede 1 konu açıyor ya, 2023te gelip bir çocukları var ama çocuk sadece abimin bu yüzden yengem onu emzirsin istemiyoruz falan diyormuş
haha
Yok bence çocuğun abimden olduğuna inanmıyoruz diye konu açar bu sapık düşünceli insancık.ay 2 senede 1 konu açıyor ya, 2023te gelip bir çocukları var ama çocuk sadece abimin bu yüzden yengem onu emzirsin istemiyoruz falan diyormuş
haha
MuhahahahahhaNolmuş? Abiyi mi boşatacaklarmış? "Giriyoruz duruşmaya gelin şu adliyedeyiz siz de görün" deyip bi de adliye önünde ekmesin analı kızlı ikisini? Bu kez de ellerinde kutlama için getirdikleri konfetilerle kalıyorlarmış. Ay yürek dayanmaz.
Çocuk eski eşe benziyor desek içine kurt düşer mi? Bence her erkek soğur.. diye gelir bu seferay 2 senede 1 konu açıyor ya, 2023te gelip bir çocukları var ama çocuk sadece abimin bu yüzden yengem onu emzirsin istemiyoruz falan diyormuş
haha
Çocuk eski eşe benziyor desek içine kurt düşer mi? Bence her erkek soğur.. diye gelir bu seferama çocuk da olursa bunlara mirastan zırnık kalmıyormuş insallah kv çocuğu emzirmeye, kendine anne dedirtmeye kalkmaz..
Bi desin de ağzının ortasına yesin terliği.Çocuk eski eşe benziyor desek içine kurt düşer mi? Bence her erkek soğur.. diye gelir bu seferama çocuk da olursa bunlara mirastan zırnık kalmıyormuş insallah kv çocuğu emzirmeye, kendine anne dedirtmeye kalkmaz..
şu zamanda en ihtiyacımız olan şeyYönetimden ricam bu konu kapanmasın, hatta sabitlensin. Kk hatunları kafası bozulduğunda buraya uğrar, içini boşaltıp gider. Ülkece kadınlarımız pambık gibi gezer
Ya işte böyle düşünceli olsunlar canımızı yesinler. Böyle kv ile tatile de gidilir, böyle kvye yedek anahtar da verilir.Kv ye geldim. Kaldığımda yer yatağında yatıyorum. Kadın kocaman yatak almış o kadar güzel ki alıp evime götüresim geldiNe gerek vardı anne kaç gün kalıyoruz ki zaten dedim. Gece çocukla zaten yoruluyorsun yarım saat yatsan da rahat yat istedim dedi. Konuyu okuyunca şimdi gidiyorum bi daha öpeyim kadını.
Sadece ilk mesajı okuyup şey gibi ortada kalmalarını bile okumaya giriyorum ben arada. Bir gülüp çıkıyorumYönetimden ricam bu konu kapanmasın, hatta sabitlensin. Kk hatunları kafası bozulduğunda buraya uğrar, içini boşaltıp gider. Ülkece kadınlarımız pambık gibi gezer
Ben bildrim geldiğinde bile gülüyorum aySadece ilk mesajı okuyup şey gibi ortada kalmalarını bile okumaya giriyorum ben arada. Bir gülüp çıkıyorum
Ben elin kızından geçtim, kendi oğullarına bu hakareti nasıl edebiliyorlar? Allah düşmanın da ahlaklısını versin.
bence böylelerininki safi kötülüktür ancak. bu kadarını düşünüp planlamak için insanın içinde birşeyler olması lazım.
Ahretlik şöyle düşünüyorum bunları yapanlar mutlaka geçmişte kendisine yapılanlar olabilir.
Bir nevi intikam alıyorlar.
Bunlar şahit olduklarımın binde biri, valla kendilerine yapıldı mı bilmem de bir kısmını yakınen tanıyorum öyle kayınvalide, kayınpeder görmüş insanlar değil, maksat kendi dedikleri olsun, dediklerini yapmayan gelin kötü gelin, flört ederek evlenen gelin kim bilir neler neler yapmıştır da sadrazam oğluşlarını ayartmıştır zihniyetinde kadınlar, tabii flört eden kıza taktıkları sıfatları söylemiyorum edebim de kurallar da elvermez, bu bilmiş teyzelerin arasında eşimle flört edip evlendim, sıfatlarımı duysanız :))) ben üstü kapalı söyledim siz anlayın, düşünceleri kötü ve işin fenası birbirlerini bu kötülükle besleyen insanlardı, iftira hayatın olağan akışında doğal bir eylemdiŞeytan ağzı açık izliyordur bunları
böyle insanlar varken şeytana ne hacet?
O annenize sevginizdendir bence, bazı çocuklar anne ya da babalarına olan sevgisini kutsallaştırabiliyor, benim kız da babasına aşık bir evlat, ben ters bir şey söylesem incinmez ama babası yalnızca yüzünü assa üzülür.Kız için çok üzüldüm. Herhangi bir kadın için kızının kayınvalideye çekmesi ona benzemesi de çok sinir bozucu bir şey zaten. Hani o babaanne kendi ayakları üzerinde duran, dünyada önemli bir şey başarmış bir kadın olsa birebir ona çeksin istersin de, böylesine çekmesi insanı hayattan soğutur.
Ben de 17-18 yaşlarındayken annemin yansımasıydım tamamen. Annem böyle baskın da bir karakter değildi üstelik. Annemin sevdiği şeyler kutsalımdı, müzik film ve hatta giyim zevkim birebir onun yansımasıydı. Üniversiteye başlayıp ailemden ayrı yaşayınca geçti bunlar. Kendi düşüncelerimi oluşturdum, kendi zevkimi keşfettim. Hâlâ tek tük sevdiğim şeyler var “aay annem bunu çok severdi” diyerek. Nostaljik değeri var artık o şeylerin gözümde. Ben üniversiteye başlayana kadar kendime kıyafet alışverişi bile yapmamıştım anneme sormadan danışmadan.