Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay 2 senede 1 konu açıyor ya, 2023te gelip bir çocukları var ama çocuk sadece abimin bu yüzden yengem onu emzirsin istemiyoruz falan diyormuş
haha
Yok bence çocuğun abimden olduğuna inanmıyoruz diye konu açar bu sapık düşünceli insancık.

Kv ye geldim. Kaldığımda yer yatağında yatıyorum. Kadın kocaman yatak almış o kadar güzel ki alıp evime götüresim geldi Ne gerek vardı anne kaç gün kalıyoruz ki zaten dedim. Gece çocukla zaten yoruluyorsun yarım saat yatsan da rahat yat istedim dedi. Konuyu okuyunca şimdi gidiyorum bi daha öpeyim kadını.

Muhahahahahha

ay 2 senede 1 konu açıyor ya, 2023te gelip bir çocukları var ama çocuk sadece abimin bu yüzden yengem onu emzirsin istemiyoruz falan diyormuş
haha
Çocuk eski eşe benziyor desek içine kurt düşer mi? Bence her erkek soğur.. diye gelir bu sefer ama çocuk da olursa bunlara mirastan zırnık kalmıyormuş insallah kv çocuğu emzirmeye, kendine anne dedirtmeye kalkmaz..

ay banı bitsede gelse. o zamana kesin görüşmüş olurlar abiyle

Bi desin de ağzının ortasına yesin terliği.

Ya işte böyle düşünceli olsunlar canımızı yesinler. Böyle kv ile tatile de gidilir, böyle kvye yedek anahtar da verilir.

Ben hep güvendiğim tanıdıklarıma yedek anahtar veririm zaten. İçeride unutur da kapıda kalırsam, anahtarı bir şekilde kaybedersem, çantam vs çalınırsa gibi ya da şehir dışına çıkarken kedimi evde bırakmam gerekirse onu kontrol etmeleri için, bitkim vs varsa sulamaları için… İnsanlık hali bir kaza bir şey olur, evden bir şeyler lazım olur gidemeyecek durumda olurum, kısa sürede o lazım olan şeylerin getirilmesi gerekebilir mesela. Sınırını bilen ve benim özelime saygı duyacak insanlara veririm ben yedek anahtarımı.

Yönetimden ricam bu konu kapanmasın, hatta sabitlensin. Kk hatunları kafası bozulduğunda buraya uğrar, içini boşaltıp gider. Ülkece kadınlarımız pambık gibi gezer
Sadece ilk mesajı okuyup şey gibi ortada kalmalarını bile okumaya giriyorum ben arada. Bir gülüp çıkıyorum

Ayy kızlar yaa ne yalan söyleyim dünden beri okuyup gülüyorum yorumlarla birlikte hangi yoruma denk gelsem ehehe diye gülme sesi geliyor yanaklarım acıdı artık :)

Sen git sonra orda kal sap gibi ..onlarda mesaj atsın size iyi tatiller diye hahahha

Ben elin kızından geçtim, kendi oğullarına bu hakareti nasıl edebiliyorlar? Allah düşmanın da ahlaklısını versin.

bence böylelerininki safi kötülüktür ancak. bu kadarını düşünüp planlamak için insanın içinde birşeyler olması lazım.

Ahretlik şöyle düşünüyorum bunları yapanlar mutlaka geçmişte kendisine yapılanlar olabilir.
Bir nevi intikam alıyorlar.

Şeytan ağzı açık izliyordur bunları
böyle insanlar varken şeytana ne hacet?
Bunlar şahit olduklarımın binde biri, valla kendilerine yapıldı mı bilmem de bir kısmını yakınen tanıyorum öyle kayınvalide, kayınpeder görmüş insanlar değil, maksat kendi dedikleri olsun, dediklerini yapmayan gelin kötü gelin, flört ederek evlenen gelin kim bilir neler neler yapmıştır da sadrazam oğluşlarını ayartmıştır zihniyetinde kadınlar, tabii flört eden kıza taktıkları sıfatları söylemiyorum edebim de kurallar da elvermez, bu bilmiş teyzelerin arasında eşimle flört edip evlendim, sıfatlarımı duysanız :))) ben üstü kapalı söyledim siz anlayın, düşünceleri kötü ve işin fenası birbirlerini bu kötülükle besleyen insanlardı, iftira hayatın olağan akışında doğal bir eylemdi

Resmen kayınvalideler örgütü vardı:))) Böyle diyorum ya bu kayınvalideler küçük bir şehirde yaşamıyor, bizzat İstanbul'da İstanbul'un çok eski ve köklü bir ilçesinde ikamet ediyorlardı, kendileri rahmetli oldu ama arkalarında kendilerine benzeyen nesil bıraktılar.

O annenize sevginizdendir bence, bazı çocuklar anne ya da babalarına olan sevgisini kutsallaştırabiliyor, benim kız da babasına aşık bir evlat, ben ters bir şey söylesem incinmez ama babası yalnızca yüzünü assa üzülür.
Bu bahsettiğim kız bambaşka bir şey, baskın bir babaanne ve hala elinde bence yitirilmiş bir çocuk, şimdi artık 30-35 yaşında yetişkin bir kadın olmuştur ama feci büyütüldü, o öyle de gitmiştir çünkü çevrede buna çok müsaitti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…