- 26 Mayıs 2021
- 479
- 1.035
- 35
BeeeennnnEyyyyy Rabbim bana bir tane iyi görümce göster bir bir beeeeeee.....
Aaa benmişim
Hepsi öyle akıllı erkek olmuyor. Biz yeni evliyken İki üç günlüğüne şehir dışına çıkmıştık. O tansiyon zaten hep yükselir, özellikle ajitasyon yapılacaksa. Çok da yükselmiyor ama geri dönmüştük iyiyiz dedikleri halde. Çünkü bir kere duyurdular. Madem iyisiniz neden söylüyorsunuzBakın hepimiz ailemizi tanırız ve olaylar karşısında kimin nasıl davranış takinacagini biliriz. Görümce yalan söyler tatillerini zehir ederim demiş ya o abi de annesinin istekleri yerine gelmeyince şımarık çocuklar gibi davranacağını kardeşinin de olayları abartacagini bilir.
Olacakları söyleyeyim; kardeş abiyi arayıp annemin tansiyonu çıktı der abi telefonu kapattıktan sonra karısına"annemde her defasında istekleri olmayınca tansiyonu çıkıyor bıktım artık" der. Yenge hanım" canını sıkma aşkım yaşlı insanlar çocuk gibi oluyor" diyip kocasına sarılır iki de öpücük kondurur dudağına, adam ailesinin bu davranışı karşısında karısının vermiş olduğu tepki altında daha çok ezilip eşine olan minneti artar olay biter.
Buyu olsa yine iyi tutmayacak şey ya kadincagizin arkasindan namusuna serefine iftira atabilecek birsey yaparsalar beklerim o annedenTakılmayacak gibi mi? Siz evli barklı insanların mahrem evinin anahtarını gizlice yaptırıyorsunuz? Sebep? Benim aklıma tek bir şey geliyor. Ayrılmaları için gizlice büyü filan gibi bir şeyler yapacaksınız. Evlenmelerine mani olamamışsınız bu seferde boşanmalarına çalışıyorsunuz.
Var varBeeeennnn
Siz hiçte iyi niyetle birlikte vakit geçirmek istemiyordunuz abiniz bunu bildiği için sizi ekti hem karısını istemiyorsunuz arkasından her dümeni ceviriyorsunuz sonra aileyiz birlikte olmak ne güzel bik.bik siz gayette o tatili o kadina zehir etmek için gidecektiniz ona mesaj verecektiniz abim oğlum hala bizim elimizde diye ama elinizde patladı ohhh cok-da güzel olduİyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.
Siz haksızsınız bu konuda.. bende tatilimi eşimle yapmak isterdim başbaşa , kayınvalidenin ne işi var Allah aşkına.. abiniz sizinle eşinin arasında kalıyor..Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Olmayın işteSaçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Kalmıyor kalmıyor. Abi annesini ve kardeşini çok iyi tanıyor o yüzden direkt karısının yanında pozisyon alıyor.Siz haksızsınız bu konuda.. bende tatilimi eşimle yapmak isterdim başbaşa , kayınvalidenin ne işi var Allah aşkına.. abiniz sizinle eşinin arasında kalıyor..
Evet aynen. O da olabilir. Erkek eşyaları koyarlar. Bu kadın seni aldatıyor derler. Bir insan neden başkasının evin anahtarını gizlice kopyalar ki? Boş evi gezecek değiller.Buyu olsa yine iyi tutmayacak şey ya kadincagizin arkasindan namusuna serefine iftira atabilecek birsey yaparsalar beklerim o anneden
İyi de yapıyor sankiKalmıyor kalmıyor. Abi annesini ve kardeşini çok iyi tanıyor o yüzden direkt karısının yanında pozisyon alıyor.
Kalmıyor kalmıyor. Abi annesini ve kardeşini çok iyi tanıyor o yüzden direkt karısının yanında pozisyon alıyor.
Sizi bilmem ama yalan söylemek,kandırmak gayet ayıp hele ki annesini ailesini kadırmak hiç hoş değil.
Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyorum buradakilere ama bir yere takılmışlar debelenip duruyorlar. Şimdi ben de abimi arayıp yaptığının ayıp olduğunu söylemek istiyorum. bunun için açtım bu konuyu ama şuraya bak insanlar neye odaklandılar.
Tatile gideceğini söylemeseydi o zaman. Annemin huyunu biliyor.
yalan soylemek ayıp yanlıs dalavere ısler dıyen de sızsınızİyi tamam o zaman. birlikte vakit geçirelim yada dürüst olmasını isteyen bizler suçlu yalan söyleyip alavere dalavere yapanlar suçsuz tamam.
Konu sahibi evlenince heryere görümcesi ve kv ile gitsin aile olsunlar güzelce kaynaşsınlarSiz hiçte iyi niyetle birlikte vakit geçirmek istemiyordunuz abiniz bunu bildiği için sizi ekti hem karısını istemiyorsunuz arkasından her dümeni ceviriyorsunuz sonra aileyiz birlikte olmak ne güzel bik.bik siz gayette o tatili o kadina zehir etmek için gidecektiniz ona mesaj verecektiniz abim oğlum hala bizim elimizde diye ama elinizde patladı ohhh cok-da güzel oldu
İnsan olaylara kendi penceresinden bakar çünkü. Abinin onları oldukları gibi kabul edip ilişkiyi kesmemesini bağımlılık olarak algılıyorlar çünkü onlar birer bağımlı. Abi keyfine bakıyor bunları da arada pışpışlıyor.bazı insanlar aslında karşısındakinin yaptıklarını hiç doğru bulmaz ama sırf iyi niyet ve merhametten tamamen bırakmaz ya bence buradaki abi de öyle.
onları öyle kabul etmiş ama hayatından da vazgeçmiyor.
ama bu durumu onun iyi niyeti değil o da bize bağımlı gibi yorumluyorlar.
Cok cok amin hem bir beddua degil dua konu sahibi icin kendisi gibi bir poncik gorumce herseyi iyi niyetinden olan bir kv si olsun cok cok cok amin tekrardanKonu sahibi evlenince heryere görümcesi ve kv ile gitsin aile olsunlar güzelce kaynaşsınlar
Anca öyle mutlu olur o
İstediği gibi ona da kısmet olsun inşallah madem
allahım sen mevzuyu bılıyorsun aminKonu sahibi evlenince heryere görümcesi ve kv ile gitsin aile olsunlar
İstediği gibi ona da kısmet olsun inşallah madem
poncıgını moncıgını bılmemCok cok amin hem bir beddua degil dua konu sahibi icin kendisi gibi bir poncik gorumce herseyi iyi niyetinden olan bir kv si olsun cok cok cok amin tekrardan