Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın yerinde olsam sülaleyi komple engellerim de basar giderim, hiçbir yerden ulaşamazlar. Yalan yere ayılıp bayılma seanslarını da görmemiş olurum.

aslında böylesine ses çıkarmayıp beraber gideceksin. ama yanında, sokak ortasında, sürekli öpüşken sevişgen takılacaksın. inadına kahkaha atacaksın kocanı öptükçe.

Yengemin dünyadan haberi yok diye kendini avutuyor konu sahibi. İnsan aynı evi paylaştığı adamı bilmez mi? Kocası yeterli tepkiyi verdiği için karışmıyordur gelin hanım.
Dünyadan değil onların her an ne ettiğinden haberi yoktur. Konu sahibinin dünyası anası abisi ve kendisinden ibaret olduğu için kullandığı deyim de yerinde kendine göre.

Burda ki kadınlar bir ton mesaj yazmış. Ama eminim ki yine abinle yengeni sucluyorsundur.

Tek söyleyeceğim ohhh iyi yapmışlar. Valla yengeni tanısam evin anahtarları kaynanan da derdim.
Yengenin aslında burayı okuyor olduğunu düşünsenize, mısır patlatmış kaynana ve gorumcesinin linçlenmesini izliyor falan, dünyadan haberi yok zanneden görümce anlattıkça anlatıyor böyle

aslında böylesine ses çıkarmayıp beraber gideceksin. ama yanında, sokak ortasında, sürekli öpüşken sevişgen takılacaksın. inadına kahkaha atacaksın kocanı öptükçe.
dogru soyluyorsunuz sohbet ederken yururken yemek yerken bır anda opusmeye baslanmalı
suratlar boyle gormeyı cok ısterdım

benım kaynana da( allah konu sahıbının basına versın ınsallah )

6 ay bı eltımde 6 ay dıger eltımde kalacakmıs oyle karar vermıs
bırı karadenızde dıgerı ızmırde bırınde yazı dıgerınde kısı gecırecekmıs
bana bulasamıyor cunku ben kabul etmem arayıp bana gelıyorum sızde kalmaya dese

nıye kolun falan mı koptu kalcan mı kırıldı amelıyat mı oldun ıhtıyacın var ondan mı ? neden gelıp kalacaksın derdım
bunu bıldıgınden bana gelemez

ama bu fıkır de aklımda bulunsun şoklar kralıcesı yapmak gerek bazı ınsanları

Adamın yerinde olsam sülaleyi komple engellerim de basar giderim, hiçbir yerden ulaşamazlar. Yalan yere ayılıp bayılma seanslarını da görmemiş olurum.
Bakın hepimiz ailemizi tanırız ve olaylar karşısında kimin nasıl davranış takinacagini biliriz. Görümce yalan söyler tatillerini zehir ederim demiş ya o abi de annesinin istekleri yerine gelmeyince şımarık çocuklar gibi davranacağını kardeşinin de olayları abartacagini bilir.

Olacakları söyleyeyim; kardeş abiyi arayıp annemin tansiyonu çıktı der abi telefonu kapattıktan sonra karısına"annemde her defasında istekleri olmayınca tansiyonu çıkıyor bıktım artık" der. Yenge hanım" canını sıkma aşkım yaşlı insanlar çocuk gibi oluyor" diyip kocasına sarılır iki de öpücük kondurur dudağına, adam ailesinin bu davranışı karşısında karısının vermiş olduğu tepki altında daha çok ezilip eşine olan minneti artar olay biter.

eh yani herkese hakettiği cevabı vermek lazım :)
valla benim annemin bir arkadaşı vardı, gelini ile hem de karşılıklı dairede oturuyorlardı, sen çağırmadan gelmem evin toplu olmaz sıkılırsın demişti. kadın cidden gelini çağırmadan bir gün gitmedi. oğlunu kendi fiştiklerdi tatile gidin de kız dinlensin diye.
allah herkese öylesini nasip etsin

Yengenin aslında burayı okuyor olduğunu düşünsenize, mısır patlatmış kaynana ve gorumcesinin linçlenmesini izliyor falan, dünyadan haberi yok zanneden görümce anlattıkça anlatıyor böyle

yaaa var yaa süper olurdu , yenge okuyorsan bize özelden yaz bizde keyiflenelim

bu arada çay kaşıgı görümce ortalarda görünmüyor ,

Kocanız kadar sizde laf yapmanız lazım işim var anne oglum sana söylemedi mi diye laf sokacaktın eşin sana bişi dese bile sen öyle dedin seni yalancı, çıkarmamak için öyle söyledim derdin

Çemkirecektin onlar empati kurmaz yüzsüzler

Ben bunu kv me demiştim çıldırmıştı.Ne dediysem,sana rahat batıyor demişti bende inşaallah senin kızlarına da batar o rahat demiştim sadece
Benim kızlarım ne yaptı sana diye coşmuştu
Niye sinirlendin rahatsam onlarda olsun işte demiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…