- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Elbette sonuçta konu sahibi de eşiyle başbaşa kalmak isteyecek, temel insan ihtiyacı.
Kaynana da annesi gibi çıkarsa konu sahibine yurtdışına kapağı atmasını ve/veya abisi ile ittifak kurmasını öneriyorum, aile içi ihtiyaçları (lohusa desteği, bebek bakımı vs) birbirlerine yaslanarak halletsinler.
konu sahıbı bırde oyle demıs dımıherkes eşiyle akşam odasında başbaşa kalsın lütfen rica ediciim :)
Akşam da kalmasın. Kayınvalide aralarında yatsın. Tatilde sevişmek de neymiş. Evlerinde sevişsinlerherkes eşiyle akşam odasında başbaşa kalsın lütfen rica ediciim :)
konu sahıbı bırde oyle demıs dımıne zararımız var bencıller aksam odalarında yalnız kalacaklar zaten demıs
tam cınnetlık
neyse kı en azından yalnız sevısebılecekler bas basa sevısmelerı ıcın yalnız bırakıyoruz dıyen gorumceyı de gormedım demem artık
Akşam da kalmasın. Kayınvalide aralarında yatsın. Tatilde sevişmek de neymiş. Evlerinde sevişsinler
Allahım deliricemevin anahtarını yaptırmışlardı ya, o da zor
Aslında mantıklı olan hiç sevişmemeleri tabi. Mazallah çocuk falan yaparlar yanlışlıkla annenin tahtı sarsılır.evin anahtarını yaptırmışlardı ya, o da zor
Allahım deliricem
Sapık mı bunlar, ne anahtarı
İnşallah iş üstünde görür utanırsınız dicem de utanma olsa bu yapılmaz
Kabus gibiler
Aslında mantıklı olan hiç sevişmemeleri tabi. Mazallah çocuk falan yaparlar yanlışlıkla annenin tahtı sarsılır.
Ayy çok güldümAbinle yengen şuan sabah orgazmı yaşamış, zevkle kahvaltılarını yapıyorlar tatillerinde
Sende hala gel buraya ayıp mı değil mi
Değil valla sizi atlatıp çatır çatır sevişmişler oohhh
Bu hayatta herkes yaşattığını yaşamadan ölmez.
Sende evlenince göreceksin nasıl oluyor U Unknown34
Yenge takımı 1 görümce kv takımı 0
Çocuğu yaparken çağırmadılar demesin de gerisi sorun değilçocuğu beslerken çağırmadılar falan :)
Ayy çok güldümvalla ben gitmiş gibi sevindim tatili baş başa gitmelerine baş başa mis gibi keyif yapıyorlardır.Abi de yenge de çok akıllıymış yalnız.Yenge hiç bulaşmamış bunlara abisi ne gerekiyorsa yapıp söylemiş Tatil dönüşü düşünemiyorum ne tripler atacaklar evlerden ırak
Ben yengeyle tanışmak istiyorum şimdiden çok sevdimBen kendimi yenge gibi hissettim yorumu yazarken acayip mutlu oldum
Ah yenge buraya üye olsaydı da kahvesini içerken gülerek yorumları okusaydı
Tatilden sonra da gidip ne güzel takmadım sizi diye dalga geçerdi
Ohh belki hala sevişiyorlardır
Yenge akıllı kadın tuttum onu
Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ben yengeyle tanışmak istiyorum şimdiden çok sevdim
Ben asıl abi ile tanışmak istiyorum. O aileden nasıl çıktı mesela, ilk onu soracam.Çok cool kadın yenge bende tanışmak isterim
Ya bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.