Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan olaylara kendi penceresinden bakar çünkü. Abinin onları oldukları gibi kabul edip ilişkiyi kesmemesini bağımlılık olarak algılıyorlar çünkü onlar birer bağımlı. Abi keyfine bakıyor bunları da arada pışpışlıyor.

hayır gencecik kız. annesinden etkilenmesi normal ama burada her konusunda kaç kişi hep aynı şeyleri yazdı. bir düşünüp biz nerede hata yapıyoruz demesi lazım ama zerre kadar etkilenmedi.

Benim bu konuda üzüldüğüm birşey var ki görümce 27 yaşında gencecik kız
Bu kızın hiçbir hayat amacı hobisi dünya görüşü yokki abisinin hayatını mutluluğunu çekememeyi kendine amaç edinmiş, hırslanmış yazmış buraya yetmemiş
Lütfen sen annen değilsin kendini geliştirebilirsin gençken, senin de bir hayatın olsun, herşeye kolay erişebiliyoruz artık aç bir kitap oku sevmiyorsan örgü ör ne biliyim yani bu kadar mı boş geçiyor hayatınız
abısıne olan sevgısınden bır baskasıyla paylasamama hırsı degıl ama cekememesı bunu not duselım
abısının mutlu olmasına katlanamıyor oyle bır hırs maalesef
hanı o da tuhaf ve bana gore hastalıklı abımı benden baskası sevemez benden daha cok sevemez o benım abım dusuncesını bıle bır nebze anlayabılırım en azından çap meselesı

bu daha fena bayagı daha kotucul

o kadar ıyı nıyetlı dıleklerde temennılerde bulunmussunuz kı kıyamadım sıze
otu cek kokune bak tam anasının kızı kımse kusura bakmasın
bende gorumceyım annem burada okudugum kayınvalıdelerden daha ıyı ama bana gore daha da ıyısı olabılır
annemın hatası oldugunda onunla aramın bozulmasını goze alarak mudahale ederım
abımle gorusmuyorum buna ragmen esıyle gorusurdum ve onu destekler ondan taraf olurdum

ınsanın ıcınde gelır bazı seyler

bız yedı denız suyuyla abdest alıp kk aılesı olarak hatım de ındırıp dualar etsek konu sahıbının ıcıne o poncıklık maalesef yuklenemez
kanında yok

bakıs acısı bellı

daha abısını arayıp ayıp ettın dıyecekmıs ya
saka gıbı

Konu sahibi evlenince heryere görümcesi ve kv ile gitsin aile olsunlar güzelce kaynaşsınlar
Anca öyle mutlu olur o
İstediği gibi ona da kısmet olsun inşallah madem
Cok cok amin hem bir beddua degil dua konu sahibi icin kendisi gibi bir poncik gorumce herseyi iyi niyetinden olan bir kv si olsun
poncıgını moncıgını bılmem
allah herkese layıgını versın tam dengını versın :dua:
herkes kalbının ekmegını yesın ınsallah
Konu sahibesine gore onlar cok iyi cok iyi jiyetli ya ondan pkncik dedim allah onada kendi ailesi gibi bir kayinaile nasıp etsin inşallah farklı olsa rahat edemez zaten

Hepsi öyle akıllı erkek olmuyor. Biz yeni evliyken İki üç günlüğüne şehir dışına çıkmıştık. O tansiyon zaten hep yükselir, özellikle ajitasyon yapılacaksa. Çok da yükselmiyor ama geri dönmüştük iyiyiz dedikleri halde. Çünkü bir kere duyurdular. Madem iyisiniz neden söylüyorsunuz
Belli bir yaşın üzerinde tansiyon şeker hastası olmayan mi var? hastalığı kullanıp insanları huzursuz etmek nedir?

abısıne olan sevgısınden bır baskasıyla paylasamama hırsı degıl ama cekememesı bunu not duselım
abısının mutlu olmasına katlanamıyor oyle bır hırs maalesef
hanı o da tuhaf ve bana gore hastalıklı abımı benden baskası sevemez benden daha cok sevemez o benım abım dusuncesını bıle bır nebze anlayabılırım en azından çap meselesı

bu daha fena bayagı daha kotucul

o kadar ıyı nıyetlı dıleklerde temennılerde bulunmussunuz kı kıyamadım sıze
otu cek kokune bak tam anasının kızı kımse kusura bakmasın
bende gorumceyım annem burada okudugum kayınvalıdelerden daha ıyı ama bana gore daha da ıyısı olabılır
annemın hatası oldugunda onunla aramın bozulmasını goze alarak mudahale ederım
abımle gorusmuyorum buna ragmen esıyle gorusurdum ve onu destekler ondan taraf olurdum

ınsanın ıcınde gelır bazı seyler

bız yedı denız suyuyla abdest alıp kk aılesı olarak hatım de ındırıp dualar etsek konu sahıbının ıcıne o poncıklık maalesef yuklenemez
kanında yok

bakıs acısı bellı

daha abısını arayıp ayıp ettın dıyecekmıs ya
saka gıbı
Haklısınız
Kendi gibi bir görümceye düşse hain ilan ederdi görümcesini kocasını doldurup bidaha görüşme aramasınlar dedirtirdi belki de
Neyse konu sahibi evlenince o tatlı pembe aile ortamını görümce ve kv ile yaşasın başka yolu yok 😂

hayır gencecik kız. annesinden etkilenmesi normal ama burada her konusunda kaç kişi hep aynı şeyleri yazdı. bir düşünüp biz nerede hata yapıyoruz demesi lazım ama zerre kadar etkilenmedi.
akıl ve mantık suzgecınden gecırerek dusunen der
ustelık 27 yasındamıymıs neymıs benım evlendıgım yaslar
bıldıgınız aklının basında olması gereken yaslar
anne cıksınlar tatıl yapsınlar onumuzde bır omur var sonra bızde yaparız hem bırbırımıze engel oluruz bız ıkımız yapalım anne kız daha ıyı demesı gerekırken

abım ayıp ettı dıyor arıcam dıyor gelının etkısı altında dıyor
yalan soyluyor yanlıs deyıp sonra da annemın huyunu bılıyordu soylemeseydı saklasaydı tatıle gıdecegını dıyor

tum kıyafetlerını guveler yesın emı dıye ıcımden gecırdım konu sahıbının her yorumunda
bır ınsan nıye boyle olur cok yazık cok

akıl ve mantık suzgecınden gecırerek dusunen der
ustelık 27 yasındamıymıs neymıs benım evlendıgım yaslar
bıldıgınız aklının basında olması gereken yaslar
anne cıksınlar tatıl yapsınlar onumuzde bır omur var sonra bızde yaparız hem bırbırımıze engel oluruz bız ıkımız yapalım anne kız daha ıyı demesı gerekırken

abım ayıp ettı dıyor arıcam dıyor gelının etkısı altında dıyor
yalan soyluyor yanlıs deyıp sonra da annemın huyunu bılıyordu soylemeseydı saklasaydı tatıle gıdecegını dıyor

tum kıyafetlerını guveler yesın emı dıye ıcımden gecırdım konu sahıbının her yorumunda
bır ınsan nıye boyle olur cok yazık cok

ahah ama güve duası çok naif, çok tatlı :)

hadi anneleri yaş gereği farklı düşündü diyelim, bu arkadaş da gelin evlenip ayrılmış diye kınadı onu çok.
zaten problem bu temelde.
içlerine sinmiyor.
oysa kendi başına da gelebilir.

Babannemi tatile götürmüyoruz diye gözünden yaş gele gele ağlardı babama, babamda gülüp geçerdi
Arkasından da biz borç içinde gezerken kendi tatillerde gezdi aramadı sormadı şimdi yalandan ağlıyor annem falan ama az değil derdi 😂
U Unknown34 annen de ağlıyor mu hçkıra hıçkıra 😂
acık bufede karnını guzelce doyuruyordur
sonra gıdıp yuzuyordur
agzı doluyken ve yuzerken dusunmeye fırsat bulamıyordur
aradada gıybet konusu yapıyorlardır o esnada ıkı goz yası dokuyordur t:KK70:
kendılerınde mental olarak rahatlama yontemını buldular

motıvasyon kaynaklarına bak :KK70: gelının tatıle gıtmesı
bundan olumsuz olarak motıve olup mental olarak beslenıyorlar yarabbım ya :KK70:
nasıl bır dunya

Herkes gönlüne göre kayınvalide versin demiş de annenin konu sahibini rahat bırakacağına gerçekten emin miyiz?

“Abinin tatiline karışıyorum kızım ama ben senin eşinle olan tatiline hiç karışmam sınırlarımı bilirim evladım” diyecek mi?

Şimdi aradan su sızmaz tabi, anne kız hep beraberler. Anne en yakın arkadaşını bu kadar rahat bırakacak mı? 🧐

Sayın konu sahibi, evet burada çok sıkıştırdık ama olur da büyükler sizin kısmetinize karışırsa biz yine buradayız, genç evlilere desteğimiz tam merak etmeyin. 😅

inşallah dıyelım :KK53:
boyle kısılere gelmelı oyle kaynanalar herkes dengını bulursa dunya guzellesecek

Vallahi ben aranan kayınvalidenin anne olarak konu sahibine zaten geldiğini düşünüyorum, benim öngörüm de bu olsun bakalım. Konu sahibi çok da küçük değil, bu kadar yıl birlikte olduğu annesi illa ki bir arıza çıkaracak.

inşallah dıyelım :KK53:
boyle kısılere gelmelı oyle kaynanalar herkes dengını bulursa dunya guzellesecek

kendi başına gelince bu seferde onlar ayıp etti diyecek. annesi öte taraftan sıkıştıracak.
iki kaynana arasında evliliğini anlayamazsa burada açtığı konularda büyük linç yer.

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Ne güzel olmuş

kendi başına gelince bu seferde onlar ayıp etti diyecek. annesi öte taraftan sıkıştıracak.
iki kaynana arasında evliliğini anlayamazsa burada açtığı konularda büyük linç yer.

Elbette sonuçta konu sahibi de eşiyle başbaşa kalmak isteyecek, temel insan ihtiyacı.

Kaynana da annesi gibi çıkarsa konu sahibine yurtdışına kapağı atmasını ve/veya abisi ile ittifak kurmasını öneriyorum, aile içi ihtiyaçları (lohusa desteği, bebek bakımı vs) birbirlerine yaslanarak halletsinler.

Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Siz bu kafaya hiçbir şey anlatamazsınız.Halâ ne zararımız olacak ki diyor?Pesss.Sen bi gelin ol da o zaman buraya açtığın konularda seni bi güzel gömelim oldu mu tükürdüğünü yuttun diye.

Herkes gönlüne göre kayınvalide versin demiş de annenin konu sahibini rahat bırakacağına gerçekten emin miyiz?

“Abinin tatiline karışıyorum kızım ama ben senin eşinle olan tatiline hiç karışmam sınırlarımı bilirim evladım” diyecek mi?

Şimdi aradan su sızmaz tabi, anne kız hep beraberler. Anne en yakın arkadaşını bu kadar rahat bırakacak mı? 🧐

Sayın konu sahibi, evet burada çok sıkıştırdık ama olur da büyükler sizin kısmetinize karışırsa biz yine buradayız, genç evlilere desteğimiz tam merak etmeyin. 😅

Vallahi ben aranan kayınvalidenin anne olarak konu sahibine zaten geldiğini düşünüyorum, benim öngörüm de bu olsun bakalım. Konu sahibi çok da küçük değil, bu kadar yıl birlikte olduğu annesi illa ki bir arıza çıkaracak.
bunlar aynı kafada oldukları ıcın bence bırlık olur :KK70: hatta damadı yanı esını ve kendı kaynanasını kacırtır
kocasına annemde gelsın dıyen annesının evınden hıc cıkmayan annesıyle 7-24 telde konusan gelın kızlarımızdan konu sahıbesı

el ele vermısler bırlıkte
basına gelecegınden korksa konu sahıbı
anne hayırdır sen ? derdı
annesını haklı buluyor abımı arayıp ayıp ettın dıcem dıyor onlar orda tatıl yapıyor keyıflıler ya huzur kacırtacak yanı
aynı kafada ınsanlar olduklarından annesınden rahatsız olmaz

bazı yorumlar bekar oldugun ıcın anlamıyorsun evlende gor demısler onlar ıcınde soyle dusunuyorum
bekar olmakla alakası yok beyın medenı durum ve cınsıyet gozetmeksızın calısıyor

Tükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki 😂
Bunlara tedavi şart
İnş ban yemem konuyu dağıtmaktan vs ama anlatmazsam deliricem devamını
Biz exle istanbulda yaşıyorduk anne izmirde
Biz bodruma vs tatile gitsek annesine hep söylerdi dönüşte falan yanlarına giderdik, neyse biz daha sevgiliyken bir kere benim yanımda ama bende denizd girmek istiyorum demişti kadın
Birlikte hamama da gider miyiz demişti
Ondaki oğul evlendikten sonra annesiz yaşayamazdı
Şimdi hala bekar neyseki henüz kimsenin başını yakamadılar çok şükür 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X