- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
Boşuna yazmayalım biz. İkimiz de göz ardıyızzaten böyle bir tutumdaki anneden kardeşten insan bekar olsa bile kaçar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşuna yazmayalım biz. İkimiz de göz ardıyızzaten böyle bir tutumdaki anneden kardeşten insan bekar olsa bile kaçar.
Adamın yerinde olsam sülaleyi komple engellerim de basar giderim, hiçbir yerden ulaşamazlar. Yalan yere ayılıp bayılma seanslarını da görmemiş olurum.Eşim bana sormadan tayin istedi hemde benim memleketime, bir insan evladım benden neden uzak duruyor diye bir durup düşünmesi lazım. Konu sahibinin annesine benzer eş ailesine sahibim. Nereye gitsek peşimizden çıkıp geldiler. Pikniğe gittik, sahile çıktık, akraba ziyaretine gittik hep olduğumuz yere davet edilmeden sürpriz yaptik adı altında geldiler. Gelemeyecekleri yere gittik akşama illa buraya gelin diye saatlerce telefon da taciz ettiler ki ben başka bir ile gezmeye gitmişim ne alaka akşam yemeği. AVM ye gideriz ararlar nerdesiniz diye illa yemeğe gelin e biz yedik zaten o zaman çaya gelin iyide belki sinemaya gideceğim, alışveriş yapacağım. Hayır yani AVM de evimle kv denin evine eşit mesafede tam ikimizin evinin ortasında kalıyor. Artık alışverişe bile gitmek istemiyordum. Evlendikten 1 yıl sonra eşimle tatile gittik kvdem tesadüfen öğrendi niye haber vermediniz dedi, bu kadar beni bunaltmışsın sana haber verir miyim ben. Sonrada oğlun 15 saat uzağa kaçar tabi senden.
Konu sahibi annenizle ikinizde emin adımlarla abinizi soğutmak için uğraşıyorsunuz az kaldı o da birgün basıp gidecek
ördek ailesi degılsenız bırlıkte gıtme sacmalıgında neden bulunuyorsunuz
sız kaynananızla bırlıkte tatıle gıtmeyı normal buluyor olabılırsınız sıze kaynananızla mutluluklar dılerım ınsallah bır an pesınızden ayrılmaz kendılerı ama herkes sızın gıbı olmak zorunda degıl
rahat bırakın ınsanları sızınle tatıl yapmak ısteseler bırlıkte gıdelım derlerdı resmen kacacak delık aramıslar yahu
bı tatıl yapacaklar opusup koklasacaklar kaynananın gorumcenın ne ısı var
bır gorumce olarak yazıyorum bunu bı silkelenin yahu daha neler
Boşuna yazmayalım biz. İkimiz de göz ardıyız
Dünyadan değil onların her an ne ettiğinden haberi yoktur. Konu sahibinin dünyası anası abisi ve kendisinden ibaret olduğu için kullandığı deyim de yerinde kendine göre.Yengemin dünyadan haberi yok diye kendini avutuyor konu sahibi. İnsan aynı evi paylaştığı adamı bilmez mi? Kocası yeterli tepkiyi verdiği için karışmıyordur gelin hanım.
Yengenin aslında burayı okuyor olduğunu düşünsenize, mısır patlatmış kaynana ve gorumcesinin linçlenmesini izliyor falan, dünyadan haberi yok zanneden görümce anlattıkça anlatıyor böyleBurda ki kadınlar bir ton mesaj yazmış. Ama eminim ki yine abinle yengeni sucluyorsundur.
Tek söyleyeceğim ohhh iyi yapmışlar. Valla yengeni tanısam evin anahtarları kaynanan da derdim.
dogru soyluyorsunuz sohbet ederken yururken yemek yerken bır anda opusmeye baslanmalıaslında böylesine ses çıkarmayıp beraber gideceksin. ama yanında, sokak ortasında, sürekli öpüşken sevişgen takılacaksın. inadına kahkaha atacaksın kocanı öptükçe.
Bakın hepimiz ailemizi tanırız ve olaylar karşısında kimin nasıl davranış takinacagini biliriz. Görümce yalan söyler tatillerini zehir ederim demiş ya o abi de annesinin istekleri yerine gelmeyince şımarık çocuklar gibi davranacağını kardeşinin de olayları abartacagini bilir.Adamın yerinde olsam sülaleyi komple engellerim de basar giderim, hiçbir yerden ulaşamazlar. Yalan yere ayılıp bayılma seanslarını da görmemiş olurum.
dogru soyluyorsunuz sohbet ederken yururken yemek yerken bır anda opusmeye baslanmalı
suratlar boyle gormeyı cok ısterdım
benım kaynana da( allah konu sahıbının basına versın ınsallah )
6 ay bı eltımde 6 ay dıger eltımde kalacakmıs oyle karar vermıs
bırı karadenızde dıgerı ızmırde bırınde yazı dıgerınde kısı gecırecekmıs
bana bulasamıyor cunku ben kabul etmem arayıp bana gelıyorum sızde kalmaya dese
nıye kolun falan mı koptu kalcan mı kırıldı amelıyat mı oldun ıhtıyacın var ondan mı ? neden gelıp kalacaksın derdım
bunu bıldıgınden bana gelemez
ama bu fıkır de aklımda bulunsun şoklar kralıcesı yapmak gerek bazı ınsanları
Yengenin aslında burayı okuyor olduğunu düşünsenize, mısır patlatmış kaynana ve gorumcesinin linçlenmesini izliyor falan, dünyadan haberi yok zanneden görümce anlattıkça anlatıyor böyle
Kocanız kadar sizde laf yapmanız lazım işim var anne oglum sana söylemedi mi diye laf sokacaktın eşin sana bişi dese bile sen öyle dedin seni yalancı, çıkarmamak için öyle söyledim derdinSöylediler güzelim söyledir. İnan duymasam kocam beş para etmez derdim. İzin günüm yorgunum bak evde dinlenicem. Oturuyoruz yarın izinlimisin dedi görümcem birine hayırlı olsuna gidilecek. Eşimde gitmicek biyere oturcak evde yorgun kız dedi. Kaynanamın bağırışına görmen lazım. Karışmıyorsun bana dedi. Konuşcaz senle dedi eşime. Eşimin beni savunmasına asla tahammül edemiyorlar. Ertesi gün noldu ilk eşimi aramışlar eşim sinirli aradı ya mevzu yapıcam şimdi kavga çıkıcaz siz gidiceksinz gidin ne dahil edyorsunuz kafanıza göre işi var kızın demiş. Yok anlamamış kadın beni aradı hazırlan geliyorum diyor. İşim var gelemem diyemedim. Sinirden kudurdum. Eşim genelde kendi bildiğimizi istediğimi yaparız diyor lakin böyle birşey olsaydı ne olurdu bilmiyorum. Benzeri oldu kızdığım için eşim iptal etmişti ayıp olcak diye vicdan yaptım gelsinler dedim. Bende salağım.
Zaten konu sahibinin gelini gibi olsam evliliklerde dert tasa kalmazKocanız kadar sizde laf yapmanız lazım işim var anne oglum sana söylemedi mi diye laf sokacaktın eşin sana bişi dese bile sen öyle dedin seni yalancı, çıkarmamak için öyle söyledim derdin
Çemkirecektin onlar empati kurmaz yüzsüzlerÇabalıyorum. O gün anne fikrimi sorsaydın gelmicektim sormadın yani dinlenicem o kadar artislik yaptı oğlun boşa yapmadıki dedim. Bişey olmaz bişey olmaz gidip gelcez hemen diyor. Böyle devam etmemek için çok tavsiye aldım burdan uğraşıyorumlk zamanlara göre daha iyiyim daha mesafeli daha uzak ve daha dilli. Lakin hala için soğumuyor ailesine karşı. Hatanın en büyüğü bende ben müsade ettim.
Ah keşke benm kocada konu sahibinin abisi gibi olsaZaten konu sahibinin gelini gibi olsam evliliklerde dert tasa kalmaz
ne çay kaşığıyaaa var yaa süper olurdu , yenge okuyorsan bize özelden yaz bizde keyiflenelim
bu arada çay kaşıgı görümce ortalarda görünmüyor ,
Ben bunu kv me demiştim çıldırmıştı.Ne dediysem,sana rahat batıyor demişti bende inşaallah senin kızlarına da batar o rahat demiştim sadece“Umarım senin gibi bir görümcen olur” diyenlere “beddua etmeyin” diye çemkiren vardı burada dimi bir de . Beddua olacak kadar kötü bir görümceysen davranışlarını değiştir? Ama yok, olur mu hiç
Yengenin çeyreği kadar aklı ve dünyadan haberi olsa keşke.onca kişi bu kadar sayfa yazmış, konu sahibi hala "yengemin dünyadan haberi yok ki" diye küçümseme derdinde.