- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
İnsan olaylara kendi penceresinden bakar çünkü. Abinin onları oldukları gibi kabul edip ilişkiyi kesmemesini bağımlılık olarak algılıyorlar çünkü onlar birer bağımlı. Abi keyfine bakıyor bunları da arada pışpışlıyor.
abısıne olan sevgısınden bır baskasıyla paylasamama hırsı degıl ama cekememesı bunu not duselımBenim bu konuda üzüldüğüm birşey var ki görümce 27 yaşında gencecik kız
Bu kızın hiçbir hayat amacı hobisi dünya görüşü yokki abisinin hayatını mutluluğunu çekememeyi kendine amaç edinmiş, hırslanmış yazmış buraya yetmemiş
Lütfen sen annen değilsin kendini geliştirebilirsin gençken, senin de bir hayatın olsun, herşeye kolay erişebiliyoruz artık aç bir kitap oku sevmiyorsan örgü ör ne biliyim yani bu kadar mı boş geçiyor hayatınız
Cok cok amin hem bir beddua degil dua konu sahibi icin kendisi gibi bir poncik gorumce herseyi iyi niyetinden olan bir kv si olsunKonu sahibi evlenince heryere görümcesi ve kv ile gitsin aile olsunlar güzelce kaynaşsınlar
Anca öyle mutlu olur o
İstediği gibi ona da kısmet olsun inşallah madem
Konu sahibesine gore onlar cok iyi cok iyi jiyetli ya ondan pkncik dedim allah onada kendi ailesi gibi bir kayinaile nasıp etsin inşallah farklı olsa rahat edemez zatenponcıgını moncıgını bılmem
allah herkese layıgını versın tam dengını versın
herkes kalbının ekmegını yesın ınsallah
Kalbi saf kötülük barındırıyorda ondan saf kotulerhayır gencecik kız. annesinden etkilenmesi normal ama burada her konusunda kaç kişi hep aynı şeyleri yazdı. bir düşünüp biz nerede hata yapıyoruz demesi lazım ama zerre kadar etkilenmedi.
Belli bir yaşın üzerinde tansiyon şeker hastası olmayan mi var? hastalığı kullanıp insanları huzursuz etmek nedir?Hepsi öyle akıllı erkek olmuyor. Biz yeni evliyken İki üç günlüğüne şehir dışına çıkmıştık. O tansiyon zaten hep yükselir, özellikle ajitasyon yapılacaksa. Çok da yükselmiyor ama geri dönmüştük iyiyiz dedikleri halde. Çünkü bir kere duyurdular. Madem iyisiniz neden söylüyorsunuz
Haklısınızabısıne olan sevgısınden bır baskasıyla paylasamama hırsı degıl ama cekememesı bunu not duselım
abısının mutlu olmasına katlanamıyor oyle bır hırs maalesef
hanı o da tuhaf ve bana gore hastalıklı abımı benden baskası sevemez benden daha cok sevemez o benım abım dusuncesını bıle bır nebze anlayabılırım en azından çap meselesı
bu daha fena bayagı daha kotucul
o kadar ıyı nıyetlı dıleklerde temennılerde bulunmussunuz kı kıyamadım sıze
otu cek kokune bak tam anasının kızı kımse kusura bakmasın
bende gorumceyım annem burada okudugum kayınvalıdelerden daha ıyı ama bana gore daha da ıyısı olabılır
annemın hatası oldugunda onunla aramın bozulmasını goze alarak mudahale ederım
abımle gorusmuyorum buna ragmen esıyle gorusurdum ve onu destekler ondan taraf olurdum
ınsanın ıcınde gelır bazı seyler
bız yedı denız suyuyla abdest alıp kk aılesı olarak hatım de ındırıp dualar etsek konu sahıbının ıcıne o poncıklık maalesef yuklenemez
kanında yok
bakıs acısı bellı
daha abısını arayıp ayıp ettın dıyecekmıs ya
saka gıbı
akıl ve mantık suzgecınden gecırerek dusunen derhayır gencecik kız. annesinden etkilenmesi normal ama burada her konusunda kaç kişi hep aynı şeyleri yazdı. bir düşünüp biz nerede hata yapıyoruz demesi lazım ama zerre kadar etkilenmedi.
akıl ve mantık suzgecınden gecırerek dusunen der
ustelık 27 yasındamıymıs neymıs benım evlendıgım yaslar
bıldıgınız aklının basında olması gereken yaslar
anne cıksınlar tatıl yapsınlar onumuzde bır omur var sonra bızde yaparız hem bırbırımıze engel oluruz bız ıkımız yapalım anne kız daha ıyı demesı gerekırken
abım ayıp ettı dıyor arıcam dıyor gelının etkısı altında dıyor
yalan soyluyor yanlıs deyıp sonra da annemın huyunu bılıyordu soylemeseydı saklasaydı tatıle gıdecegını dıyor
tum kıyafetlerını guveler yesın emı dıye ıcımden gecırdım konu sahıbının her yorumunda
bır ınsan nıye boyle olur cok yazık cok
acık bufede karnını guzelce doyuruyordur
inşallah dıyelımoysa kendi başına da gelebilir.
inşallah dıyelım
boyle kısılere gelmelı oyle kaynanalar herkes dengını bulursa dunya guzellesecek
inşallah dıyelım
boyle kısılere gelmelı oyle kaynanalar herkes dengını bulursa dunya guzellesecek
Ne güzel olmuşHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
kendi başına gelince bu seferde onlar ayıp etti diyecek. annesi öte taraftan sıkıştıracak.
iki kaynana arasında evliliğini anlayamazsa burada açtığı konularda büyük linç yer.
Siz bu kafaya hiçbir şey anlatamazsınız.Halâ ne zararımız olacak ki diyor?Pesss.Sen bi gelin ol da o zaman buraya açtığın konularda seni bi güzel gömelim oldu mu tükürdüğünü yuttun diye.Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Herkes gönlüne göre kayınvalide versin demiş de annenin konu sahibini rahat bırakacağına gerçekten emin miyiz?
“Abinin tatiline karışıyorum kızım ama ben senin eşinle olan tatiline hiç karışmam sınırlarımı bilirim evladım” diyecek mi?
Şimdi aradan su sızmaz tabi, anne kız hep beraberler. Anne en yakın arkadaşını bu kadar rahat bırakacak mı?
Sayın konu sahibi, evet burada çok sıkıştırdık ama olur da büyükler sizin kısmetinize karışırsa biz yine buradayız, genç evlilere desteğimiz tam merak etmeyin.
bunlar aynı kafada oldukları ıcın bence bırlık olurVallahi ben aranan kayınvalidenin anne olarak konu sahibine zaten geldiğini düşünüyorum, benim öngörüm de bu olsun bakalım. Konu sahibi çok da küçük değil, bu kadar yıl birlikte olduğu annesi illa ki bir arıza çıkaracak.
İnş ban yemem konuyu dağıtmaktan vs ama anlatmazsam deliricem devamınıTükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki
Bunlara tedavi şart