Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim de ısrarla balayımıza gelmek isteyen bir yakın bir tanıdık yüzünden biz balayımızı iptal etmek zorunda kalmıştık, eşimle de çok büyük bir kavga yaşamıştık. Abiniz ve yengeniz yalnız kalmak istemiş bunu neden anlamıyorsunuz? Son çare böyle bir yönteme başvurmuş.

İlk mesajınızı tekrar okudum. Ortada kandırılma gibi bir durum yok kusura bakmayın. Adam ilk teklif ettiğiniz de gelin dememiş üzerine nereye gideceksiniz diye arayıp sormuşsunuz ve bizde geliyoruz demeden alelacele bavulları sirtlayip ana kız gitmişsiniz. Abiniz belki annenizle konuştuktan sonra fikir değiştirip başka bir yere gitmeye karar verdi olamaz mı? Tabi siz abi ile yengenizi basma hevesi ile o kadar gözünüzü kararttiniz ki bizde geliyoruz demek için aramaya lüzum görmediniz çünkü gayette iyi biliyorsunuz ki geliyoruz deseniz abiniz kabul etmeyecekti.

2 hafta önce 1 yıldır gitmek istediğim tatilden vazgeçtim ve hem şehir hemde yapmak istediğim tatil konseptini değiştirdim, başka bir şehirde havuz başında tatil yapacağım şimdi benim ilk planımı bilen biri bana sormadan yollara düşüp tatilime iştirak etmeye çalışırsa sana güle güle, iyi tatiller derim.

Annem hastalandı yalanı da uydurmayin, emin olun abinizde annenizi en az sizin kadar tanıyor. Bu tarz yalanlar sadece abinizin daha çok uzaklasmasindan başka bir işe yaramaz. Ayrıca sonucunda göreceğiniz davranış hayal kırıklığı da yaratabilir sizin açınızdan. Benim eş ailesi de böyleydi. Haftanın 3-4 günü bir bahane ile eşimi çağırıyorlardi sonuç olarak eşim daha fazla dayanamayinca bu isteklerine bana fikrimi bile sormadan 1300 km uzağa taşıdı evimizi. Haftanın 3-4 günü oğlunu görse bile yetinmeyen kv dem şimdi yılda 2 kere ancak görebiliyor onda bile eşim 3 günden fazla durmuyor ailesinin yanında o yüzden bu ucuz numaralara sakın kalkışmayın kaybeden siz olursunuz.

anneler neden gelinleri ile kendilerini kıyaslar ve kıskanır asla anlamıyorum. insanın annesine duyduğu sevgi ile karısına duyduğu sevgi bir olabilir mi? nedir u oğlumu yar etmem havaları asla aklım almıyor.
bence buradaki abi de en sonunda fenalık geçirip çok uzağa gidecek, görüntülü bile arayamayacaklar.

Mantıklı olsalar zaten sorun yaşanmaz. Benim eşi olarak yaptığım paylaşımı annesi yapamaz keza bende eşime annelik yapamam.
Görüntülü arama konusunda da haklısınız eşim bilir ki ben görüntülü konuşmayı sevmem eşimde sevmez kimseyi de görüntülü aramam o yüzden eşimde bende sadece telefondan konuşur kapatırız

ondan sonrada kabahatli gelinler oluyor. kimse düşünmüyor ben mi çocuğumun canını sıktım diye.

Yengemin dünyadan haberi yok ki bu olaylardan olsun
Nasıl haberi yok siz gelinleri ne sanıyorsunuz ? Bizim herşeyden haberim var. Abinizle aynı evi paylaşıyor. Sizin şuan yaptığınız tavıra triplere saçmalıklara kadar biliyordur. Bildiği içinde istemiyor sizi. Çünkü bende istemiyorum. İzin günlerimi takip edip abisine şikayet edip, bana alınan hediyeye kadar kıskandıkları için rahat bırakmadıkları için istemiyorum. Onlarda muhtemelen haberim yok sanıyorlardır ama ciğerlerini biliyorum.

onca kişi bu kadar sayfa yazmış, konu sahibi hala "yengemin dünyadan haberi yok ki" diye küçümseme derdinde.
Asıl kendinin dünyadan haberi yok. Anasının dibinden ayrılıp şöyle bi kafasını kaldırıp görememiş dünyayı. Anam da anam. Abim de abim. Konunun başlarında baba rahmetli sandım, adam yok gibi evde. Millet hayatını yaşıyor, o da solup gidecek anasının dibinde, kimseyi küçümseyecek konumda değil.

ondan sonrada kabahatli gelinler oluyor. kimse düşünmüyor ben mi çocuğumun canını sıktım diye.
Eşim bana sormadan tayin istedi hemde benim memleketime, bir insan evladım benden neden uzak duruyor diye bir durup düşünmesi lazım. Konu sahibinin annesine benzer eş ailesine sahibim. Nereye gitsek peşimizden çıkıp geldiler. Pikniğe gittik, sahile çıktık, akraba ziyaretine gittik hep olduğumuz yere davet edilmeden sürpriz yaptik adı altında geldiler. Gelemeyecekleri yere gittik akşama illa buraya gelin diye saatlerce telefon da taciz ettiler ki ben başka bir ile gezmeye gitmişim ne alaka akşam yemeği. AVM ye gideriz ararlar nerdesiniz diye illa yemeğe gelin e biz yedik zaten o zaman çaya gelin iyide belki sinemaya gideceğim, alışveriş yapacağım. Hayır yani AVM de evimle kv denin evine eşit mesafede tam ikimizin evinin ortasında kalıyor. Artık alışverişe bile gitmek istemiyordum. Evlendikten 1 yıl sonra eşimle tatile gittik kvdem tesadüfen öğrendi niye haber vermediniz dedi, bu kadar beni bunaltmışsın sana haber verir miyim ben. Sonrada oğlun 15 saat uzağa kaçar tabi senden.

Konu sahibi annenizle ikinizde emin adımlarla abinizi soğutmak için uğraşıyorsunuz az kaldı o da birgün basıp gidecek

Asıl sizin yaptınız ayıp değil mi karı koca baş başa tatile gitmek istemiş siz de gitmek istiyorsanız başka yere gidin niye onlarla gitmek zorundasınız ki . En küçük olayda gelin oğlunu değiştirdi oluyor asıl siz düşüncesizlik ettiniz için oğlunuz aklını kullanmış

Yani kaç yaşında insansınız, düz mantık kurmaktan acizsiniz misiniz cidden ? Hanımefendi, orada başka insanlar da var evet sonuçta uzaya çıkmıyor bu insanlar tatile, fakat abiniz ve yengeniz bu insanları TANIMIYORLAR. Hani o insanlar sizin gibi yapışmayacak, anlatabiliyor muyum ? Bütün gün "oraya gidelim, bunu yapalım" diye tavuk bülüsü gibi peşlerinde gezeceksiniz siz. Akşam olunca odalarında yalnız kalırlarmış, yok canım ne gerek var yalnız kalmalarına karı koca mı sanki onlar ? Yatın aralarına, beraberce uyursunuz. Yanlışlıkla sevişirler falan aman aman izin vermeyin. Tatil onların neyine, kendini eğlemekten aciz iki koca kadını eğleyecekler daha.

Yengemin dünyadan haberi yok diye kendini avutuyor konu sahibi. İnsan aynı evi paylaştığı adamı bilmez mi? Kocası yeterli tepkiyi verdiği için karışmıyordur gelin hanım.

zaten böyle bir tutumdaki anneden kardeşten insan bekar olsa bile kaçar.

eşinizi tebrik ettim

Sana da müstehak. Aferin böyle bu akılla devam et.

ördek ailesi degılsenız bırlıkte gıtme sacmalıgında neden bulunuyorsunuz
sız kaynananızla bırlıkte tatıle gıtmeyı normal buluyor olabılırsınız sıze kaynananızla mutluluklar dılerım ınsallah bır an pesınızden ayrılmaz kendılerı ama herkes sızın gıbı olmak zorunda degıl

rahat bırakın ınsanları sızınle tatıl yapmak ısteseler bırlıkte gıdelım derlerdı resmen kacacak delık aramıslar yahu
bı tatıl yapacaklar opusup koklasacaklar kaynananın gorumcenın ne ısı var
bır gorumce olarak yazıyorum bunu bı silkelenin yahu daha neler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…