- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.927
Korktular demek, adamın bu sefer tepesi esaslı bi atar da parayı tümden keser diye.Elbette, mini özetime yazmayı unutmuşum
Allahtan o anahtar çok da eyleme geçmedi, facia olurdu yoksa.
Evet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.Hahahahahahahhaaha
Kapak sesi buraya geldi be.
Kardeşim istenmiyorsunuz işte ne yüzsüz insanlarsınız siz ya.
O abine var ya helal olsun akşam akşam çok eğlendim halinize.
S Sunshine1 bu arada kanarya sinirlenmişsin sende de var diye ama bu konudaki abiyle senin koca arasındaki farka odaklan sen bence.
Parazit filmi gibiler yeminlen. Evin küçük tuvaletinde saklanıp gece buzdolabından yemek aşırıyorlarmışElbette, mini özetime yazmayı unutmuşum
Allahtan o anahtar çok da eyleme geçmedi, facia olurdu yoksa.
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Gelin de değil oğul da asıl mesele.Evet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.
Evet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.
Parazit filmi gibiler yeminlen. Evin küçük tuvaletinde saklanıp gece buzdolabından yemek aşırıyorlarmış
Yok mesela yaniKusura bakmazsanız tekrar soracağım, ciddi mi?
Hayır bir yandan bu hareketi ciddi ciddi yapabilecek potansiyeli görüyorum, öte yandan beynim kabul etmeyi reddediyor, devreler yandı bende imdattt
Valla mıParazit filmi gibiler yeminlen. Evin küçük tuvaletinde saklanıp gece buzdolabından yemek aşırıyorlarmış
Yangın var diye bağırdığım için gezmeye gelmiyorlar Munecim çünkü sinirleniyorum. Bi denize gittik görümcemle onda da gitmeden önce kavga ettim iptal etmişti seninle gidicez dedi vicdan yaptım daha 2 aylık evliyim birlikte gittik. O gün bugündür uğraşırlar birlikte biyerlere gitmeye süreklide derler. Daha geçen dedi görümcem villa tutalım gidelim diye eşim ee gidin siz bizle ne işiniz var dedikanarya eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu sürekli annesi kardeşiyle gezmekten? İnsanın yangın var diye bağırası gelir.
Bilmiyorum böyle bişey başıma gelmedi gelseydi de huzursuzluk çıkar diye kabulda edebilirdim o konuda hiç iyi değilim.Gelin de değil oğul da asıl mesele.
Eşiniz arkanızda olmadiktan, ayıp olur diye pasif kaldıktan sonra neyle ne kadar baş edebilirsiniz?
İnsanlar neyin kafasını yaşıyor yaYangın var diye bağırdığım için gezmeye gelmiyorlar Munecim çünkü sinirleniyorum. Bi denize gittik görümcemle onda da gitmeden önce kavga ettim iptal etmişti seninle gidicez dedi vicdan yaptım daha 2 aylık evliyim birlikte gittik. O gün bugündür uğraşırlar birlikte biyerlere gitmeye süreklide derler. Daha geçen dedi görümcem villa tutalım gidelim diye eşim ee gidin siz bizle ne işiniz var dedikonu sahibi gibi görümcem hatta şüphelenmiyor değilim benim görümcem bile olabilir
Yancı olarak mı?Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk