Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.

Ailecek tatil yapmak istemiyorlar demek ki. Geçiştirmesinden anlamanız gerekirdi. İleride arkadaşlarınızla gezmeli eğlenmeli bir program yapmak isteseniz anneniz dahil olmaya çalışsa ya da sevgilinizle eşinizle romantik tatil planınız cümbür cemaat sülale etkinliğine dönse anlarsınız ne zararınız olacağını. Akşam odalarında zaten yalnız kalacaklar demeniz gerçekten çok ayıp. Sanki karı koca arasında tek özel paylaşım cinsellikmiş gibi. Sabah başbaşa kahvaltı yapmak, gün içinde karşılıklı kahvelerini içip sohbet etmek, yeni bir yeri ilk kez birlikte keşfetmek ne bileyim akşam başbaşa romantik bir yemek yemek istiyorlar belki. Bunu anlamak neden bu kadar zor sizin için? Hiç mi hayatınızda özel biri olmadı daha önce?

Evet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.
Gelin de değil oğul da asıl mesele.
Eşiniz arkanızda olmadiktan, ayıp olur diye pasif kaldıktan sonra neyle ne kadar baş edebilirsiniz?

İşte bu gelin baş etmiyor olması gerektiği gibi adam baş ediyor bunlar da kudurdukça kuduruyor.

Parazit filmi gibiler yeminlen. Evin küçük tuvaletinde saklanıp gece buzdolabından yemek aşırıyorlarmış

Kusura bakmazsanız tekrar soracağım, ciddi mi?

Hayır bir yandan bu hareketi ciddi ciddi yapabilecek potansiyeli görüyorum, öte yandan beynim kabul etmeyi reddediyor, devreler yandı bende imdattt

kanarya eşiniz hiç rahatsız olmuyor mu sürekli annesi kardeşiyle gezmekten? İnsanın yangın var diye bağırası gelir.
Yangın var diye bağırdığım için gezmeye gelmiyorlar Munecim çünkü sinirleniyorum. Bi denize gittik görümcemle onda da gitmeden önce kavga ettim iptal etmişti seninle gidicez dedi vicdan yaptım daha 2 aylık evliyim birlikte gittik. O gün bugündür uğraşırlar birlikte biyerlere gitmeye süreklide derler. Daha geçen dedi görümcem villa tutalım gidelim diye eşim ee gidin siz bizle ne işiniz var dedi konu sahibi gibi görümcem hatta şüphelenmiyor değilim benim görümcem bile olabilir

Hem bu hem de diğer konulardan konu sahibinin tam bir troll olduğu apaçık ortada. 50 sayfa mesajı niye yazmış millet anlamadım.

İnsanlar neyin kafasını yaşıyor ya
Herkes evinde mutlu olsun neden bu çekememezlik
Tedavi olsun bu görümceler ne olur
Bu arada benim halam var annemle arkadaş gibidir, mesela babamla hala baş başa gezseler diye kaç yaşında kadın plan bile yapar
Ama yeri gelir özleşirler birlikte giderler gezmeye de
Ne biliyim olması gereken bu değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…