Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kaynananız ve görümceniz ile tatile gitmek istermiydiniz sizin anneniz yengenizin kayınvalidesi sizde görümcesisiniz yarın sizde bir annenin gelini bir abinin eşi olacaksınız ve o zaman anlayacaksınız eş ile başbaşa olmayi ortada kandırma göremedim ben

Herkese Merhaba,

Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Abin gecistirmis bide önden gidip yerleşmişsiniz. Sıkılmış olabilirsiniz ama peşlerine niye takiliyorsunuz ayrı tatil yapın bence hiç nazik bir hareket değil ısrarcı olmanız

İşte bu gelin baş etmiyor olması gerektiği gibi adam baş ediyor bunlar da kudurdukça kuduruyor.
Bilmiyorum ki valla güzelim başıma gelmedi hiç. Ne kadarlık evliler ne yaşadılar bilmiyorum. 9 10 ayda da adama böyle taktik nasıl öğretirim onuda bilmiyorum. En son görümcem villa tutalım 2 ye böleriz uygun olur eğlenceli olur dedi eşimde ee bizle ne işiniz var gidin dedi. Görümcem de bunla bişey yapılmıyor dedi.

İnsanlar neyin kafasını yaşıyor ya
Herkes evinde mutlu olsun neden bu çekememezlik
Tedavi olsun bu görümceler ne olur
Bu arada benim halam var annemle arkadaş gibidir, mesela babamla hala baş başa gezseler diye kaç yaşında kadın plan bile yapar
Ama yeri gelir özleşirler birlikte giderler gezmeye de
Ne biliyim olması gereken bu değil mi
Bende o halalardanım. Abimler parka inse gitmem başbaşa otursunlar diye düşün yani. Bana da sahile gittik diye beni niye götürmedin abi diyen görümce denk geldi. Eşim istediğinde de götürmedi o ayrı ama bu halleri can sıkıyor.

Bende o halalardanım. Abimler parka inse gitmem başbaşa otursunlar diye düşün yani. Bana da sahile gittik diye beni niye götürmedin abi diyen görümce denk geldi. Eşim istediğinde de götürmedi o ayrı ama bu halleri can sıkıyor.
Seve seve alışcaklar
Sinir oldum ta burdan ben bekarım ama ayıp denen birşey var insanların özel alanına saygı duymayan saygısızlar, vıcık vıcık ayyy

abin geçiştirdiği halde niye ısrarla gidiyorsunuz ki ben olsam sinir olurdum kırk yılın başı eşimle tatile gidicem arkadan kayınvalide ve görümce gelecek olacak iş değil.
ha birlikte plan yapılır sonra cayılır o olmaz tabiki.

Arkadan gitmemisler , önceden gidip yerleşmişler : )

Çok hoş yapmışlar gerçekten. Aslında açıkça söylese daha iyiymiş ama demek ki açıklıktan anlamayan bir ailesi varmış adamın.

Bide ciddi ciddi sormuş. Yazık ne insanlar var

abiyi evlendirmemek için elinizden geleni yaptınız

anneniz evlerinin anahtarını dahi çoğaltmıştı

hala biz baş başa tatile gideceğiz deyince biz de gelelim diyecek yüz nasıl oluyor

adam akıllıymış sizinle uğraşıp gelmeyin etmeyin deyip tartışma çıkaracağına

X yer demiş, siz de gayet kendiniz gidebiliyormuşsunuz oraya tatile

onlar da giderler güzel güzel

yalnız toplum olarak ne kadar açız tatillere, açıldığı an koşuyoruz her yerlere

En çokta pandemi dolayısıyla evde kapalıyız kimse gelip gidemez diyenler tatilde.

Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, sizin gibi de bir görümceniz olur. Resmen kafayı onlarla bozmuşsunuz. Tatile huzurlarını kaçırmak için gitmek istiyorsunuz sanırım. Allah akıl fikir versin.

Kendini mükemmel gören böyle insanlara bu şekilde bir dua edince beddua olarak kabul ediyorlar , neden acaba ?

o dönemin favori konusuydu :)
şaka bir yana gerçekten üzücü böyle şeyleri okumak. insanın ne kendisine ne de başkasına saygısı olmaması çok kötü.
Aynen üzücü tabiki. Benimde eski görümcem 12 yaş büyüktü benden ama aşırı kıskançti ne yaptı ne etti ayırdı ama Allah'ın dan bulsun

Kız gorumcek öyle herşeye heryere atlarsaniz kalırsınız öyle 😄. Bazen bazı konuların fake olmasını istiyorum yani öyledir diye düşünüyorum bu kadarda olmaz diyorum😂😂 hem suçlu hem güçlü. Size gelin dememişler ki si ze ge lin de me miş Ler🙄

Yok ya lütfen bu konu fake olmasın, adam gibi adam yöntemi var çünkü konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X