Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne kadar saçma insanlarsınız ne geliyorsa bu gelinlerin başınasizin gibi saçma sapan kaynana görümcenin yüzünden geliyoryazık sizin kafanıza aynısını sende yaşayınca görürürsğn çok iyi yapmıs abın keşke direk sizi istemiyoruz ne haliniz varsa görün dese yazık o geline sizin gibilerine kalmış

Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Bi zahmet her zaman yanında olmayın ya

Evet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.
Çözüm gelinde değil çözüm kocada Kanarya. Kocan dur dediği zaman kimse sana laf söyleyemez

Çözüm gelinde değil çözüm kocada Kanarya. Kocan dur dediği zaman kimse sana laf söyleyemez
Söylediler güzelim söyledir. İnan duymasam kocam beş para etmez derdim. İzin günüm yorgunum bak evde dinlenicem. Oturuyoruz yarın izinlimisin dedi görümcem birine hayırlı olsuna gidilecek. Eşimde gitmicek biyere oturcak evde yorgun kız dedi. Kaynanamın bağırışına görmen lazım. Karışmıyorsun bana dedi. Konuşcaz senle dedi eşime. Eşimin beni savunmasına asla tahammül edemiyorlar. Ertesi gün noldu ilk eşimi aramışlar eşim sinirli aradı ya mevzu yapıcam şimdi kavga çıkıcaz siz gidiceksinz gidin ne dahil edyorsunuz kafanıza göre işi var kızın demiş. Yok anlamamış kadın beni aradı hazırlan geliyorum diyor. İşim var gelemem diyemedim. Sinirden kudurdum. Eşim genelde kendi bildiğimizi istediğimi yaparız diyor lakin böyle birşey olsaydı ne olurdu bilmiyorum. Benzeri oldu kızdığım için eşim iptal etmişti ayıp olcak diye vicdan yaptım gelsinler dedim. Bende salağım.

Tükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki
Bunlara tedavi şart

Sapıkça ve ensestçe açıkçası bilmiyorum çok iğrenç geliyor bana evli değilim rabbim böyle kaç den görümceden uzak tutsun beni amin

E eşin arkandayken neden yüz verirsin ki. Onların yaptığı ayıp değil seninki mi ayıp. Sen böyle devam edersen eşin de seni savunmayı bırakır yakında

Bu kv görümce ikilisinin yaptıklarıyla benim başımdakiler birebir aynı hatta fazlası. Ailemin yanına tatile gidicektim kadın ona bile gelmeye kalktı baktı bizden ses yok vazgeçti. Ben evlenirken adam gibi yardım etmeyip bizden yürüttüğü altınlarla eşyalarını yenileme, bir de yetmezmiş gibi ailem eşyaların yarısını alınca kudurup çeyizi yok deme, (Allahtan yalanı ortaya çıktı)ben tatile giderken sanki bırakacak başka insanım yok gibi anahtarı isteme, evlerimiz kesemiz ayrı olmasına rağmen ilk yıllar nerdeyse her gün birlikte yemek yeme, sürekli eşimden para tırtıklama, daha neler neler... Kv min kardeşinin sözü hala kulağımda; " Siz onun altın yumurtlayan tavuğunu aldınız."

Tek fark benim eşim pasif ve ailenin enayisi. Zaten yakındır boşanmam. Ama size bir şey söyleyeyim mi? siz bu kızı bana olan gibi bunaltırsanız yerine gelen öyle sessiz saygılı görgülü bir tip olmayacak kök söktürecek çünkü artık aman susayım tatsızlık olmasın diyen kadınlardan çok kalmadı. İyi ki de kalmadı.

Oha
Bu yüzden eski sevgilin demi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…