Onlar karı koca sevişirler savaşırlar sizin ne işiniz var orda ana kız şeytan bile karı-kocanın arasına girmezmişYa bizi kandırması yada yalan söylemesi hoş mu şimdi ? Tek taraflı yazıyorsunuz.
Siz ne kadar saçma insanlarsınız ne geliyorsa bu gelinlerin başınasizin gibi saçma sapan kaynana görümcenin yüzünden geliyoryazık sizin kafanıza aynısını sende yaşayınca görürürsğn çok iyi yapmıs abın keşke direk sizi istemiyoruz ne haliniz varsa görün dese yazık o geline sizin gibilerine kalmışHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Konu sahibi buna şaşırabilir yanlızOnlar karı koca sevişirler savaşırlar sizin ne işiniz var orda ana kız şeytan bile karı-kocanın arasına girmezmiş
Evde huzurda bırakmıyorlar. İnsan yediğimiz hamburgeri kıskanırmıSeve seve alışcaklar
Sinir oldum ta burdan ben bekarım ama ayıp denen birşey var insanların özel alanına saygı duymayan saygısızlar, vıcık vıcık ayyy
Allah yardım etsinEvde huzurda bırakmıyorlar. İnsan yediğimiz hamburgeri kıskanırmı
Bu kafayı anlamamız mümkün değilKendini mükemmel gören böyle insanlara bu şekilde bir dua edince beddua olarak kabul ediyorlar , neden acaba ?
Burada yine hiç bir şey değişmemiş hala aynı. Ben hatalı değiliz demiyorum zaten sorun abimin bize yalan söylemesi. Ayrıca aynı yerde olsak ne olacak ki? Sanki gittikleri yerde bir tek onlar var başka kimse yok. Biz onun ailesiyiz, yani bana çok bencilce geliyor bu.
Ayrıca bizim ona ne gibi zararımız olacak. Yalnız kalmak istiyorlarsa akşamları odaların da zaten yalnız kalacaklar.
Bi zahmet her zaman yanında olmayın yaSaçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Çözüm gelinde değil çözüm kocada Kanarya. Kocan dur dediği zaman kimse sana laf söyleyemezEvet sinirlendim çünkü benimkisi muhtemele ayıp olur diye böyle bişey yapmaz bi de konu sahibi gibi görümcem var yüklendikçe yükleniyorlar bunların gelini gibi baş edemiyorum.
Amin valla şaşırmıyorum konu sahibiyle görümcem kanka olabilirAllah yardım etsin
Allah o insanları ıslah etsin
Söylediler güzelim söyledir. İnan duymasam kocam beş para etmez derdim. İzin günüm yorgunum bak evde dinlenicem. Oturuyoruz yarın izinlimisin dedi görümcem birine hayırlı olsuna gidilecek. Eşimde gitmicek biyere oturcak evde yorgun kız dedi. Kaynanamın bağırışına görmen lazım. Karışmıyorsun bana dedi. Konuşcaz senle dedi eşime. Eşimin beni savunmasına asla tahammül edemiyorlar. Ertesi gün noldu ilk eşimi aramışlar eşim sinirli aradı ya mevzu yapıcam şimdi kavga çıkıcaz siz gidiceksinz gidin ne dahil edyorsunuz kafanıza göre işi var kızın demiş. Yok anlamamış kadın beni aradı hazırlan geliyorum diyor. İşim var gelemem diyemedim. Sinirden kudurdum. Eşim genelde kendi bildiğimizi istediğimi yaparız diyor lakin böyle birşey olsaydı ne olurdu bilmiyorum. Benzeri oldu kızdığım için eşim iptal etmişti ayıp olcak diye vicdan yaptım gelsinler dedim. Bende salağım.Çözüm gelinde değil çözüm kocada Kanarya. Kocan dur dediği zaman kimse sana laf söyleyemez
TükenmezKene gibi asalakça yapışmışsınız gelin ve abinize. Oldu olacak anneniz meme de versin abinize büyüyüp evlendiğini kabul edemiyorsa . Ay şu oğullarını kocaları gibi gören kadınların soyu tükensin artık
Sapıkça ve ensestçe açıkçası bilmiyorum çok iğrenç geliyor bana evli değilim rabbim böyle kaç den görümceden uzak tutsun beni aminTükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki
Bunlara tedavi şart
E eşin arkandayken neden yüz verirsin ki. Onların yaptığı ayıp değil seninki mi ayıp. Sen böyle devam edersen eşin de seni savunmayı bırakır yakındaSöylediler güzelim söyledir. İnan duymasam kocam beş para etmez derdim. İzin günüm yorgunum bak evde dinlenicem. Oturuyoruz yarın izinlimisin dedi görümcem birine hayırlı olsuna gidilecek. Eşimde gitmicek biyere oturcak evde yorgun kız dedi. Kaynanamın bağırışına görmen lazım. Karışmıyorsun bana dedi. Konuşcaz senle dedi eşime. Eşimin beni savunmasına asla tahammül edemiyorlar. Ertesi gün noldu ilk eşimi aramışlar eşim sinirli aradı ya mevzu yapıcam şimdi kavga çıkıcaz siz gidiceksinz gidin ne dahil edyorsunuz kafanıza göre işi var kızın demiş. Yok anlamamış kadın beni aradı hazırlan geliyorum diyor. İşim var gelemem diyemedim. Sinirden kudurdum. Eşim genelde kendi bildiğimizi istediğimi yaparız diyor lakin böyle birşey olsaydı ne olurdu bilmiyorum. Benzeri oldu kızdığım için eşim iptal etmişti ayıp olcak diye vicdan yaptım gelsinler dedim. Bende salağım.
OhaTükenmez
Eski sevgilimle annesi el ele gezerlerdi
Evde kocası var kadın benimkine diyor ki oğlum bak bakayım yeni mayo aldım yakışmış mı
Ben evdeyken neden oğluna mayo giyip gösterirsin ki
Bunlara tedavi şart