Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman abinizin dibinden hiç ayrılmayın. Karı koca başbaşa hiç tatil falan yapmasınlar.
Allah sizin gibilerden korusun tüm gelinleri.
Haa size de siz ve anneniz gibi gelin görümceler nasip etsin.
Allahtan abiniz anneci değilmiş de atlatmış sizi. Ne hoşuma gitti ya.

ne mana allah askina, yazdiklarinizn farkinda misiniz? annenizi alin kendiniz gidin abi ve yengeyi darlamak nedir? Sizde anlayis olsaydi anlardınız adamda bicak kemige dayaninca rezillik artik cikmasin burunlarindan gelmesin diye bence olayi olabildigince güzel idare etmis.

Biraz abiniz ve yengenizin yerine kendinizi koysanız. Siz eşinizle baş başa tatil yapmak istemez misiniz? Kayınvalide, görümce size baskı yapıp peşinize takılsa hoşuna gider mi? Yada evinizin anahtarı haberiniz ve izniniz olmadan çoğaltılsa kıyameti koparmaz mısınız?

Hahahahahahahhaaha
Kapak sesi buraya geldi be.
Kardeşim istenmiyorsunuz işte ne yüzsüz insanlarsınız siz ya.
O abine var ya helal olsun akşam akşam çok eğlendim halinize.

S Sunshine1 bu arada kanarya sinirlenmişsin sende de var diye ama bu konudaki abiyle senin koca arasındaki farka odaklan sen bence.

Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk

Tabi yanında olmak için gizli gizli anahtar yaptırdınız. Gidin izleyin geceleri uyurken falan psikopatlar gibi.
Ha bu arada siz o anahtarı abinizden saklarken çok dürüstsünüz değil mi? Aynı dürüstlüğü abinizden bekliyorsunuz. Size az bile.

Ay anahtar olayı ne mesajları okumadım, bir de gizli gizli anahtar mı yapmışlar

Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk

Hayır olmadınız.
Gayet de sırtından bıçaklandı.

Anneniz yüzünü görmediği bir kadını reddederken “anne bir dur biz tanıyalım kadını biz ne yapıyoruz” denildi mi?

Abiniz dimdik durdu da ancak öyle evlenebildi. Kendi saygısını kendi korudu, kimse “aman abimizin kalbi kırılır idare edelim” demedi. Para kesilecek diye atılan korku mesajları halen burada.

Abiniz sonuna kadar gitmeyi göze almasa düğün olmazdı.

Yanlış anlamayın, sizin abinize dediğiniz bir laf yok. Ancak desteğiniz de yok. Destekliyorum dediğiniz abiniz için tek parmak kımıldatmış değilsiniz.

Anneniz kendini tatile zorla davet ederken yine kimse “anne evli çifttir rahatsız etmeyelim” demedi. Yine abiniz kendisi dik durdu.

Abiniz iki gün sonra torunla gelir, anneniz o zaman rahatlar, ilişkiler o zaman daha rahat toparlanır.

Şu olayda “abim için şunu yaptım” dediğiniz bir durum varsa lütfen yazın, bizzat özürle şu mesaja ekleyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…