Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ahahah evet ya, baya eğlenmiştim bir yandan da.
en sevdiğim postum buydu ama dfjkldgld

E kötü mü olmuş?? Abiniz sayesinde tatil yapmış olacaksınız..

Sizi de yanlarında isteselerdi zaten biz gideceğiz demek yerine hep beraber gidelim derdi.. Emri vaki yapmışsınız resmen hazırlanıp gitmişsiniz falan.. E o zaman size iyi tatiller..

Offff cokk çok teşekkürler resmen karşılıksız hayır bu minnettarım

Yeni evli olmak başka şey, onlar çağırsa da gitmeyceksin
Aynen öyle. Yani düşünüyorum, erkek arkadaşımın ailesi iyi insanlar. Ama cıks o kadar yeni evliyken hayatta istemem. Biz gezer tozarız, her yıl 1-2 kere tatil yaparız. Hani hep baş başa gittik hadi bu sefer de ailelerle birlikte olalım deriz, rezervasyonu kendimiz yaparız zaten öyle bir durumda.

Belki balayına ya gittiler ya gitmediler, belki de karı koca ilk tatilleri. Niye kv ve görümceyi istesinler peşlerinde?

Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
geçer geçer. alışır zamanla. gerçekten abinizi seviyorsanız annenizi sakinleştirmek size düşüyor. anneniz çok net biçimde haksız. eşit değil adil davranmak lazım bu hayatta. hem annemin hem abimin kırılmasını istemiyorum diyemezsiniz. olayların durulması için birinin kırılması lazım ve adil olan annenizin kırılması.annenizin bu durumu kabullenip kendi hayatına dönmesini sağlamak için elinizden geleni yapın. daha genceciksiniz, annenizin yaydığı kötü enerji gelir sizi bulur. uymayın annenize.

Konu sahibi olur da bir mesajımı okumaya karar verirse rica ediyorum bunu okusun.

Bence bu dik duruşun arkasında abisinin ailesine kalbinin çok kırılması var. Neden derseniz:
1) Konu sahibine göre abi sessiz sakin, çekingen, sevgilisi pek olmamış birisi. Önceki konuda konu sahibi 25 yaşında şimdi 27 yaşında, bir de abinin yaşını hesaplayın.
2) Abisi her ay kardeşim rahat etsin diye 1200 tl göndermiş, kredi ödemiş, ortak yazlığın parasını ödemiş, yememiş içmemiş aileyi doyurmuş.

Bu kadar yıllık sosyal çekingenlikten sonra güç bela bir sevgiliyi bulmuş, aile tepkisi: İstemiyoruzzz, ayrıl hemen şimdi

Yüzünü görmemişler, tanımıyorlar bile. 5 dakika sohbetleri yok. Niye? Evlenip boşanmış ama neden boşanmış onu da bilmiyorlar.

Kardeş desen benim para musluğum kesilir mi derdinde, tehdit imaları ediyor, anne desen yazlık tapusunu kurtarma derdinde.

Abi sırtından bıçaklanmış hissetmez mi, ben aileme bunca yıl niye baktım enayi miydim demez mi?

İnanın abinin başını yaslayıp ağlayacağı bir eşi var şu anda. Diğerleri mundar gelin ATM makinasını götürdü geri versin modunda.

Abiye “bana benzin parası atsana” diye değil de “nasılsın” diye telefon açıldığında ilişkiler düzelecek.

Yalnız konu sahibi çok sakin ha. Başkası olsa banlanmak uğruna söver sayar. :))

Yok vallahi konu sahibi çok sakin.

Ben umutluyum, konu sahibi abiyle ilişkilerini toparlar. Nasıl burada bize küfretmiyorsa abiye de hatalı laflar etmiyor.

Bizleri sosyal süzgeç olarak kullanıyor, biz çok tepki verirsek abiye de söylemiyor,
gayet akıllı.

Cidden burada o kadar laf diyoruz ama belanın başı anne aslında. Anne olur da bu foruma girerse KK sunucuları patlar artık, konuyu bölmek için Mune devreye girer.

evet bunca emek verdiğin ailen senin sevgini görmezden gelse, sırf evlendi ayrıldı diye seni aşkından ayırmaya çalışsa hissedilecek şey tam da "sırtından bıçaklanmak".
o zamanda yazmıştım. kızın madde bağımlılığı olur, yüz kızartıcı suçu olur; zaten eminim abisi de durup düşünür. ki aklı başında biri olduğunu kendisi de söylüyor.
belki eşinden şiddet gördü, belki aldatıldı.. kendi başına gelse göz yumup devam eder mi ? yoksa ayrılıp mutlu olacağı başka bir insanla günün birinde devam eder mi ?

Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk

Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
Benim kayınvalidenin de benim iş değiştirdiğimi duyunca oğlunu ülke ülke gezdireceğim diye tansiyonu çıktıydı. Hala hayatta korkmayın.

Gelin hanıma allah sabırlar versin. Siz de düşman başına vallahi.

Nasıl bi illetse, herkeste var bu tansiyon. Çıkıp çıkıp duruyor.

Annen ve senin gibiler yüzünden bu evli çiftlere rahat yok, bir salın yaaaa gerçekten. Çok gezmek istiyorsanız kendi imkanlarınızla nereye gitmek istiyorsanız gidin, milletin üstüne parazit olmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…