Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyiannenizde uyum sağladı mı tatile yoksa başı falan ağrıyor mu? kabullenmek herkese iyi gelir.
Eski konuyu da okudum yeniyi de, bütün günüm bu aileyle geçtiSabahtan beri gülüyorum yayorumlar efsane yıkılıyor
Gitmeyin tabi, demirbaşsınız bu konu sizsiz olmaz.(Niye diyenler eski konudaki atışmalara bir baksın )
Konu sahibi sizi kovalamaya çalışmıştı ancak anıt çınar gibi kökleri uzatıp vazgeçmediniz diye hatırlıyorum, kolay mı öyle iki lafla kovalamak
erken değil, adam evleniyor. heralde parasını önce evlilik masraflarına harcayacak.
gerçi siz anneniz tarafından bakire bir kıza emanet edilmek istenen biricik abinizin her bakımdan yetersiz gördüğünüz boşanmış bir kadınla evlenmesine şiddetle karşısınız ama
E kötü mü olmuş?? Abiniz sayesinde tatil yapmış olacaksınız..Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
BenimdeEski konuyu da okudum yeniyi de, bütün günüm bu aileyle geçti
İkiniz tatile gelmişsiniz gibi davranmaya çalış, abinlerden bahsederse hiç oralı olmaTansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
Offff cokk çok teşekkürlerMini konu özeti:
Herşey 1994 doğumlu (25 yaşındaydı o zaman evet, şimdi 27 yaşında) konu sahibinin abimi sevdiği kızdan nasıl ayırabilirim annemle ben o kızı istemiyoruz yardım edin temalı mesajı ile başlar.
- Çok geçerli sebebimiz var tabi : Kız daha önceden evlenip boşanmış... evet sadece ama sadece bu
- Parayla ilgisi yok : Her ay abimden 1200 tl alıyorum, arabam var, kredi kartımı ödüyor. Evlenince kesilirse ben yapacağımı bilirim.
- Parayla asla ilgisi yok : Abim ortak kullanılan yazlık için kredi çekmişti onu ödüyor, o yüzden tapu onda, evlenmeden önce tapuyu almaya çalışıyoruz
Gelinin ailesine sadece bir üye olarak eklendiğini iddia ettiği noktada umutlarımızı kaybetmek üzereydik.
Ancak...
Konu sahibinin hakkını da yemeyeyim, kendisi abiye birşey de söylemedi. Hele neden boşandığını kıza dümdüz sorsam olmaz mı diyince ve toplu linç gelince sormaktan vazgeçti, vallahi birşey demiyor kendisi.
Abisini kaybetmekten korkuyordu, bu gerçekleşmedi, gayet sakin de cevap veriyor, sabırlıdır.
Sonuçta anne vazgeçirmeye çalıştı, abi çıldırdı, anne geri adım attı, düğün bir şekilde yapıldı. Geline yeni eşya alınca salondaki takımlar da yenilendi.
Öngörülü bir üyemizin o zaman dediği gibi “düğün bitti şimdi sıra tatile karışmaya geldi”.
Konu sahibinin sakince çayını içmekten ve çıldırmış anneyi sakinleştirmekten başka çaresi yok. Artık tatiller ayrıldı, net.
Aynen öyle. Yani düşünüyorum, erkek arkadaşımın ailesi iyi insanlar. Ama cıks o kadar yeni evliyken hayatta istemem. Biz gezer tozarız, her yıl 1-2 kere tatil yaparız. Hani hep baş başa gittik hadi bu sefer de ailelerle birlikte olalım deriz, rezervasyonu kendimiz yaparız zaten öyle bir durumda.Yeni evli olmak başka şey, onlar çağırsa da gitmeyceksin
geçer geçer. alışır zamanla. gerçekten abinizi seviyorsanız annenizi sakinleştirmek size düşüyor. anneniz çok net biçimde haksız. eşit değil adil davranmak lazım bu hayatta. hem annemin hem abimin kırılmasını istemiyorum diyemezsiniz. olayların durulması için birinin kırılması lazım ve adil olan annenizin kırılması.annenizin bu durumu kabullenip kendi hayatına dönmesini sağlamak için elinizden geleni yapın. daha genceciksiniz, annenizin yaydığı kötü enerji gelir sizi bulur. uymayın annenize.Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
diğer konuda babasının, babaannesini onlarla bir araya getirmediğini yazmıştı.. hatta demek abin babana çekmiş demişim ben de.
ben çocuğu çok takdir ediyorum. herşeye rağmen sevdiği kadının arkasında durması, ailesine boyun eğmemesi, kaçmaması harika bir şey.
eninde sonnunda bu tavırlarla kendilerine edecekler. insanlar böyle şeyleri sürekli yaşayınca istedikleri kadar merhametli olsunlar, ana baba tanımıyorlar çekip gidiyorlar bile.
bu işin sonunda tamamen kaybedecekler böyle devam ederlerse. bunu da gelin değil bizzat abi kişisi isteyecek.
Yalnız konu sahibi çok sakin ha. Başkası olsa banlanmak uğruna söver sayar. :))
Konu sahibi olur da bir mesajımı okumaya karar verirse rica ediyorum bunu okusun.
Bence bu dik duruşun arkasında abisinin ailesine kalbinin çok kırılması var. Neden derseniz:
1) Konu sahibine göre abi sessiz sakin, çekingen, sevgilisi pek olmamış birisi. Önceki konuda konu sahibi 25 yaşında şimdi 27 yaşında, bir de abinin yaşını hesaplayın.
2) Abisi her ay kardeşim rahat etsin diye 1200 tl göndermiş, kredi ödemiş, ortak yazlığın parasını ödemiş, yememiş içmemiş aileyi doyurmuş.
Bu kadar yıllık sosyal çekingenlikten sonra güç bela bir sevgiliyi bulmuş, aile tepkisi: İstemiyoruzzz, ayrıl hemen şimdi
Yüzünü görmemişler, tanımıyorlar bile. 5 dakika sohbetleri yok. Niye? Evlenip boşanmış ama neden boşanmış onu da bilmiyorlar.
Kardeş desen benim para musluğum kesilir mi derdinde, tehdit imaları ediyor, anne desen yazlık tapusunu kurtarma derdinde.
Abi sırtından bıçaklanmış hissetmez mi, ben aileme bunca yıl niye baktım enayi miydim demez mi?
İnanın abinin başını yaslayıp ağlayacağı bir eşi var şu anda. Diğerleri mundar gelin ATM makinasını götürdü geri versin modunda.
Abiye “bana benzin parası atsana” diye değil de “nasılsın” diye telefon açıldığında ilişkiler düzelecek.
Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında oldukKonu sahibi olur da bir mesajımı okumaya karar verirse rica ediyorum bunu okusun.
Bence bu dik duruşun arkasında abisinin ailesine kalbinin çok kırılması var. Neden derseniz:
1) Konu sahibine göre abi sessiz sakin, çekingen, sevgilisi pek olmamış birisi. Önceki konuda konu sahibi 25 yaşında şimdi 27 yaşında, bir de abinin yaşını hesaplayın.
2) Abisi her ay kardeşim rahat etsin diye 1200 tl göndermiş, kredi ödemiş, ortak yazlığın parasını ödemiş, yememiş içmemiş aileyi doyurmuş.
Bu kadar yıllık sosyal çekingenlikten sonra güç bela bir sevgiliyi bulmuş, aile tepkisi: İstemiyoruzzz, ayrıl hemen şimdi
Yüzünü görmemişler, tanımıyorlar bile. 5 dakika sohbetleri yok. Niye? Evlenip boşanmış ama neden boşanmış onu da bilmiyorlar.
Kardeş desen benim para musluğum kesilir mi derdinde, tehdit imaları ediyor, anne desen yazlık tapusunu kurtarma derdinde.
Abi sırtından bıçaklanmış hissetmez mi, ben aileme bunca yıl niye baktım enayi miydim demez mi?
İnanın abinin başını yaslayıp ağlayacağı bir eşi var şu anda. Diğerleri mundar gelin ATM makinasını götürdü geri versin modunda.
Abiye “bana benzin parası atsana” diye değil de “nasılsın” diye telefon açıldığında ilişkiler düzelecek.
Benim kayınvalidenin de benim iş değiştirdiğimi duyunca oğlunu ülke ülke gezdireceğim diye tansiyonu çıktıydı. Hala hayatta korkmayın.Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
Nasıl bi illetse, herkeste var bu tansiyon. Çıkıp çıkıp duruyor.Benim kayınvalidenin de benim iş değiştirdiğimi duyunca oğlunu ülke ülke gezdireceğim diye tansiyonu çıktıydı. Hala hayatta korkmayın.
Gelin hanıma allah sabırlar versin. Siz de düşman başına vallahi.
Annen ve senin gibiler yüzünden bu evli çiftlere rahat yok, bir salın yaaaa gerçekten. Çok gezmek istiyorsanız kendi imkanlarınızla nereye gitmek istiyorsanız gidin, milletin üstüne parazit olmayınHerkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?