- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
Sırf önceden evlenip boşandı diye yengenizi istemeyerek mi abinizin yanında oldunuz? Biraz paranın yanında oldunuz gibi.Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf önceden evlenip boşandı diye yengenizi istemeyerek mi abinizin yanında oldunuz? Biraz paranın yanında oldunuz gibi.Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Her zaman yanında değil, her zaman sırtında olmuşsunuz adamın. Bi rahat verin.Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Sırf önceden evlenip boşandı diye yengenizi istemeyerek mi abinizin yanında oldunuz? Biraz paranın yanında oldunuz gibi.
Merak eder açar arada bakar.sanırım beni görmezden gelmiş :) yazdıklarımı görmüyor. kovulmadım ama misafir de değilim dklfdklgşdgş
Aman abinizin dibinden hiç ayrılmayın. Karı koca başbaşa hiç tatil falan yapmasınlar.Herkese Merhaba,
Pandemi ve eve tıkılmadan bunalan. abim ve yengem,birlikte bir yerlere tatile gitmek istediğini söylemiş. Annem de biz de gelelim biz de sıkıldık demişti. Abim o gün geçiştirmişti. Her neyse annem abimi arayıp nereye gideceksiniz diye sormuş abim de Bolu'ya Abant gölüne gideceğiz demiş. Biz de hazırlandık sözde biz de Abant'a abimlerin yanına gidecektik. Neyse gittik yerleştik, abim demez mi biz vazgeçtik başka yere gideceğiz. Size iyi tatiller. Annem sinir küpüne döndü. Bu gelin oğlumu çok değişirdi diyip duruyor. Abimi arayıp ne söylemem gerek. Yaptığı ayıp değil mi şimdi?
Bir de bayılsın tam olsunTansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
Fazla yanında olmuşsunuz ama tatile de beraber gitmeyin bu yakınlık fazlaSaçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Bir de bayılsın tam olsun
Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Ay anahtar olayı ne mesajları okumadım, bir de gizli gizli anahtar mı yapmışlarTabi yanında olmak için gizli gizli anahtar yaptırdınız. Gidin izleyin geceleri uyurken falan psikopatlar gibi.
Ha bu arada siz o anahtarı abinizden saklarken çok dürüstsünüz değil mi? Aynı dürüstlüğü abinizden bekliyorsunuz. Size az bile.
Saçma sapan bir mesaj bu. Biz her zaman abimin yanında olduk
Abinizle yengenizin arasında da yatıyor mu? Onu da yapacak enerjiyi gördüm annenizde.Tansiyonu çıkmıştı biraz şimdi iyi
Ay anahtar olayı ne mesajları okumadım, bir de gizli gizli anahtar mı yapmışlar