Abimin Bizi Kandırması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kaynananız ve görümceniz ile tatile gitmek istermiydiniz sizin anneniz yengenizin kayınvalidesi sizde görümcesisiniz yarın sizde bir annenin gelini bir abinin eşi olacaksınız ve o zaman anlayacaksınız eş ile başbaşa olmayi ortada kandırma göremedim ben

Abin gecistirmis bide önden gidip yerleşmişsiniz. Sıkılmış olabilirsiniz ama peşlerine niye takiliyorsunuz ayrı tatil yapın bence hiç nazik bir hareket değil ısrarcı olmanız

İşte bu gelin baş etmiyor olması gerektiği gibi adam baş ediyor bunlar da kudurdukça kuduruyor.
Bilmiyorum ki valla güzelim başıma gelmedi hiç. Ne kadarlık evliler ne yaşadılar bilmiyorum. 9 10 ayda da adama böyle taktik nasıl öğretirim onuda bilmiyorum. En son görümcem villa tutalım 2 ye böleriz uygun olur eğlenceli olur dedi eşimde ee bizle ne işiniz var gidin dedi. Görümcem de bunla bişey yapılmıyor dedi.

Bende o halalardanım. Abimler parka inse gitmem başbaşa otursunlar diye düşün yani. Bana da sahile gittik diye beni niye götürmedin abi diyen görümce denk geldi. Eşim istediğinde de götürmedi o ayrı ama bu halleri can sıkıyor.

Seve seve alışcaklar
Sinir oldum ta burdan ben bekarım ama ayıp denen birşey var insanların özel alanına saygı duymayan saygısızlar, vıcık vıcık ayyy

Arkadan gitmemisler , önceden gidip yerleşmişler : )

Çok hoş yapmışlar gerçekten. Aslında açıkça söylese daha iyiymiş ama demek ki açıklıktan anlamayan bir ailesi varmış adamın.

Bide ciddi ciddi sormuş. Yazık ne insanlar var

En çokta pandemi dolayısıyla evde kapalıyız kimse gelip gidemez diyenler tatilde.

Umarım anneniz gibi bir kayınvalideniz, sizin gibi de bir görümceniz olur. Resmen kafayı onlarla bozmuşsunuz. Tatile huzurlarını kaçırmak için gitmek istiyorsunuz sanırım. Allah akıl fikir versin.

Kendini mükemmel gören böyle insanlara bu şekilde bir dua edince beddua olarak kabul ediyorlar , neden acaba ?

o dönemin favori konusuydu :)
şaka bir yana gerçekten üzücü böyle şeyleri okumak. insanın ne kendisine ne de başkasına saygısı olmaması çok kötü.
Aynen üzücü tabiki. Benimde eski görümcem 12 yaş büyüktü benden ama aşırı kıskançti ne yaptı ne etti ayırdı ama Allah'ın dan bulsun

Yok ya lütfen bu konu fake olmasın, adam gibi adam yöntemi var çünkü konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…