- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Ahh hayir ben daha 26 yim34 yaş ve üzeri hatırlar diye tahmin ediyorum, çok emin olamadım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh hayir ben daha 26 yim34 yaş ve üzeri hatırlar diye tahmin ediyorum, çok emin olamadım ama
34 yaş ve üzeri hatırlar diye tahmin ediyorum, çok emin olamadım ama
24’üm kızlar ben de hatırlıyorumAa hayır efendim 28’im ben hatırlıyorum
vallahi ben anlıyorum,severek de takip ediyorum ,çoook ince yorumların var,fark edene tabimizah anlayışım anlaşılmıyor
kırgınım otreracım
Ay durun bi24’üm kızlar ben de hatırlıyorum
Annemle çok izlerdik ya, güzel günlerdi. Yeni konuda ilk ben yaptım bu benzetmeyi yanlış hatırlamıyorsam Menkıbe ile Firdevs’in hain planı yazan bir görsel atmıştım . Onlar da böyle şapşiklerdi, abinin iyiliğini istediklerini savunuyorlardı ama hep kötülüğüne çalışıyordu kafaları
Bari yemek nasıl geçti anlat öyle kapat. 1 gün daha sabret bir şey olmazMune bu konuyu da kapatabilir miyiz lütfen ?
Duvarıma yazsın, merak ederim ben.Bari yemek nasıl geçti anlat öyle kapat. 1 gün daha sabret bir şey olmaz
vallahi ben anlıyorum,severek de takip ediyorum ,çoook ince yorumların var,fark edene tabi
Bari yemek nasıl geçti anlat öyle kapat. 1 gün daha sabret bir şey olmaz
Niye hemen sikisinca konu kapatiyorsunuz soru sorup gelismeleri yazmadan kapattiriyorsunuz cok ayipMune bu konuyu da kapatabilir miyiz lütfen ?
Hoffff nereye yaaaaMune bu konuyu da kapatabilir miyiz lütfen ?
Niye hemen sikisinca konu kapatiyorsunuz soru sorup gelismeleri yazmadan kapattiriyorsunuz cok ayip
Hoffff nereye yaaaa
Egoistlik tavan yapmis birde bizi sallamiyor cevap vermiyor iyiki gorumcem degilyengeyi değil onu linçleyince, işler istediği gibi gitmiyor tabi
Aaaa mızıkçılık yapma.Mune bu konuyu da kapatabilir miyiz lütfen ?
Egoistlik tavan yapmis birde bizi sallamiyor cevap vermiyor iyiki gorumcem degil
Hahahhaha Aynen herkes bir parca gorumcesine benzettigi icinmi boyle laf soktuk acebasanki herkesin kendi görümcesinden parçalar bulduğu bir karakter gibi ama dimi
herkesten ala ala kötü huy almış gibi
dkflsdklfşs
Hahahhaha Aynen herkes bir parca gorumcesine benzettigi icinmi boyle laf soktuk aceba
Ama ben sanırım tekrar yayınını izliyormuşum çünkü ilk yayınlandığında iki yaşındaymışım Onu hatırlayacağımı sanmıyorum ama Ruhsar’la büyüdümSiz de yaşlı falan değilsiniz canım, ne yaşlısı İnsan 30’dan önce yaşamıyor bence, okuluydu meslek edinmesiydi evlenip çocuk yapmasıydı maddi durumu oturtmasaydı derken anca 30’dan sonra yaşamaya başlayabiliyor.Ay durun bi
kendimi yaşlı sanıyordum gençmişim.Sevindim.