Gider misin konudan lutfenahahah ay teşekkür ederim :)
napayım baktım ciddi yazınca olmuyor, en güzeli ti'ye almak
Çok şükür annemin babamin durumu iyi. İkiside emekli, evleri,yazliklari var. Abim onlara para vermiyor zaten zor durumda kalmadikça
tepkinin gerçek sebebi nedir ?Gider misin konudan lutfen
Ailem para veriyor çok şükür. Olayi döndürüp dolastirip paraya bagliyorsunuzBen sizden bahsettm zaten☺
Anne babanızdan istemeniz gerekecek benzin paranızı.
Kimse evlenince görümce kayınbirader taşımaz sırtında
Ailem para veriyor çok şükür. Olayi döndürüp dolastirip paraya bagliyorsunuz
bacım zorlama, seni de kovacak.Ben sizden bahsettm zaten☺
bacım zorlama, seni de kovacak.
bak beni kovdu demin..
1994 dogumluyum bende bir sey sorucam bazi mesajlarimi duzeltmek istiyorum ama o 3 nokta yok nasıl olacak ?bişey sorucam, konu sahibi kaç yaşındasın sen ?
Abim bu kadar bencil biri değil
Ben sizden bahsettm zaten
Gecen seneye kadar 10 yil ailemden ayri yasasam da eve ne alinacaksa ortak oldum.Bu bazen beyaz esya,bazen arabanin vizesi,sigortasi bazen de kredi cekmek vs vs.Ne zaman evlendim bu olay bitti.Herkesin butcesi kendine.Ben artik kendi evimi gecindirmek icin calisiyorum,birikim yapiyorum.Ailem de tek kurusumu istemediler dogal olarak.Neyse,simdiden kendini alistirsin diyoruz ama halledicem bu konuyu dedi, kendine gore bir plan yapip bu konuyu cozucekmis nakit akisinin devami icin konu sahibi :)
25 yaş da az değil ama tabi 35e göre az..1994 dogumluyum bende bir sey sorucam bazi mesajlarimi duzeltmek istiyorum ama o 3 nokta yok nasıl olacak ?
1994 dogumluyum bende bir sey sorucam bazi mesajlarimi duzeltmek istiyorum ama o 3 nokta yok nasıl olacak ?
Konu sahibi ileride evlenince görümcesinin benzin parasını karşılayacak mı bakalım :)Valla evlenince insanın masrafı artıyor hele çocuktan sonra. Çocuğu hele olsun kendi çocuğumun ihtiyacı varken kardeşimin benzininden bana ne der. Demezse de karısı dedirtir yani.
Kimse kusura bakmasın arabayla gezecekse parasını ödeyecek ben çocuğumun rızkını kardeşi dahi olsa kimseye yedirmem.
Konu sahibi üç seneye kalmaz gerçekleri acı şekilde yaşacak
Abimi kaybetmek istemiyorum gayette normal bu. Neyi yanlis neyi anormal geliyor size. Sirf linc etmek icin yer ariyorsunuz
konu sahibi açıkça "kim abimin para vermesine engel olacak, öyle birşey olursa ben hallederim" dedi. bunun neresi iyi niyet olabilir.öyle bir yazmışlar, seni burda kıza düşman edecekler, bakma sen bir insan evlendi diye öncelikleri o kadar da değişmez, artı olarak kardeşim olsa ben de kredi kartını öderim ne var yani, abin sana sanki kıza iyi davranıyosun diye mi sorumluluk hissediyor, kardeşlik bambaşka bir şey, onun ihtiyacı varsa sen senin ihtiyacın varsa o.
sen kızı kendin tanı, hep çok güzel davran çünkü herşey insanlar için,ilk evliliğinde pisliğin tekine çatmış abinle mutluluğu bulacağına güvenmiş olabilir. elalemin lafına kulak tıkayın, sürekli iyi niyetli davran. burda seni resmen kıza karşı bilemek için uğraşmışlar sanki bazı mesajlarda, abin gidiyor oh ya tarzında. öyle bir şey yok, evleneceği kişi gerçekten insan evladıysa aileden koparmaz aksine aileye dahil olur.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
öyle bir yazmışlar, seni burda kıza düşman edecekler, bakma sen bir insan evlendi diye öncelikleri o kadar da değişmez, artı olarak kardeşim olsa ben de kredi kartını öderim ne var yani, abin sana sanki kıza iyi davranıyosun diye mi sorumluluk hissediyor, kardeşlik bambaşka bir şey, onun ihtiyacı varsa sen senin ihtiyacın varsa o.
sen kızı kendin tanı, hep çok güzel davran çünkü herşey insanlar için,ilk evliliğinde pisliğin tekine çatmış abinle mutluluğu bulacağına güvenmiş olabilir. elalemin lafına kulak tıkayın, sürekli iyi niyetli davran. burda seni resmen kıza karşı bilemek için uğraşmışlar sanki bazı mesajlarda, abin gidiyor oh ya tarzında. öyle bir şey yok, evleneceği kişi gerçekten insan evladıysa aileden koparmaz aksine aileye dahil olur.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
konu öyle bi yere geldi ki sanki biz abini alıp gitsin diyoruz. kendileri kötü davranmaya baştan meraklı. adam kıza arabanın kapısını açtı diye büyü yaptı dedi annesi.Evlenince önceliklerin değişmesi neden kötü?
Siz evlenince kocanızın önceliği olmak mı istersiniz?
Ayrıca bekarken kazanılam para sadece sizindir kardeşinize verirsiniz tabii ama evlenince o para ailenin parası oluyor ve elbette vermeden önce haber vermeniz de gerekir.
Ayrıca kardeşlerin sorumluluğu anne ve babalarınındır kardeşlerin değil. Kardeşinizin sorumluluğu baba ve annededir. Konu sahibi anne ve babası hayatta ve maddi durumumuz iyi diyor.
Siz kayınvalide ve kayınpederin yazlığı kışlığı varken, durumu iyiyken görümcenin okurken dahi kendi arabası varken parasını ödemek ister misiniz?
Ayrıca aileye elbette dahil olduk. Ama bu demek değil zırt pırt görüşelim, sürekli para yollayalım. Yani tatilde anne babaya gidiyorsa eskiden şimdi eşiyle tatile gidecek en basitiZ görüşmeler azalacak evlenince. Hayatın bazı gerçekleri var. Bunlara neden düşman olunsun.
Konu sahibi kendi evlenince sürekli kaynanasıyla içli dışlı mı olmak ister kocasıyla gezmek tozmak mı ister acaba??
Pardon da kıza ne zaman yüklendik ?konu öyle bi yere geldi ki sanki biz abini alıp gitsin diyoruz. kendileri kötü davranmaya baştan meraklı. adam kıza arabanın kapısını açtı diye büyü yaptı dedi annesi.
kim istemez eşinin ailesi ile iyi geçinsin. ama dakka bir gol bir, maddi manevi adama da kıza da sürekli yüklendiler. laf edince kabahatli biz çıktık.