Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e olabilir. bir evlilik olmuş belki işkence görmüş, belki eşi ölmüş. herkes tek evlilik yapacak diye birşey yok. abinizin ilk sevgilisi mi sanki o kız ?
Yaprak dokumunde Ali rizanin ferhundenin suratina dul die laf sokmasiyla ferhundenin verdigi o mutis cevap 3 kiziniz var dedi ve kizlari gosterdi namusu Ali rizaya bosanmis olunca ne oluyor sinsi gorumcenin Evlenip bosanmica ne malum 🤔🤔

Müstakbel yengemin neden boşandiğini cok merak ediyorum yalan yok. Annemde bende sormak istiyoruz, ben uygun bir firsatta soracağım
belki cinseel bir sorun vardi soyleyemeyecegi ya da ozel bir durum soylemek zorunda degil ki niye bu merakınız

bakin bem bosanmis biriyim yengenizle ayni durumda olsam asla bu sorunun sorulmasini ve cevaplamayi istemem. bu durum abinizle arasinda ozeldir. ogrenip ne yapacaksiniz anlamiyorum gercekten anneniz de siz de hic yol yordam bilmeyen empatisi hic olmayan ve üzgünüm vicdansiz insanlarsiniz. sizin geleceğinizi çok merak ediyorum

Dürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarım
ben boşandım anneme bile aylar sonra soyledim gercek sebepleri. cevremdeki kimse sormadi. kime ne insanlarin ozel hayatindan. o cok mu mutlu sanıyorsunuz yaşadıklarından. kimbilirne kadar gergin ve acabalarla doludur sizinle de tanisirken. valla kenfi gelecegine yatirim yapıyorsun bak kac kişi yazdi ama belli ki dinlemeyeceksin yasa ve gor o zaman

belki cinseel bir sorun vardi soyleyemeyecegi ya da ozel bir durum soylemek zorunda degil ki niye bu merakınız

bakin bem bosanmis biriyim yengenizle ayni durumda olsam asla bu sorunun sorulmasini ve cevaplamayi istemem. bu durum abinizle arasinda ozeldir. ogrenip ne yapacaksiniz anlamiyorum gercekten anneniz de siz de hic yol yordam bilmeyen empatisi hic olmayan ve üzgünüm vicdansiz insanlarsiniz. sizin geleceğinizi çok merak ediyorum

Ne yazık ki annesi de o da karma yada ilahi adalet adına her ne denirse densin gelecekte karşıların çıkmasından korkmuyorlar.
Boşanmasa bile evliliğine çok karışan kaynana görümce bulacak en sonunda, kocası da anneci olacak abisi gibi de olmayacak, o zaman yapmak istediklerini kendi yaşayıp görecek.
Yani bu kadar kötü niyet nir şekilde çıkacak ama

Vallahi anlamiyorum sizi gercekten. Kizi icten ice hala istemiyorsunuz. Ama aylik 1200 kusur kredi kartiniz odenmez diye abinizin yanindaymis gibi davraniyorsunuz. Tamamen cikar iliskisi. Sizden cok kotu bir gorumce olacak belli. Arada ozunuzu ortaya cikarip kelimelere dokuyorsunuz ki cok cirkin. Onunla empati kurmak degil sizinki olaylari ogrenip annenizle birlikte zamani geldiginde basina kalkmak.. yazik sizin gibilere

Ne yazık ki annesi de o da karma yada ilahi adalet adına her ne denirse densin gelecekte karşıların çıkmasından korkmuyorlar.
Boşanmasa bile evliliğine çok karışan kaynana görümce bulacak en sonunda, kocası da anneci olacak abisi gibi de olmayacak, o zaman yapmak istediklerini kendi yaşayıp görecek.
Yani bu kadar kötü niyet nir şekilde çıkacak ama
hadi kızımız cahil diyelim ben en cok annelere şaşırıyorum Allah akil fikir versin. Benim evliligim boyle bir kaynana gorumce ve onlara haddini bildiremeyen bir kocadan cikan sorunlarla birlikte yıkıldı. Allahtan korksun hepsi ne diyeyim

hadi kızımız cahil diyelim ben en cok annelere şaşırıyorum Allah akil fikir versin. Benim evliligim boyle bir kaynana gorumce ve onlara haddini bildiremeyen bir kocadan cikan sorunlarla birlikte yıkıldı. Allahtan korksun hepsi ne diyeyim
Asıl iş erkekte bitiyor. Ülkemizde kayınvalide, görümce ve elti sorunları çok yaygın. Bu kişilerle sorun yaşamayan gelin çok azdır. Fırsat bulunca herşeyi söylerler ve yaparlar da. Dengeyi koruyacak ve ailesine gerekli cevabı verecek olan erkektir. Kadın ve erkek aileleri arasında denge kurup kendi çekirdek ailelerini ön planda tutacak ki mutluluk ve evlilik birliğinin devamı olsun.

Asıl iş erkekte bitiyor. Ülkemizde kayınvalide, görümce ve elti sorunları çok yaygın. Bu kişilerle sorun yaşamayan gelin çok azdır. Fırsat bulunca herşeyi söylerler ve yaparlar da. Dengeyi koruyacak ve ailesine gerekli cevabı verecek olan erkektir. Kadın ve erkek aileleri arasında denge kurup kendi çekirdek ailelerini ön planda tutacak ki mutluluk ve evlilik birliğinin devamı olsun.
Kesinlikle. Bende demem kayinvalidem cok iyi diye. Esim der fenadir annem diye. Ama benide hic yuzgoz etmez neyden rahatsiz olmussam kendi gibi soyler. Anneside cekindigi icin geri durur. Bende saygisizlik etmem. Keza bende onu ailem karsisina hic kotu durumda birakmam. Olmasi gereken budur diye dusunuyorum.

Kesinlikle. Bende demem kayinvalidem cok iyi diye. Esim der fenadir annem diye. Ama benide hic yuzgoz etmez neyden rahatsiz olmussam kendi gibi soyler. Anneside cekindigi icin geri durur. Bende saygisizlik etmem. Keza bende onu ailem karsisina hic kotu durumda birakmam. Olmasi gereken budur diye dusunuyorum.

Ne güzel, keşke herkes siz ve eşiniz gibi dengeyi kurabilse...
Bazı erkekler evlendiğini, ayrı bir birey olduğunu, önceliğin çekirdek ailesinde olması gerektiğini anlamıyor ya da anlamak istemiyor.

Ne güzel, keşke herkes siz ve eşiniz gibi dengeyi kurabilse...
Bazı erkekler evlendiğini, ayrı bir birey olduğunu, önceliğin çekirdek ailesinde olması gerektiğini anlamıyor ya da anlamak istemiyor.
Evet aslinda sorun esin ailesi degil onlar karismak ister begenmez falan, onemli olan eşin burdaki tutumudur. O sınırı çeker ailesini korursa kimse birsey yapamaz. Herkes kaynana gorumceye yukleniyor ama aslolan eşidir. Sorunun kaynagı bunu gormek istemiyor

Dürüst olun. Siz merak etmez misiniz ? Biraz daha samimi olunca sorarım

Egerki henüz boşanmamış ama bosanma aşamasına gelenlere samimiyetim varsa uslubunca sorarim ama bunu meraktan degil acaba kurtarabilecek bir yon var midir yapılacak bif şey varmidir diye. Abiniz zaten öğrenmiştir. Siz bunu kendinize laf dedikodusu yapnak icin soruyorsunuz asil siz dürüst olun. Kaldi ki gelin hanıma eskiyi hatırlatarak hem gelin hanıma hem abinize saygısızlık etmis olmuyor musunuz. Özellikle abinize saygınız yok demekki. Daha henüz olgunlaşmamış sin. Daha cok yolun var. Bi bırakın ya bi illa icine dalacaksınız. Bi huzur mutlu olmaları icin kafa yorun geçmişi kurcalamak şeytan işidir ancak

Egerki henüz boşanmamış ama bosanma aşamasına gelenlere samimiyetim varsa uslubunca sorarim ama bunu meraktan degil acaba kurtarabilecek bir yon var midir yapılacak bif şey varmidir diye. Abiniz zaten öğrenmiştir. Siz bunu kendinize laf dedikodusu yapnak icin soruyorsunuz asil siz dürüst olun. Kaldi ki gelin hanıma eskiyi hatırlatarak hem gelin hanıma hem abinize saygısızlık etmis olmuyor musunuz. Özellikle abinize saygınız yok demekki. Daha henüz olgunlaşmamış sin. Daha cok yolun var. Bi bırakın ya bi illa icine dalacaksınız. Bi huzur mutlu olmaları icin kafa yorun geçmişi kurcalamak şeytan işidir ancak
Anladım.Sormam kendi söylerse söyler.

Anladım.Sormam kendi söylerse söyler.

Bak daha cok toysun. Hayatin zorluklarıyla karşılaşmamışsın. Önünde uzun yıllar var ve emin ol hayatın zor sınavları seni de bulacak. Burdaki insanların tepkileri cok yerinde tepkiler. Sen o yengenin yerinde olsaydin sen annen bugünkü düşünceler de olacak mıydınız. Kader denen bir olgu var hayatımızda. Senin annen evlenip boşandıktan sonra hic evlenmemis bir insani sevseydin ve o insanin ailesi ayni sizin gibi davransa idi anneniz bu sefer hangi düşünce de olurdunuz. Lutfen gelin hanımın geçmişi ni merak edip kurcalamayi bırakıp mutlu olmaları icin kafa yorun. iyilik düşünen iyilik bulur kotu düşünen gun gelir ayni sınavdan kendisi de geçer. Akıllı ol birazcık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X