Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ne zaman konu k.kartina gelecek diyordum. Sagol

Valla ne yalan söyleyeyim benim de aklıma o geldi de tuttum kendimi. Burdan düşün iste sen başkaları hakkında kötü düşünürsen sana da aynisi olur. Siz gelin hanımın eski evliligini ısıtıp ısıtıp merak edip kurcalarsaniz başkaları da sizin kre kartınızı sorgulamalarını yadırgamayın.

Abini kaybedersen çok şey kaybedeceksin ondan bu ılımlı numaraları. Hiç iyi niyetli gelmiyorsunuz bana hiç. Allah kınadığınızı yaşatmadan ölmez inşallah.
Abimi kaybetmek istemiyorum gayette normal bu. Neyi yanlis neyi anormal geliyor size. Sirf linc etmek icin yer ariyorsunuz

Abimi kaybetmek istemiyorum gayette normal bu. Neyi yanlis neyi anormal geliyor size. Sirf linc etmek icin yer ariyorsunuz
Öyle herkesi linç etmeye yer aramam. Hak edeni yalnızca. Ayrıca bu linç değil. Az bile size. Fazlasını hak ediyorsunuz bence. Bu nasıl bir başlıktır, bu nasıl bir kafadır. Kredi kartı maşallah 1200. Ev geçindiriyor millet o parayla. KArdeş okutmaya destek olmaya karşı değilim ama kredi kartı okul başlamadan 1200 ise para sadece okumaya gitmiyor. İnşallah kız dişli çıkar abin de kızın sözünden çıkmaz.

Abime annem ilk baslarda imâ etti neden bosanmis demeye getirdi. Abim bu sizi ilgilendirmez beni ilgilendirir. O isterse anlatir dedi. Bir şey diyemedik. Bu saatten sonra ona daha soramam.

Adam size had bildiriyor, ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Daha hala kıza sorma peşinde misiniz?
"Abime daha soramam ama ona sorarım."
Neden, ne hakla, hangi sıfatla? Derdiniz çekirdek çitleyip dedikodu yapmak, başka bir şey değil.
Biraz empati ve ara ara kendinize "ben kimim" diye sormak sizi kendinize getirir, şu hayatta kime ne mesafede durmanız gerektiğini öğretir. Ana kız ihtiyacınız var belli ki.

Öyle herkesi linç etmeye yer aramam. Hak edeni yalnızca. Ayrıca bu linç değil. Az bile size. Fazlasını hak ediyorsunuz bence. Bu nasıl bir başlıktır, bu nasıl bir kafadır. Kredi kartı maşallah 1200. Ev geçindiriyor millet o parayla. KArdeş okutmaya destek olmaya karşı değilim ama kredi kartı okul başlamadan 1200 ise para sadece okumaya gitmiyor. İnşallah kız dişli çıkar abin de kızın sözünden çıkmaz.
1200 harcamanin çoğu benzin yalniz. Sadece okul masrafimi değil diger masraflarimda icinde. Bilmeden konusmayin lutfen

Abime annem ilk baslarda imâ etti neden bosanmis demeye getirdi. Abim bu sizi ilgilendirmez beni ilgilendirir. O isterse anlatir dedi. Bir şey diyemedik. Bu saatten sonra ona daha soramam.

Ben olsam sorma teyze kuşu ötmüyordu derdim ne zonko kalırdınız :olamaz:
Bu kız yine iyi katlanıyor siz çaçaronlara...ben olsam topuklu ayakkabımı elime alarak kaçmıştım

Neyse bir evlensinler. Daha bunlar icin erken

erken değil, adam evleniyor. heralde parasını önce evlilik masraflarına harcayacak.

gerçi siz anneniz tarafından bakire bir kıza emanet edilmek istenen biricik abinizin her bakımdan yetersiz gördüğünüz boşanmış bir kadınla evlenmesine şiddetle karşısınız ama :KK71:

erken değil, adam evleniyor. heralde parasını önce evlilik masraflarına harcayacak.

gerçi siz anneniz tarafından bakire bir kıza emanet edilmek istenen biricik abinizin her bakımdan yetersiz gördüğünüz boşanmış bir kadınla evlenmesine şiddetle karşısınız ama :KK71:
Abim bu kadar bencil biri değil

Abim bu kadar bencil biri değil
bak güzel kardeşim; insanlar doğar, büyür, hayatını eline alır, yuva kurar... hayat böyle gider. ve her insan yuva kurduğunda artık o yeni yuvanın sorumluluğuna sahiptir. kimse ana babasını görmezden gelmez ama önceliği eşi olur. bu kadın için de erkek için de böyledir.
abin de her normal insan gibi önceliği yuvasına verecek ve oranın geçimini sağlayacak. kalanla da olabiliyorsa ana babasına destek olacak.

ama tabi bu sözlerinle musluğun kapanmasından korktuğunu çok net ispatladın. aferin sana :)

bak güzel kardeşim; insanlar doğar, büyür, hayatını eline alır, yuva kurar... hayat böyle gider. ve her insan yuva kurduğunda artık o yeni yuvanın sorumluluğuna sahiptir. kimse ana babasını görmezden gelmez ama önceliği eşi olur. bu kadın için de erkek için de böyledir.
abin de her normal insan gibi önceliği yuvasına verecek ve oranın geçimini sağlayacak. kalanla da olabiliyorsa ana babasına destek olacak.

ama tabi bu sözlerinle musluğun kapanmasından korktuğunu çok net ispatladın. aferin sana :)
Biz bir aile olacağız. Abim gitmiyor, ailemize yeni biri katiliyor sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X