- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
namusu bekarette, iki bacak arasında sanmak zaten bu ülkeyi bu hale getirdi. bakire sanıp alacağı kız, kızlık zarını diktirmiş biri de olabilirdi, değil mi ? sadece burada kaç kişi bunun başlığını açıyor.. belki tecavüze uğramış ve bunu söyleyememiş biri de olabilirdi.Bu mesajı yazdım diye yobaz diyen olmuş bir dünya kişi eleştirmiş veya beğenmedim ifadesi bırakmış
Önce düzgün okuyun ve anlayın lütfen. Ne yazdım annesinin penceresinden bakınca annesi haklı çünkü okuhup büyüttüğü aslan oğluna hiç el değmemiş birini düşündü hep. . Kısaca daha önce evlenmemiş nişanlanmamış sözlenmemiş sevgilisi olmamış bakire bir gelin adayı hayalinde varken . Kıymetli oğlu karşısına evlenmiş birini getiriyor.
Kadının tepki göstermesi son derece normal.
Bazıları da kimse karışamaz istediği ile evlenir yazmış evet istediği ile evlenir ama ama anne babasıds yanlış yağtığını düşündüğü yerlerde uyarır ikaz eder. Oğlu bu ikazı dinler veya dinlemez kendi bileceği birşey. Bu kız anneleri içinde aynıdır boşanmış birine geneli tepki gösterir. Biride iki oğlum var ben olsam hiç müdahale etmez karışmam falan yazmış yarın birgün karşınıza 2 çocuklu bir gelin adayı gelirse o zaman götürüm sizi bu nedenle büyük lokma yiyin ama büyük konuşmayın.
kendi kızı da evlenip ayrılabilir. o zaman oğlunun kalibresinde hiçbir erkekle 2. evlilik yapamaz, ancak 3 çocuklu yaşı geçmiş bir erkekle 2. evlilik yapabilir.
namuslu kadın, yeri gelince "adam" gibi yanındaki erkeğin yanında duran kadındır.