bu sorunun konu sahibinden cevabini bekliyorum:)Seninde sevdiğin zaman istenmeyen gelin adayı olsan böyle düşünürmüydün??? Ne biliyoruz ki fikir verelim
bu sorunun konu sahibinden cevabini bekliyorum:)Seninde sevdiğin zaman istenmeyen gelin adayı olsan böyle düşünürmüydün??? Ne biliyoruz ki fikir verelim
Bir de tavsiye istemis. Tavsiye goremeyip taslaninca 180 derece dondun. abine dusundugun arkadasin olan bir aday mi var yoksa ?Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
@Unknown34ayol yazmış ya niye görmüyor millet, gelin adayının ilk evliliği değil diyor
not: pardon düzenleyip silmiş ama yazmış bulundum...
U Unknown34 gerçekten bu sebebse şu mübarek günde dilerim allahdan kınadığını yaşamadan son nefesini verme!ayol yazmış ya niye görmüyor millet, gelin adayının ilk evliliği değil diyor
not: pardon düzenleyip silmiş ama yazmış bulundum...
El değmemiş mi dkdkdkdkdkdkdk kendinizi mal olarak görüyorsunuz sanırım ne demek el değmemiş kddkdkdkdkdkdk cahil ve yobazsınız.Gelin adayı bir aylık kısa bir evlilik yapmış .bu nedenle annesi istemiyormuş. Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız
hayatta karşımıza ne çıkacağı belli olmuyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur
ayrılacağı evliliği neden tercih etti mi ?Evlenip ayrılma mevzusunudaha şimdi gördüm . Tabi olumsuz bir tecrübesi varsa soru isareti bırakır zihinlerde , yani niye ayrıldı veya ayrılacağı evliliği niye tercih etti , o zaman bu tercihi de mi kontrolsuz acaba diye
Ama tek sebep buysa cidden kıza şans verin , bu kişiliği için tek belirteç değil . Belki psikopat bir adama denk geldi
Hiç evlenmemişler el değmemiş miEvlenip ayrılma mevzusunudaha şimdi gördüm . Tabi olumsuz bir tecrübesi varsa soru isareti bırakır zihinlerde , yani niye ayrıldı veya ayrılacağı evliliği niye tercih etti , o zaman bu tercihi de mi kontrolsuz acaba diye
Ama tek sebep buysa cidden kıza şans verin , bu kişiliği için tek belirteç değil . Belki psikopat bir adama denk geldi
El değmemiş mi dkdkdkdkdkdkdk kendinizi mal olarak görüyorsunuz sanırım ne demek el değmemiş kddkdkdkdkdkdk cahil ve yobazsınız.
Geç kalmışım ya linç başlamış
Hoşgeldin görümce
Bi ara bi yakınım 18 yasındayken 40lı yaslarındaki bildigin teyzeyle görüşüp evlenmek istemişti ona karsı cıkmıstık haliyle kendisi kadar teyzenin cocukları vardı misal
Sizinkide böyle bişey mi herkes sormus ama söylememde söylemem demişsiniz
Gerdeğe birlikte mi gireceksiniz?İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız