Abimi Evlilikten Vazgeçirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelin adayı bir aylık kısa bir evlilik yapmış .bu nedenle annesi istemiyormuş. Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız
hayatta karşımıza ne çıkacağı belli olmuyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı neyse o olur

ayol yazmış ya niye görmüyor millet, gelin adayının ilk evliliği değil diyor

not: pardon düzenleyip silmiş ama yazmış bulundum...
@Unknown34
ayol yazmış ya niye görmüyor millet, gelin adayının ilk evliliği değil diyor

not: pardon düzenleyip silmiş ama yazmış bulundum...
U Unknown34 gerçekten bu sebebse şu mübarek günde dilerim allahdan kınadığını yaşamadan son nefesini verme!
Benim de 2.evliliğim eşimde mühendis hiç evlenmemiş biri onun ailesi de senin gibiydi, ben
Kızı tanımaz etmrzsin evlendi ayrıldı layık olamadı mı beyaz yakalı kardeşine? Yılllar yıllar geçti benle hiç bu konu konuşulmadı ama eşimden duymuştum. Hala bir yanım kırık onlara biz senin anneniz, babanım diyorlar şimdi... Başlarına birşey gelse en önce ben koşarım o ayrı ama asla unutamam. Dedim ya dilerim kınadığını yaşarsın ban ise ban yeter artık bu ayrı kadınlara bakış açısı...
İnşaallah da evlenir mutlu olur. Sana da vijdan sızısı kalır bir ömür

Canım seni çok iyi anlıyorum . Benim 3 abin var, birisi gayet kendi yaşantısına ve değerlerine uygun bir tercih yaptı , çok mutlu .. biri de tam tersi .. kendisine hiç uymayan biri ile evlendi . Olmasın diye çok konuştuk sabahlara kadar .. gerçekten erkekler bazen duygularına kapılıp goremiyorlar. Bı de nişanlı iken herşey farklı görünüyor evlilik ne demek bilmiyorlar çocuk gibi . Şuan boşanmanın eşiğinde ve kariyer hayatını bitirdi . Oysa çok başarılıydı gerçekten abinizle inatlasmadan uzun uzun konuşun , onu tahrik etmeden .
Seçtiği kız ile de tanışın ona da şans verin belki düşündüğünüz gibi değildir ama .. maalesef bu konularda istisareden olumsuz çıkan bir evlilik hüsran oluyor

Evlenip ayrılma mevzusunudaha şimdi gördüm . Tabi olumsuz bir tecrübesi varsa soru isareti bırakır zihinlerde , yani niye ayrıldı veya ayrılacağı evliliği niye tercih etti , o zaman bu tercihi de mi kontrolsuz acaba diye
Ama tek sebep buysa cidden kıza şans verin , bu kişiliği için tek belirteç değil . Belki psikopat bir adama denk geldi

El değmemiş mi dkdkdkdkdkdkdk kendinizi mal olarak görüyorsunuz sanırım ne demek el değmemiş kddkdkdkdkdkdk cahil ve yobazsınız.

Size ne ya
Saygı duyun
Abin yetişkin biri
İnsanların mutluluğuyla oynamayın yeter ya
Evlilik geçirmesi onu kötü biri mi yapar?
Zihniyetinize sizin ya

ayrılacağı evliliği neden tercih etti mi ?
allah aşkına hangi insan ayrılmak için evlenir? bu nasıl bi yaklaşımdır ? nasıl bir cehalettir ?
vay ben başımı nerelere vurayım güzel ülkemdeki böyle düşünceler için ?
abisi çok mu mükemmel bir insan peki ? sadece hiç evlenmemiş bir erkek olması onu harika biri mi yapıyor ?
peygamberimiz de kendisinden büyük, çalışan ve boşanmış bir kadınla evlenmişken bu neyin kafası ? - bunu da dini bakış açısıyla boşanmış kadınlara burun kıvıranlar için yazdım.

Hiç evlenmemişler el değmemiş mi
Bakireyim diye her haltı yiyenler var
Onu nerden bilecen bayan

El değmemiş mi dkdkdkdkdkdkdk kendinizi mal olarak görüyorsunuz sanırım ne demek el değmemiş kddkdkdkdkdkdk cahil ve yobazsınız.

Evlenmemiş kızlar el değmeden paketlenmiş oluyor, gelinlik ve üzerindeki kırmızı kuşak ile.
Bu muhabbeti cahil cühela erkek yapsa "seviyesiz erkek muhabbeti" der geçerim ama kadınlar böyle düşündüğünde çok utanıyorum, aynı zamanda da öfkeleniyorum.

Konu sahibi siz de annenizle birlikte abinize karışmaktan vazgeçin. Koca adam istediği ile evlenir, hata ise kendi hatasını yapar, dersini alır. Ama yok sizin yüzünüzden evlenmezse ömür boyu kafanıza kakar, mutsuzluğunu sizden bilir! Herkes kendi işine bakmalı, yetişkin birinin kiminle evleneceğine (hırsız uğursuz olmadığı sürece) aileler karışmamalı.

Bi ara bi yakınım 18 yasındayken 40lı yaslarındaki bildigin teyzeyle görüşüp evlenmek istemişti ona karsı cıkmıstık haliyle kendisi kadar teyzenin cocukları vardı misal
Sizinkide böyle bişey mi herkes sormus ama söylememde söylemem demişsiniz

Geç kalmışım ya linç başlamış
Hoşgeldin görümce

yok- gelin "dul" oldugu icin bu tantana.

KV elaleme ne deriz diye yirtiniyor- minik KVde mendil salliyor.

Gerdeğe birlikte mi gireceksiniz?

Aslında annenin penceresinden bakınca kendince haklı oglunun hiç el değmemiş bir kızla evlenmesini istemesi normal.belki gün gelecek bu bizimde başımıza gelir ve bizde istemiyoruz diye bağırırız

Damat adayı bakire mi? Benimde iki erkek evladım var. Olur ya ilerde önüme boşanmış bir kız ile gelse, bende neden boşandığıni bilmek isterdim. Ama boşanma sebebinden çok, yaralarını sarabilmis mi, kendine yeterli kadar zaman tanımış mı ona önem veririm.her insan yanlış bir tercih yapabilir. Ama sizin gibi "Ahh bu kadın seks yapmış" kafasını atamayan kadınlar oldukça biz erkeklere ne anlatabiliriz ki. Normalmiş. Normal olmayan asıl kadınlara ikinci el muamelesi yapılması ama gel de laf anlat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…