Gelin evlenmis bosanmisNiye istemiyorsunuz? Yoksa gelin soylu değil mi? Hanedanınıza layık değilse haklısınız tabi...
niye siz mi evleneceksiniz?Yo tepki için değil. Ama hani bizimde fikrimiz alınmalı diye düşünüyoruz. linc edilmek istemiyorum.
Hİç yazmasaydın o zaman hayret bişey. Bir de sebebini bilmediğimiz bişeye size hak vermemizi mi beklediniz. YazıkSöylemek istemiyorum.
İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
Benim arkadasim bosandi. Esi piskopatti karninda7 aylik bebegi varken kadini tekmeleyerek kac kez hastanelik etti. O zor hayatta kaldi. Simdi kurtuldu ve suan gordugum en iyi insan ve anne. Ve kesinlikle kotu degil. Oda ister guzel bir evliligi olsun hep mutlu olsun. Nasip olmadi. Bosanmis damgasi yememek ve sizin gelinin durumuna dusmemmek icin sussamiydi, ölecegi ana kadar beklesemiydi. Hayat bize ne getirir bilinmez. Bazen cok iyi diye evlenirsiniz kotu cikar, bazen onyargili davranirsiniz sizi el ustunde tutar. Hayat birnirimize destek vermekten ibaretTabi ki saygı da kusur etmeyiz. Ön yargılıyım sanırım.
yok sen kötü değilsin tedaviliksin sadece.annenle ikiniz.Bu ne ya fikir veren hariç her şeyi söylediniz. Allah aşına kötü biri değilim burada abimin iyiliği için konu açtım. Kötü biri olsam buraya gelir yazar mıydım.
Belkide gelin adayı ailenin istemediği bir bölgedendir.veya mezhepler falanda farklıdırGelin adayi ya evlenip ayrilmis yahut isi ve ailesi abinizden asagida. Baska bir sey olamaz bence
İyi günler burayı arkadaşım tavsiye etti. Bende tavsiye almak için üye oldum. Konu abim, abim inşaat mühendisi kendisine ait evi işi olan iyi biridir. Hiç evlenmedi hatta doğru düzgün ilişkisi bile olmadı. Abimi tanıttım şimdi asıl soruna geciyorum
Abim 1 hafta önce evlenmek istediğini söyledi,sevindik. fakat evlenmek istediği kişiyi annemle ben istemiyoruz Abimle 1 yıldır sevgililermiş neyse annem ve ben istemediğimizi söyledik. abim çıldırdı, başladı ya o olur, yada ya o. ya gelir istersiniz yada sizi silerim diyor.Seviyorum iyi anlaşıyorum demeye naptı bu kız buna bilmiyoruz. babam bırakın sevdiğiyle evlensin diyor ama ne biliyim biz istemiyoruz. çocuk beyaz eşyaları bile almış yani seviyorum diyor başka bir şey demiyor. Biz istemediğimizi söyleyince iyice hırs yaptı. Sizle tanışmaya gelince, saygı da kusur etmeyeceksiniz diyor. Yani tabi ki saygıda kusur etmeyiz ama hiç laf söyletmemesi falan nolduğunu anlamıyoruz.
Ya bir şey söyleyin vazgeçirelim abimi. Ne diyelim,ne yapalım da vazgeçer.
şimdiden teşekkür ederim.
Sizin hayatiniz mi size ne? Saygi duyun biraz. Yoksa abi yuzu goremezsiniztüm hayatını etkileyecek bir karar bu. bizde iyiliğini istiyoruz.