Abimi çok özlüyorum

Bu çok basit bir sebep. Eğer buna alındıysa zaten ciddi sorunları var demektir. Açıkçası başka şeylerin birikimi olabilir gibi geldi bana. Açıkça detaylarını yazarsanız daha doğru yönlendirilirsiniz. Yok şayet gerçekten konu bundan ibaretse ve abiniz de bu nedenle size tavır koyduysa aynı duygularda değilsiniz demektir. Ben sizin yerinizde olsam ona bir mektup yazar, duygularımı ve özlemimi anlatırım (eşini suçlamadan) Buna da bir tepki gelmez ise bir daha serçe parmağımi kıpırdatmam..

Tek söyleyeceğim şey erkeklerin kılıbık olmaması elti görümce küsebilir çok büyük bir sebep yoksa küslükte kardeşler görüşmeli eşi küstü diye kendisi de küsmemeli sınırlar olmalı evlilikte eşime her zaman derim ablalarına giderim gitmem olur da küs olduğumuz olur sen her zaman kardeşlerinle görüşmelisin aynı şekilde benim de kardeşlerimle aramda bir şey olursa sen karışmamalısın diye belirtirim.

Biz ölmeden cagirirsiniz inşallah de gec ya. Biri seni aramiyor ozlemiyorsa demek ki senin verdigin kadar deger vermemistir sana. Kardes olunca ekstra bir sey girmiyor bende şahsen devreye belli ki abin ve gıcık karisinda da durum böyle. Evlerinin oraya gittiginde gelin hanımı arasaydin keske bi bahane uretmezlerdi belki. Ben kıl kaptim şahsen esimin ailesi eşimi arayarak me diyorlarsa olmaz diyorum. En cok bana soracaksiniz modundaki erol buyukburc gibi oldum. O da belki o şekil delirmistir :) kupayı da almasaydin da cocuk avutur gibi hem sacma bi hediye hadi hediyenin büyüğü kucugu olmaz diyelim de bi anlamı vardir: Verirken karsindaki insanin yüzünde oluşturdugu mutlulugu görmek istersin begendi mi ne hissetti vs vermis olmak icin verilmez yani. Kusura bakma da abin de öyle ayilip bayilinacak bi karakter degil bence küçükken oyun oynadiniz diye bu kadar kredi vermene gerek yok sen kendinden eminsen. Önemli olan yetiskinliginde ne yaptığı.

İki senede 1 kez evlerine gittik bir kere de aradım kahve ısmarlamak için ne rahatsızlığı vericem acaba. Eşinin arkasında durmak böyle bir şey değil. Ailesi eziyorsa laf ediyorsa eşinin arkasında durursun. Arkasında durmasını gerektirecek bir ortam yok ki. Durduk yere küstü yine ben aradım özür diledim kırdım mı diye.

Kardeşiyle iletişimi kesmek, görüşmemek adam gibi adamlık mı oluyormuş? Eşin arkasında durmakta böyle bir şey değil zaten.

Kaç yıllık sevgi dolu kardeşlik bu kadarcık olay yüzünden soğutulmaz . Olay anlattığınız kadarsa abiniz gerçekten haksız .
Eşi istemiyorsa görüşmesin ama o sizi arayacak . Onca yıllık güçlü sevgi bağı nasıl çöpe atılabiliyor . Abinizin sizden özür dilemesi lazım . Yaptığı yanlış .

Son düzenleme:
Benim de görümcemin sorunları var ailevi. Eşime zorla aratırım. Sor diye. Bir ihtiyacı var mı diye. Kadının bana bir zararı yok ki. Kardeşlik biter mi evlenince

Söyledim bunu da epey bir zaman oldu söyleyeli. Canım işler çok yoğun ya o yüzden hiç fırsat olmuyo ama daha sık görüşürüz inşallah dedi öyle pışpışladı beni
O zaman geri adım atma zamanınız gelmiş. Ben olsam çok sinirlenirdim bu tavıra. Bırakın ne yaparsa yapsınlar

Ay benim eşim var ya kurban olacak ailesine nerdeyse. Her hafta gidecek kesin yoksa rüyalarına girerler. Abim de tam tersi. Büyük abimin eşi düşük yaptı 3 ay sonra haberi oldu. O kadar bihaber yaşıyor herkesten.
Kardeşlik duygusu herkeste aynı değil maalesef

Var maalesef böyle insanlar görüşmek istememelerine kılıf buluyorlar hatta bazen hiçbir sebep yokken küsüyorlar. Bu durumlar insanın kendisini ne kadar eğitmediğini gösteriyor. İnsan olmanın gerekliliği karşıdaki ile sorununu oturup konuşmaktan, rahatsızlığını dile getirmekten geçer soruna devam edildiği takdirde sınırlar ciddi anlamda çizilir.

sanki siz ve anneniz kadinin anasindan emdigi sutu burnundan getirmistiniz gibi hatirliyorum

Ben önce gelin hanımı aradım zaten. Ben hep kadının aranması taraftarıyım. Onun telefonu kapalıydı o yüzden abimi aradım. Ya tam diyorum ki napıyosa yapsın arayınca yine birşey diyip de sitem edemiyorum. Ben bişey derim sonra sorun yaşarlar diye korkuyorum ama benim için sorun yaşamazlar heralde ya o kadar değerli değilimm

Ben olsam abimi arar serzenişte bulunurdum. "Abi hayırdır? Ölsem cenazeme gelmeyeceksin nerdeyse! Bu ne soğukluk" der içimi dökerdim. Bir terbiyesizliğiniz olduysa bile arayıp özrünüzü dilemişsiniz ve olayın abinizle de bir ilgisi yok. Karısı bir bahaneyle araya sogukluk koymak istiyorsa koysun, abine ne oluyor? Resmen silmiş hepinizi...

Huyu biraz böyle. Nişanlılarken abimle sürekli birbirlerine yemek yapıp götürürlerdi sıra sıra. Hep aynı poşete koyarlardı. Bir gün benim önümde o çıkardı abime verdi. Ben de aa geldi yine meşhur poşet dedim Buna alınmıştı mesela ama ortam buz kesmişti yani. Çok keskin bir şekilde hissediyosun küstüğü zaman.

sanki siz ve anneniz kadinin anasindan emdigi sutu burnundan getirmistiniz gibi hatirliyorum
Ayy tövbe benim annem bana kaynanadır. gelinlerine laf bile ettirmez. Ben niye böyle yapıyorlar diye dert yanınca bile susturuyor beni. Sen karışma ara bozacaksın diye. Onlar iyi olsun mutlu olsun gelmesin gitmesinler önemli değil diyor hep. Annem hasta olur aramaz hiçbirşey istemez. Çağırılmadan asla adım atmaz. Hiç ilgilenmez yani. Ben de ilgilenmiyorum çok samimi bir ilişkimiz de olmadı. Sevmedi yani sadece başka bir sorun yok.

Ben daha aramam sitem etmek için bile olsa aramam. Kendi düşünsün düşünmüyorsa da değer vermiyordur zaten.

Senin adın görümce bu bile yeterli bir sebep şaka şaka. Benim de abimle bağım aynıydı. Sonra evlendi ben de evliyim. Gurbetteyim. Her şeyde yanlarında oldum koşa koşa gittim. En son eşinin yüzünü düğünde gördüm. He sen arasaydın diyenler olacak bir iki kez aradım bişeyler uydurdu abime konuşmadı telefonda. Sonra ikiz bebeklerim oldu birini doğumdan sonra kaybettim. O zamana kadar zaten aramadı. Üzülüyordum. Bi başın sağ olsun bile diyemediği için ondan bi halt olmayacağını anladım ve saldım kendi haline. Benim abime de derdi ne neden böyle yapıyor diye sorunca herkese karşı öyle kişiliği böyle dedi. Bazen naparsan yap olmaz. Eşi ve kardeşi arasında denge kuramayan adamdan da bişey olmaz üzgünüm. Kendini üzme boşuna

Ay bazı yazarlar var, sanki konuyu kendi görümceleri açmış. Konu sahibi kibarca düzgünce anlatmış, satır aralarından belli samimi ve sınırını bilen biri olduğu. Ama yok herkes o kadar kendi penceresinden bakıyor ki, kesin bir şey olmuşturlar, aferin karısının arkasında duruyormuşlar. Elmayla armutu bu kadar karıştırmasak keşke. Kaç yıllık kardeşiyle kendi bir sorunu olmadan 2-3 ayda bir bile konuşamayan adam mı karısının arkasında duracak duruşa sahip olacak Allah aşkına? Ya da başka bir sorunu şöyle bir görümceden çıkaracak gelinin mi haklı sebebi olabilir?
Sizin adınıza çok üzüldüm ama kabullenip bu kırgınlıkla yeni bir mesafe belirleyip devam edeceksiniz maalesef. Kardeş bile olsa bazı ilişkilerin ömrü dolabiliyor demek ki, çok acı ama yetişkinlik bitip giden ilişkileri kabul etmek galiba biraz da.
Ufak bir parantez açayım belki çok yeni evlilerse zamanla abiniz dengeyi bulmayı öğrenir

Başka sorun olacak kadar görüşmedik ki. Ben ne yapabilirim ki ona o kadar hassas davrandım ki hep. Öyle düşüncesizce davranıyor olsam arayıp özür dilemezdim saçama bir sebeple. Mektup yazsam bu okur kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…