Abimi çok özlüyorum

Sizinle görüşmek istemiyor ve her şeyi bahane olarak öne sürüyorsa bence görüşmeyin. Ailem zamanında dayımın huzuru bozulmasın diye yengemin bütün her şeyine katlandılar herkesi birbirine düşürdü ne zaman dayımı da sildiler herkes birlik oldu onlar yalnız kaldı. Çünkü herkes sustukça üstüne gitmiş herkesin yalanlarıyla. Evlenince anladım ki eşini seven birisi ailesi kadar onun mutluluğunu düşünüyor. Görümcemin de şakaları belki alınacağım şeyleri oluyor ama eşimin kardeşi abisini canı gibi seviyor o yüzden benimde kardeşim. Evlendiğimizden beri sürekli bizimle iç içe, şimdi vizeye başvuru yaptırdık bi 15 günlüğüne bizimle kalsın diye. Görümcemi insan olarak severim tatlı kızdır ama eşimin onunla paylaştığı şeylerdeki mutluluğunu da çok severim kıymetlisi kardeşi, bu yüzden benimde kıymetlim. Hiç ezilip büzülmeyin. Kocasını seven bi zahmet ona kötülüğü dokunmamış ailesine de değer versin ot gibi yerden bitmiyorlar kocalar

Çok üzücü bir şey değil mi ya. Yani el bile yeri geliyor bir ihtiyacın var mı diyor. Ama öz abimin haberi bile olmuyor çoğu şeyden. Ben istemem zaten ailesini ihmal etsin gelsin benimle görüşsün. Ama senede 2-3 kez gelip gitmek aramak çok zor olmasa gerek.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten kendimi anlatmaya uğraşıyorum. Onlar da haklı burada ne konular var ne görümceler var. Ben gerçekten ekstra hassas davrandım hep. Adımın görümce olduğunu unuttum bazen yaşımız da yakın diye arkadaş oluruz diye düşündüm ama en küçük ve yanlış anlaşılmayacak espiri bile yanlış anlaşıldı. Yine de özür diledim. Olur da ben üzmüşümdür bilmeden hassastır belki dedim. Abime söyler sonra aralarına soğukluk girer bu yüzden diye düşündüm. Ama ben eşine değil abime kırgınım. Beni sevmek zorunda değil o sonuçta.

Abinizin eşi sizinle çok samimi olmak istemeyebilir, ama abinizin bu şekilde davranması çok tuhaf. Bazı erkekler eşlerinin ağızlarının içine bakıyor belli hanımcı biri abiniz.
Anneniz ne diyor bu duruma

Üzücü emin ol seni çok iyi anlıyorum. Üstelik babam da vefat etti onu baba yerine koymak istedim. Ama evlendikten sonra sebepsiz bir mesafe koydu. Eşinin de neden küstüğünü anlamadım ki küsecek kadar bişey paylaşmadık konuşmadık ben uzakta olduğum için. Üstelik dediğim gibi ben uzaktayım, görümcelik yapacak biri hiç değilim. Böyle anlamsız bir tavır içine sebepsiz girdiği için kendime bu zamana kadar üzüldüğüm için kızdım. Zaten bıt bıt tepelerinde olacak halimiz yok yani neyin tavrı bu. Hiç kendini üzme balım valla o nasıl eşiyle evinde huzur içindeyse sen de ol. Yapacak bişey yok onları koymak istediğimiz yere kendilerini layık görmüyorlarsa onların sorunu

Ay dimi ya benim eşimin ailesi çok düşkün eşime. Ama beni rahatsız etmiyor bu durum. Dahil etmeye çalışıyorum çoğu şeye onları. Çünkü bana hiç zararları dokunmuyor. Dokunsa böyle yapmazdım tabi ki. Ama kaynana görümce diye önyargıyla herkesi dışlamaya ne gerek var.

Bilmiyorum ya, aşırı sevmesi de gerekmiyor. Bu hikayede sizi sevmemesinden fazla bir kötü niyet var abinizin eşinde. Ben de mesafeliyimdir eşimin ailesine de zamanla gerçekten ısınınca ısındım. Sevmeyebilirdim buna okeydim ama sevmeseydim de en kötü ihtimalle aradan çekilirdim diye düşünüyorum. Bana karşı bir fenalık bir doldurma görürsem anca o noktada eşimden de beklentilerim olurdu. Yani demem o ki abiniz de eşi de hatalı ikisine de kırılmaya hakkınız var fazla bile alttan almışsınız. Bence çizgiyi çekmenin zamanı çoktan gelmiş, fazlasında artık daha da değersizleşirsiniz hem kendi içinizde hem de onların gözlerinde.

Eşi görüşmek istemiyor tamam ama abinize ne oluyor sen istersen konusma görüşme ama o benim kardeşim en azından bir kahve içebilirim demeli abinizde iş yok sizin artı ben gelinin yerine koysam kendimi buna bir şey demem kardeş sonuçta sen istersen görüşebilirsin beni muhatap etme derim çok saçma bir şey

Abinizin eşi sizinle çok samimi olmak istemeyebilir, ama abinizin bu şekilde davranması çok tuhaf. Bazı erkekler eşlerinin ağızlarının içine bakıyor belli hanımcı biri abiniz.
Anneniz ne diyor bu duruma
Annem karışma diyor. Onlar böyle anlaşıyor demek ki diyor. Yeni evliler siz hiç yorum yapmayın zamanla düzelir diyor. Diyorum ya annem onlara değil bana kaynana bir tek. Ama tuhaf bir şekilde ağzının içine bakıyor abim. Baksın zaten eşidir. Ama ailesini atmayı gerektirmez bu diye düşünüyorum

Benzer şeyler yaşadık kardeşimle hatta siİzn gibi aynı şehirde bile değildik arayınca buz gibi konuşurdu görev yaptığı şehre gittim 10 dk çalıştığı kurumda oturduk o kadar yani. Sonra boşandılar şuan çok iyiyiz şimdi ki eşi ile benim yaşadığım ile bile geldiler kaldılar gezdik tozduk. Biraz kişiyle alakalı kök aileyi silemeyiz çekirdek aileye de saygı duymalı insan denge önemli

Canımm ya aynı şeyler resmen. Sen de iyi yapmışsın boşvermekle zorla değer oluyor gerçekten

Benim kayınvalidem bana annelik, kız kardeşi de kardeşlik yaptı eşimin. O yüzden kıymetlerini bilirim bende. Anneme de kızıyorum çoğu zaman annemi siliyor dışlıyor muyum hayır o zaman onlara da yapamam. İnsanlar bazen bilinçli kötülük görüyor bunu anlıyorum ama bazı insanlar sırf inadından kötü olmayı seçiyor bana şunu yapmadı etmedi diye. Böyle sorunları eşle halletmek gerektiğini düşünüyorum evlenirken eşimle yaptık çoğu şeyi ne eksik oldu ne gedik ev aldık, eşyaları alamadık mesela bi 6 ay sonra tamamlandı evimiz. Bana şunu almadılar demedim muhatabım eşim, ev almak istedik seçimimizi böyle yaptık çünkü.

Bir de gerçekten eşime aşırı düşkünler. Her gün ararlar sorarlar kameradan konuşuruz onları uzak tutmak ger gün aradılar diye problem çıkarmak çok saçma geliyor beni annem günde 2 kez arıyor o da anne. Bası sıkışsa en çok onun canı yanar. Kötü bir eş ailesi değil dediğim aska yanlış anlaşılsın istemem. Kendi dayımda gördüm çünkü biz iyiliğimizden ölürdük yengeme yaranamazdık

İnsanına bağlı işte herşey. Bazı insanlar ailesini görünce eşine kötü davranıyor karakter değiştiriyor. Ya da kalkıp da on tane eş bulunur da ana bulunmaz falan diyor. Bunlar gibi anormallikler yaşanmıyorsa görüşsünler tabi ki. Yaşanıyorsa da bu eşimin sorunudur aslında. Ailesine mal etmem anlamsız olur. Artık tek başlarına mutlu mesut yaşayabilirler ne diyeyim ki

Abinin kendi secimi dengeyi böyle kurmuş. Benzer durum benim kardeşimde de var görüşmüyoruz ve bu bana daha iyi geliyor. Kendi bilir nihayetinde

Ben bu konuyu daha onceden okudum, altindan cok baska baska seyler cikmisti sanki…

Diğer konuyu tam hatırlayamıyorum ama sanki bir abi daha vardı ve ailece küçük abiye yapılan bazi haksızlıklardan dolayı küçük abi aileden elini eteğini çekmişti gibi şeyler kalmış aklımda

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama abiniz tam bir buldumcuk. Karısı istemiyo diye sebepsiz sizi nasıl bu kadar kolay sildi. Ben olsam madem görüşmüyorlar abimi arayıp saydırırdım. Ne meraklıymışsın bizi silmeye diye. En azından içim soğurdu.

Çokta düşünceli bir davranış bu, ben size hak verdim. Kadın el ailesine mesafe koymak için resmen fırsat kollamış ama abinizi de etkilemesi çok yanlış. O sizle görüşmek istemese bile abinize asla karışmamalı bu konuda ama abiniz de kendi iradesi yokmuş gibi davranıyor.

Benim de 11 ay var abimle aramda çok iyi aramız ama eşiyle çok iyi değiliz gerçi benim aram görümcemle de iyi değil belki sorun bendedir biz de eskisi gibi değiliz çünkü uzak şehirde mesleği yüzünden tatili çok yok. Eşinin karın ağrısını biliyorum yüzyüze kavga etmedik. Anca bi merhaba merhaba yüzyüze bakacak durumdayız ama çook mu yakınız değiliz. abimle de ilişkimiz reels göndermek 2-3 günde bir konuşmak. Annem babam ayrı annem evli babamın sevgilisi var bu yüzden anneme babama mesafeli anlıyorum. Geldiklerinde kız kendi ailesine gider abim de bana anneme babama gider. Ama konu açılınca hep bize doğru gelin diyorlar 1 senelik evliler gitmedik henüz. Belki ona da takılıyordur bayramda aradı gelin diye davet etti yani adım atmıyor da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…