Bak ben de diger abiyi hatirlamiyorum ama anneyle konu sahibi geline yapmadigini birakmamistiDiğer konuyu tam hatırlayamıyorum ama sanki bir abi daha vardı ve ailece küçük abiye yapılan bazi haksızlıklardan dolayı küçük abi aileden elini eteğini çekmişti gibi şeyler kalmış aklımda
Canim o zaman sen elinden geleni yapmışsın. Daha ne yapabilirsin ki. Bosver konusarak halledilebilecek bir sey degil bu artik. Bir insan bana ihtiyac duymuyorsa kendi bilir derim gecerim. Zor ama baska ne yapabilirsin ki. Annen ne diyor bu işe? Annene karşı da böyleler mi?Ben önce gelin hanımı aradım zaten. Ben hep kadının aranması taraftarıyım. Onun telefonu kapalıydı o yüzden abimi aradım. Ya tam diyorum ki napıyosa yapsın arayınca yine birşey diyip de sitem edemiyorum. Ben bişey derim sonra sorun yaşarlar diye korkuyorum ama benim için sorun yaşamazlar heralde ya o kadar değerli değilimm
Bunu ben de hatırlıyorum da o biz değiliz bacımBak ben de diger abiyi hatirlamiyorum ama anneyle konu sahibi geline yapmadigini birakmamisti
Ufak tefek şeyler olmuştur canım abartmayayım. Ama benim onlara bir saygısızlığım olmadı onların da banaeminsin dimi asla sorun yaşanmadığına
O zaman boş ver abin adım atana kadar bizimde boşanmaya geldi durumumuz ana görümcem asla hadsizlik yapmadı kız kardeşimden ayırmam sende keyfine bak o adım atsınUfak tefek şeyler olmuştur canım abartmayayım. Ama benim onlara bir saygısızlığım olmadı onların da bana
Yengenizle görüşmek zorunda değilsiniz. Belli ki soğuk her şeyden bir şey çıkartmaya meyilli. Kendi bilir. Bence abimiz dengeyi kuramamis keşke o da sizin gibi ozlediginiz duygulari ozlese ve abi kardes ilişkinize devam etse. Bence siz bir gün abinizle bir plan yapın başbaşa çıkıp bir yerde bir şeyler yiyip içip vakit geçirin birlikte. Abi kardeş olarak birbirinize zaman ayırın. Aile olmuş olabilirsiniz ailecek görüşmek zorunda değilsiniz.Biraz içimi dökmek istedim. Abimle aramızda iki yaş var. Çocukken bir saniye bile ayrılmazdık. Büyüdük yine en büyük sırdaşım o oldu. Ben de onun aynı şekilde. Sonra o evlendi ben de evlendim ve bir anda bütün ilişkimiz koptu. Benim en büyük isteğim evinde eşiyle mutlu olması. Ama bu kadar silemez ki bir insan kardeşini ailesini birden. Evine iki senedir bir kere gittim sadece.
Birkaç ay önce haftasonu evine çok yakın bir yerden geçiyordum. Uzak biraz evlerimiz. Aradım onu dedim ki evdeyseniz insenize buradaki kafede kahve ısmarlayayım size dedim. Canım biz market alışverişine çıkıcaz şimdi başka zaman yapalım dedi. Planı olabilir tabi ki. Ama evin önündeyim dedim bir kapı önüne çıkabilirdi görmek için aylardır görüşmemiştik. Bir daha da yapmadım bunu zaten. Taşındım defalarca davet ettim hep bir bahane buldu gelmedi. Bir kupa bardak almışlar anneme bırakmışlar bana vermesi için ev hediyesi olarak. Onu bile zahmet edip getirmemişler.
Sonradan annemden öğrendim ki meğerse eşi bana kırgınmış. Bir gün abim aradı onu benim yanımda benim adım geçti konuşmada güldüler falan ben de kapatınca ne diyor dedim. Hiiç napıyosunuz diyor dedi. Ben de senin dedikodunu yapıyoruz deseydin dedim gülerek. Birden ciddileşti ben asla eşimin dedikodusunu yapmam dedi. Ben de şaşırdım zaten ben de abimin dedikodusunu yapacak değilim espiri yapıyorum dedim. Sonra tavrı değişti kızın. Ben ona dedikoducusun sen imasında bulunmuşum. anneme söylemiş bunu. Olayı da farklı anlatmış tabi. telefonu kapatmadan önce ben dedikodunu yapıyor senin demişim bunu da abim duymuş falan saçma sapan bir şey. Sonra saf kafam yine de dedim ki benden kaynaklı bir huzursuzluk olmasın ailemizde. Aradım dedim ki ben annemden böyle bir şey duydum gerçekten öyle demek istemedim eğer yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim dedim. Bana birdaha olmazsa sevinirim dedi bu kadar. Olmayacağına emin olabilirsin dedim kapattım ve müthiş soğudum. Yani biri anama sövse yine de özrüne böyle cevap vermem. Şimdi ben de aramayı bıraktım abimi de onu da. Onlar da aramıyor. Ama özlüyor insan. Çünkü o benim en yakın arkadaşımdı hep. Kedicilik oynardık hep onunla benim kedim olurdu. Şimdi böyle düşününce gözlerim doluyor hep niye böyle olduk diye.
Öyle birşey yapsam iyice düşman beller eşi benden ayrı ne konuşuyor diye. Zaten abim kabul etmez eşinden ayrı çıkmayı. Onlar iş yerinde de birlikte evde de her yerde dipdibeler.Yengenizle görüşmek zorunda değilsiniz. Belli ki soğuk her şeyden bir şey çıkartmaya meyilli. Kendi bilir. Bence abimiz dengeyi kuramamis keşke o da sizin gibi ozlediginiz duygulari ozlese ve abi kardes ilişkinize devam etse. Bence siz bir gün abinizle bir plan yapın başbaşa çıkıp bir yerde bir şeyler yiyip içip vakit geçirin birlikte. Abi kardeş olarak birbirinize zaman ayırın. Aile olmuş olabilirsiniz ailecek görüşmek zorunda değilsiniz.
Denemeden bilemezsiniz bence deneyin. Abinize telefon açın özledim abi bulussak seninle hasret gidersek vs diyin. Abiniz olumsuz karşılarsa zaten görüşmüyorsunuz aynen bu yolda devam edersiniz.Öyle birşey yapsam iyice düşman beller eşi benden ayrı ne konuşuyor diye. Zaten abim kabul etmez eşinden ayrı çıkmayı. Onlar iş yerinde de birlikte evde de her yerde dipdibeler.
Yok ya yapamam böyle ben sevmiyorum isteyen görüşür yapışkan gibi davranmak istemiyorum.Denemeden bilemezsiniz bence deneyin. Abinize telefon açın özledim abi bulussak seninle hasret gidersek vs diyin. Abiniz olumsuz karşılarsa zaten görüşmüyorsunuz aynen bu yolda devam edersiniz.
Sizin bu varsayiminiza abiniz zaten sizi hayatindan çıkartmış.
Kız valla ben de bunu çok merak ediyorum. Ama mesela benim eşim bana çok düşkündür ama ailesine de çok düşkündür her hafta görmek ister onları ama bensiz de adım atamaz. Ben de iyi anlaşıyorum ailesiyle yani niye koparayım ki onu ailesinden yazık günah değil miKonudan bağımsız ama bu kadınlar ne yapıp da eşlerini böyle etraflarinda pervane edebiliyorlar. Onlarda olup ben de olmayan ne var hep merak etmisimdir
Eşinden dolayı kardeşi ile görüşmeyi bitiren insan gerçekten sizi sevmemiştir, net. Beraber büyüdünüz yahu ötesi mi var. He eşi görüşmek istemiyorsa kendi görüşmez ona kimse bir şey diyemez. Ama abinizin de size sevgisi yokmuş.Biraz içimi dökmek istedim. Abimle aramızda iki yaş var. Çocukken bir saniye bile ayrılmazdık. Büyüdük yine en büyük sırdaşım o oldu. Ben de onun aynı şekilde. Sonra o evlendi ben de evlendim ve bir anda bütün ilişkimiz koptu. Benim en büyük isteğim evinde eşiyle mutlu olması. Ama bu kadar silemez ki bir insan kardeşini ailesini birden. Evine iki senedir bir kere gittim sadece.
Birkaç ay önce haftasonu evine çok yakın bir yerden geçiyordum. Uzak biraz evlerimiz. Aradım onu dedim ki evdeyseniz insenize buradaki kafede kahve ısmarlayayım size dedim. Canım biz market alışverişine çıkıcaz şimdi başka zaman yapalım dedi. Planı olabilir tabi ki. Ama evin önündeyim dedim bir kapı önüne çıkabilirdi görmek için aylardır görüşmemiştik. Bir daha da yapmadım bunu zaten. Taşındım defalarca davet ettim hep bir bahane buldu gelmedi. Bir kupa bardak almışlar anneme bırakmışlar bana vermesi için ev hediyesi olarak. Onu bile zahmet edip getirmemişler.
Sonradan annemden öğrendim ki meğerse eşi bana kırgınmış. Bir gün abim aradı onu benim yanımda benim adım geçti konuşmada güldüler falan ben de kapatınca ne diyor dedim. Hiiç napıyosunuz diyor dedi. Ben de senin dedikodunu yapıyoruz deseydin dedim gülerek. Birden ciddileşti ben asla eşimin dedikodusunu yapmam dedi. Ben de şaşırdım zaten ben de abimin dedikodusunu yapacak değilim espiri yapıyorum dedim. Sonra tavrı değişti kızın. Ben ona dedikoducusun sen imasında bulunmuşum. anneme söylemiş bunu. Olayı da farklı anlatmış tabi. telefonu kapatmadan önce ben dedikodunu yapıyor senin demişim bunu da abim duymuş falan saçma sapan bir şey. Sonra saf kafam yine de dedim ki benden kaynaklı bir huzursuzluk olmasın ailemizde. Aradım dedim ki ben annemden böyle bir şey duydum gerçekten öyle demek istemedim eğer yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim dedim. Bana birdaha olmazsa sevinirim dedi bu kadar. Olmayacağına emin olabilirsin dedim kapattım ve müthiş soğudum. Yani biri anama sövse yine de özrüne böyle cevap vermem. Şimdi ben de aramayı bıraktım abimi de onu da. Onlar da aramıyor. Ama özlüyor insan. Çünkü o benim en yakın arkadaşımdı hep. Kedicilik oynardık hep onunla benim kedim olurdu. Şimdi böyle düşününce gözlerim doluyor hep niye böyle olduk diye.
Madem isteyen görüşür kafasindasin boşver ne istiyorlarsa öyle yapsinlar ama sen de bu yapılanları unutma gün gelir devran döner o abin olasıca kardeşim diye gelirse bugünleri hatırla ona göre davran aynı şeyleri yaşama.Yok ya yapamam böyle ben sevmiyorum isteyen görüşür yapışkan gibi davranmak istemiyorum.
Kız valla ben de bunu çok merak ediyorum. Ama mesela benim eşim bana çok düşkündür ama ailesine de çok düşkündür her hafta görmek ister onları ama bensiz de adım atamaz. Ben de iyi anlaşıyorum ailesiyle yani niye koparayım ki onu ailesinden yazık günah değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?