- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi december90
-
Canım bırak ne yaparlarsa yapsınlar boşver , sonra KK' da yazılanlar gibi istenmeyen görümce olursan benden söylemesi. Annende abine söylesin "alışverişe çıkıyoruz bir bakmıyorsunuz kontrol etmiyorsunuz ben mi oturcam eşyalarda siz oturcaksınız siz beğenceksiniz yardım etsenize yapışık ikiz gibi gezeceğinize" desin bence. Siz hiç karışmayın.
İyi niyet görecelidir senin haraketlerin sana göre iyidir
Ama gelininize sorsak iyi değildir.
Boşver kendileri nasıl biliyorsa öyle yapsın
Ben görümce felan olmayacağım ama olsaydım da hiç uğraşamazdım yok gelinliği,yok mobilyası nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar der
Gider hazır düğünde oynardım
ben sana geliyim misarılak mı napak destek mi olak
kuzum benim bi tanede fazla çıkarın ne olcak yani okadar masraf yapılıyor gönül olsun yani kimse kimseye bi fotodan gönül koymasın ne olcak yani :26: en kötü ihtimal çekilen fotonun parasını kardeşime ben veririm ne olcak sonuçta benim resmim abim var orda kardeşim canım ciğerim var...
ben çok uğraşırdım kardeşim için herşeyin en iyisi olsun diye gelin beğenmiyor mu beğenmesin ben yine uğraşırım sonuçta kardeşimm..
evet yaa süslen püslen hayde oynamayaneyi nası yapıolarsa yapsınlar salla çok ayrıntılı düşünmemek lazım kendine saklamakta fayda var bu hevesi..
Bu lafı edecek annenin konuyu açan görümce adayından ne farkı kalır Ha mehmet Ali ha Ali mehmet????
Oğlum kızcağız çekiniyor herhalde beğendim beğenmedim demeye, siz başbaşa bakın, kararlaştırın sonra isterseniz gerek duyarsanız bize danışın denmesai dile ço kzor gelir zannımca sizin fikrinize göre...
İlla çma devirilecek, illla şimşekler üste çekilecek...
Yoksa ağız tadıyla evlilik arefesi geçirilemez değil mi???
bence siz fazla abartıyosunuz... sonuçta benim nişanım olduğunda benim kardeşimde eevleniceğim adamın kardeşide gelsin ne olcak bi toplu foto çıkarırız diğer fotoyuda kendimize ait çıkarırız. Bi foto sonuçta herkezin gönlü olsun neden 1 foto yüzünden gönüller kırılsınki yarım elma gönül alma demişler.. Benimde kardeşim var erkekler evlendiği zaman çok değişir yeri gelir bir baba bile annenizden ayrılsa başka birini bulsa oda onun yanında çok değişir size karşı emin olun... Kadını gördüklerinde erkekler değişiyor bunu yapanda kadın böyle olmasın şöyle olmasın o olmasın bu olmasın... Tamam gelinde ister erkek yapmaya çalışır ama altı üstü bi foto kızlar abartmayın derim bende olsam benimde gücüme giderdi. Bende dile getirir kırıldığımı söylerdim.. Bana ters bi cvp verilmediği sürecede terbiyemi bozmazdım.. sonuçta abi kardeş aralarında bunları konuşmıycakta başkası mı konuşcak...
gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak
Fotoğraf olayına bu kadar krize dönüştürmenin anlamı yok kırılabilirsin ama abini de üzmemelisin sonuç olarak..
Herkez uğraşır kardeşi için ama bu kadar olayın içinde olmak iyi değil, Bende hoşlanmam bu durumdan bırakalım onları baş başa herşeyi kafalarına göre yapsınlar, Birlikte olmaya birlikte bişeyler yapmaya adapte olsunlar..
cidden bu yorumlarından sonra asla ama asla karışmıyorum burada adım ,çekememek,kıskançlık,fesatlık,,ayırma gibi durumlara çıkmış yaık,insanoğlu n nankördür gerçekten.yaranamazsın ne kadar yardımda etsen..
cidden bu yorumlarından sonra asla ama asla karışmıyorum burada adım ,çekememek,kıskançlık,fesatlık,,ayırma gibi durumlara çıkmış yaık,insanoğlu n nankördür gerçekten.yaranamazsın ne kadar yardımda etsen..
yaaa anlatmak istediğim şu canım bende çok iyi anlıyorum insanları sonuçta karşında çocuk yok aaa gel çekil hevesini al diyip vazgeçmek olmaz açıkça söylesinler biz çekilcez diye ben ona sinirlendim bana söyliycekler başından abla yada kardeşim biz böyle böyle çekilcez yanımızda olun fotoğrafçıda ama biz çekilcez diye siz sadece bekleyin desinler ben yanlarında olurum kardeşimin sevgilisiylede arkadaş gibiyim şükürler olsun ayrıldıklarında hep ben barıştırdım ben olmasam kardeşim asla barışmazdı ki kız benim zevklerimi çok beğenir beğenmesede canı sağ olsun dedikleri gibi onlar yaşıyacak...
boşver canım gerçekten karışma bırak naparlarsa yapsınlar senin kendi vicdanın rahat mı rahat... Boşver sen sus otur.. kıyafetini hazırla boşver gerisini hem kafan rahat olur aman naptılar diye düşünme bırak eksik kalsın güzel çirkin yorum yapma bırak çirkin alsın ona dar gelen sana bol gelsinnn... Hiç takma kafana... Sonra sen yaptında ondan böyle oldu olmasın düğünden sonra
gelin adına sevindim:))))
gün gelir hayırlısıyla sizde bu yollardan geçerken görümceniz,eltiniz kaynananız bişeyler söleyince iyi niyetten sadece der sorun etmezsiniz ozaman..
Bu lafı edecek annenin konuyu açan görümce adayından ne farkı kalır Ha mehmet Ali ha Ali mehmet????
Oğlum kızcağız çekiniyor herhalde beğendim beğenmedim demeye, siz başbaşa bakın, kararlaştırın sonra isterseniz gerek duyarsanız bize danışın denmesai dile ço kzor gelir zannımca sizin fikrinize göre...
İlla çma devirilecek, illla şimşekler üste çekilecek...
Yoksa ağız tadıyla evlilik arefesi geçirilemez değil mi???
gerçekten içim şişti, bende bi görümce adayıyım ama açıkçası hiç umrum olmaz ne aldıkları kızın ne giydiği, beni abla yerine koyupta bişey danışırlarsa fikrimi söylerim ama alışverişe falan gitmem, her davete icabet edilmez bazı davetler nezaketen yapılır, abin seni nezaketen çağırmış ama sen hiçbi yerden geri kalmamışsın belliki kızda bozulmuş bişey beğenmeyerek ya da susarak rahatsızlığını anlamanı beklemiş, düğün onun değilmi elbet kafasında bi plan program yapmıştır o yetişmicek bu olmıcak sanane yaaaa, iyi niyet falan demişsin sürekli, sana bilindik bi sözle cevap veriyim: cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla örülüdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?