Benim inanın aklım almıyor bu abileri. Eşimin ailesi biz evlenirken tazminatini bize verdi babası emeklisinin annemde o kadar para verdi kredi çekip ev aldik ve bizimle olan konuları tamamen kapandı. Ne düğünümüz ne eşyamiiz için hiç bir şey istemedjk çünkü yapacaklarını yaptı o insanlar. Esimin kardeşi araba aldı heyecanla seçmeye gittik, babası sıfır araba aldı heyecanla bakmaya gittik ben çok mutlu oluyorum yatırım yaptıklarında hala çalışıyor kenara para koyuyor bu insanlar. Sizin abiniz bildiğiniz kan emici. Kayınvalidem emekli olunca tazminatini kardeşine verecek ama biz hala diyoruz ki bize verdikleri dönem biz ev alabiliyorduk bu kız neye kullanacak günah evin peşinatı bile etmez bu dönemde. Hala her aşamada koşuyoruz neye ihtiyaç var diye, şimdi yurtdışındayiz ceyizine taşıyoruz burada daha iyi uygun diye. Ben anlamıyorum bu insanları ya. Annem benimle kaldı 1 sene kadar eşimin kardesk eve girdiğinde teyzesinin güzeli gelmiş diye kapilarda karşılardı. Sevdiği yemeği yapardi, çantasi kapanmiyorsa teyzecim çıkarda yapayım elimde derdi. Bu insanlar aç gözlü, başka bir şey diyemiyorum