abim, eşi ve ailem

Yani bence ailenizde az değil haklı yönleride var tabi ama o ayrı..babanızda oğul takıntısı var sindirimiyor oğlunun karısına değer vermesini klasik k.p.sendromu
Annenizde aynı şekilde tabi sizde belliki ailenizin el kızı yüzünden üzülmesini istemeyen tarafsınız..biraz empati!
Şöyle düşünün aynı şeyleri evlendiğiniz kişinin ailesi size yaşatsa ne hissederdiniz?geline hak verdim o yüzden..belliki çetinceviz tiplerden saygıyla eğiliyorum yaptıklarına bravo
Sizin yapacağınız tek şey onlardan uzak durmak aramayın sormayın zamana bırakın ..babanıza karşı hayrı yoksa abinizi reddetsin varsa mirasından mahrum etsin belki içi soğur..gerisinide onlar düşünsünler ..bakalım abiniz babası arkasında olmadan nasıl hissedecek mutlu olabilecekmi?emin olun bunları yapsa babanız tıpış tıpış gelir abiniz

sizin kırk kat el mi dediğiniz abiniz sizi hiiiiç düşünmeden tüm dediklerinizi sevgilisine, eşine bir bir anlatmış. üstelik babasına da namussuz demiş. bunları tekrar belirteyim. birincisi sevgilim, benim için çirkin dendiğini söylese ailesine dibine kadar ön yargılı olurdum yalan söylemeyeyim. abinizin çenesi yüzünden siz de kurban gitmişsiniz, kötü anlatıla anlatıla dolmuş size bu yüzden bu konuda gelinde çok suç göremedim, sizi kimseye sordurttuğuna inanmıyorum falcı, akraba vs yerine abiniz yeterince anlatmış zaten.. ikincisi gelin ve annesine güvenmiyorduk demişsiniz, güvendiklerinizi de görmüşsünüz bence yanlış tartıyor olabilirsiniz bazı şeyleri. konuyu nereden tutsan elinde kalıyor, aklı başında birini hiç göremedim. hadi böyle bir durum oldu, diyelim siz mağdursunuz. niye enişteyi filan arayıp ortalığı karıştırıyorsunuz.. bence uzak durun artık, herkes bir süre huzurlu yaşasın

İlk başta abiniz ve olayların içinde olan kimse normal değil.Anlamadığım altınları neden babanız almak istedi.Otelde altın tutulur tabi ki.Kasa filan var sonuçta.Gelininiz ve abiniz saymayı biliyorlardır sonuçta.
‘’jakuziye giriğ abimi almıyor içeri 3.5 saat. Herkes onu bekliyor otelin içinde saatlerce’’ burasını da anlayamadım düğün bitmiş neden herkes bekliyor?
Annenizin sevme konusunda dediği de hiç hoş değil.
Abiniz bunca saçma davranış sergiledikten sonra altınlar kayboldu demesine nasıl inandınız?
Neden bunca olay olmuşken düğün sonrası kalmalarını istiyorsunuz?

Abiniz sorunlu sanırsam her şeyi iletiyor ne demek?
Yerinizde olsam ne abimin, ne yengemin yüzüne bakarım.
Abiniz ileride pişman olur ama iş işten geçer mi bilemem.
Bence baba ve anneniz de görüşmesin artık değmezler boşa üzüldükleri ile kalırlar

Çok uzun okuyamadım

Ama

ALTIN GELİNİNSDİR BABAN NEDEN ALIYOR YOK SAYACAKMIŞ

YOK YAA

Çeyrekleri cebine atmayacağını nerden bilcez

Yengen ve abin tam tencere kapak olmus. Nasil insanlar boyle. Annende hatali. Olan sana ve babana olmus. Allah yardimciniz olsun. Ama boyle bi abi de olmaz olsun

Konuda haklı göremedim.

Gelin abinizin hatasıyla en baştan aileye bilendiği için hep önyargılı yaklaşmış. Ailesinin araba talebi falan saçmalık.

Babanız neden altınları saysın ki? Ona ne? Kendi yakınlarınızın ne taktığını abiniz bildirirdi sonra. Ayrıca abinizle eşi arasındaki ilişkiye fazla müdahil.

Annenizin şakası da tavırları da hiç hoş değil. Hele gelinin eniştesiyle iletişime geçmesine ne desem bilemedim.

Annenize gelince “şaka yaptı” “zaten hassas” “üzüldü ağladı” gibi sebepler öne sürüyorsunuz. Ama karşı taraf tepki gösterince bunu hassasiyete üzülmeye bağlamıyorsunuz nedense. Annenizin sebepleri varsa emin olun karşı tarafın da kendince haklı sebepleri vardır. Ayrıca bunca olaydan sonra annenizin aranıp sorulmayı beklemesi de komik.

Abi sorunlu. Dolayısıyla bulduğu, anlaştığı, savunduğu kişi de sorunlu.
İnsanız, hepimizin karşısına sorunlu insanlar çıkabilir ama bu çıkan sorunlar karşısında davranış şekliniz bizim de ruh halimizi, ahlaki anlayışımızı gösterir.
Hayata bir noktadan sonra böyle bakıyorum.
Yoksaymaktan daha iyi bir çözüm yok. Sorunları değil abinizi ve gelininizi.

Toplu bir delilik hali var. Konuyu ağzım açık okudum. Bu arada abiniz cidden yengenizden on beter. Uzak durun birbirinizden kimsenin kimseden aşağı kalır hali yok. Bu arada bir gün önce evlenen insanları yanınızda gezdirmek neyin kafası rahat bıraksanız bi balayı yapsalar. Cidden biri benim fiziksel görünüşüme kötü yorum yapsa bende ondan hoşlanmam. Nişanlı insan evinize gelmiş temizlik yaptırmışsınız bu da çok saçma. Evine giren annesi sizi ilgilendirmez. Onun harici bu kadar kötü olmanızın sebebi abinizin boş boğaz olması. Yenge de eli maşalı çok fena zaten. Bilemedim kaos family..

Abinizle yengeniz tam birbirine layık bence hiç araya girmeyin daha

Gelin ve abi akli balik mi?
Bence normal değiller.
Yani surda yapılacak tek yorum cocuk yapmasınlar.

Yaw kimse melek numarası yapmasın. Çirkin bulduğumuz birini en yakınımız olan abimize söyleriz ben söylerim vallah. Yakışmıyorsunuz derim. Söylemem diyene de inanmıyorum ben.

Kaynanam kibar kadınmış beni beğenmediğini hiç çaktırmadı vallaha

Kusura bakmayın kendi ailenizin yaptıkları da normal değil. Anneniz deyince gaf olmuş mesela. Halbuki bu gaf değil daha sıkıntılı.
Düğün sonrası bayram günü yeni geline ( yeni gelin demem kayınvalidenin huyunu suyunu tam öğrenememiş olması ) ayy senin neyini sevicem falan demeler hoş mu sizce.. Sonra araya tartışma giriyor anneniz gidip enişteyi arıyor falan. Çok çirkin
Bence biraz objektif olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…