abim, eşi ve ailem

En azından normal bir aileyi bulmamis.
Bu sefer davul dengi dengine çalmayı öğrenmiş

Birde tarla satacakmis oğlunun arabası olsun diye
Eşek kadar adam evlenmeyi biliyorsa araba almayı da bilsin.
Akli dengesi yokmuş iyi de akli dengesi olmayan biriyle bir kadın niçün evlenir ?
Ulen yine işgillendirdiniz beni. A Arya_Stark01 buyurunuz konu sizindir

Sana güzel mi dese ve hoşuma gitmese ne dersin mesela ? Bilemiyorum biz abim ve kardeşimle biraz dedikodu yaparız Allah affetsinnnn
Abim olmadığı için bu soruya cevap veremiyorum ben ama ben de size sormak istiyorum . Kız kardeşiniz ya da çok yakın kuzeniniz sevgilisi icin bu çocuk hos mu yakışıklı mi dese. Ve siz de hiç beğenmeseniz bu çocuk/ adam çirkin der misiniz.

Ben diyemem mesela. Kız kuzenlerim filan var. Ablam da var. Eşleri icin hep güzeller yakışıklılar filan diyorum.

Amacım da gönül kirmamak.

Bana diyen olmuştu sen nisanlımdann güzelsin diye. Şu an onu hatırladım. Demek ki içimde kalmış. Üzülmüşüm.

Ben diyemem. Dünyanın en çirkin kadinini gösterse cirkin diyemem.

Maksat beni ilgilendirmemesi filan değil ama. kimseyi üzmemek.

Abiniz olmamış. Yetiştirilmesi, terbiyesi yarım kalmış.

Olmadan dalından koparılmış bir nevi. Haliyle de gidip kendi gibi birini bulabilmiş. Sonra da birken iki olup neşe saçmışlar etrafa. Bir de ürerlerse seyredin cümbüşü.

Uzak durun, birbirlerini yesinler. Ne olursa olsun sonunda siz kötü olursunuz, onlar iyi.

otellerde hiç mi jakuzi görmediniz? yani paragraf paragraf olayı anlatmışım nokta atışı jakuziden fake konu kilit, şaka gibisiniz

Ben diyorum. Çirkin hiç kimse için demem ama beğenmediğimi söylerim.
Yakışmıyorsunuz diyince zaten anlıyorlar. Açıkçası ben sorunca abim /kardeşimin de aynı şeffaflıkta olmasını isterim.
Ha güzellik kavramı çok değişkendir. Ben çirkin diyince bırakacaksa zaten hiç birlikte olmasınlar.

Tam bir dedikodu kazanı Kimsenin karşısındakini hoş görmeye niyeti yok.Nedense gün gelir barışır ve çok mutlu olursunuz gibi hissettim.
Çünkü herkes bütün duyguları doruklarda yaşıyor hiç kimse lafını esirgemiyor

Olayda ilk gece altınları ısrarla kendisinde tutmak istemesinden patlıyor üstelik. Gelin damat altınları istiyorsa yok illa vermem yarın alırsınız demek yanlış.
Şöyle ki kendi memleketlerinde her şeyi bizim karşıladığımız ekstra bir nikah yapıldığında annesi yangından mal kaçırır gibi tüm altınları paraları alıp kendinde tutuyorsa bir zahmet 2 gün kalınacak otel yerine evimizde sandığı tutmayı istemeye yüzümüz olsun.

otellerde hiç mi jakuzi görmediniz? yani paragraf paragraf olayı anlatmışım nokta atışı jakuziden fake konu kilit, şaka gibisiniz

Hii her otelde mazallah var çünkü. Ki onu belirtmek bile saçmaydi. Böyle saçma detay eklendiğinde genelikle fake oluyor.

Ki sorun sadece burda değil. Hiç kimse bu kadar omurgasiz olmaz. Adam (abin) kendi babasi için namussuz felan diyor. Konuyu nerden tutsan elde kaliyor.

Ancak dediğim gibi iyi dizi olur. Uzun bakişlar ile, karşi taraf bilmeden onun dediklerini duymak felan,.. Cidden şansini dene bence.

ya inanın her ne kadar çirkinlikler yaşansa da tüm dileğimiz bu. kardeş oğul yani can sonuçta
oğul aileye kardeş kardeşe küser mi çok üzülüyorum

Sana güzel mi dese ve hoşuma gitmese ne dersin mesela ? Bilemiyorum biz abim ve kardeşimle biraz dedikodu yaparız Allah affetsinnnn
Politik cevap veririm. Sen beğenmişsin gerisi önemli değil. İçi güzel olsun dış görünüş mühim değil falan. Kimseye dış görünüşüyle ilgili yorum yapmam. Yapan da önce bi aynaya baksın derim

Abinizle bu iş olmaz net.

Misillleme mi yaptınız yani?
Bakın başından itibaren sizde normal tavırlar sergilememissiniz aile olarak.
Babanızın abinize sanki zorla evleniyor gibi istemiyorsan şimdi bırak demesi, annenizin yengenize senin neyini sevicem demesi falan hiçbiri doğru değil.
En son ablanın eşini arayarak mum dikmişsiniz konuya.

konu benim, istersem perde rengine kadar belirtirim detay vermek istiyorsam, hayret bir şey
aynen fake konu, yaptınız tespiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…