abim, eşi ve ailem

Ağzım açık kaldı. Çok çirkin şeyler yaşanmış. Ne olursa olsun bence unutulmaz. Biraz aranız düzelir tekrar tekrar aynı konular açılır. Çünkü gerçekten çirkin şeyler. En iyisi en makulü abiniz ve yengenizle görüşmemek. Kendi hallerinde yaşayıp gitsinler.

He hee tamam tamam inandık

Bunun nesine inanamadınız?
Had bilmek böyle bir şey. Size neden bu kadar ilginç geldi acaba?
Bana ne kardeşimin eşinin tipinden? Cidden bana ne? Beni ne ilgilendirir ki kardeşim beğendiyse?
Aldığı kazağa yorum yapar gibi "yav senin sevgilin de sana hiç yakışmamış" demek çok ilginç.

Ahahah, ablacım sen hayırdır iki aylık konuyu bana muhalefet olmak için mi hortlattın

Çünkü yalancısın ve bu ortaya çıktı.
Herkes kardeşinin karısını/kocasını süzer ve kardeşine "canım bu üzerine tam oturmamış gibi. Bunun bir beden büyüğü/küçüğü, başka rengi yok mu" falan der. Dünyanın en normal şeyi. O hamamlar boşuna yapılmadı!

Kardeşimizin hanımını koynumuza mı alcaz töbest

Konuyu okudum ve dedim ki, aman aman nerelere geldik.

Neden herkes sadece abisine ve yengesine laf etmis anneside bir okadar suclu ve kötü kalpli bence..

O zaman bıraksın da mutlu olsun nasılsa bir gün dank eder kafası, yetişkin olamadan evlendirilen bireyler bunları yaşar malesef

Sizin abinizi silmeniz gereken yerde kalkmış o sizi silmiş olay da çözülmüş; diğer bir deyişle öküz gitmiş ortaklık bozulmuş. Çok da üzerine gidilcek bir konu olduğunu düşünmüyorum, en azından sizin açınızdan. Belli ki abiniz sizden uzakta bir hayatı tercih etmiş bırakın ne yapıyolarsa yapsınlar.

Tamamını okuyamadım içim şişti

Abim herşeyi yetiştirdiği sürece bu aileden hiç bir şey olmaz

Telefonda yengeniz hakkında tipini beğenmedik falan dediğinizden sonrasını okumadım. Kız bunları duymuş ve bu saatten sonra da ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsının bitti

Allah aşkına şu evli insanları rahat bırakın. Herkes kendi ailesine baksın.
Yok kızın tipiymiş karakteriymiş sevmek zorunda değilsiniz merhaba merhaba. Abiniz sevmiş evlenmiş. Yenge çok mu lazım size boşverin. Sizin ailede çok masum değil.

3.5 saat jakuzide ne yapmış yahu yengen, benim bildiğim 30 dk falan kalınır :d ay çok güldüm o kısımaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…