AB Rocket faydalı mı?

bana da eşim almış geçen hafta..voit marka 79'a allmış alışveriş merkezi kampanya yapmış oradan..
açıkcası spor konusunda tembel bıkkın ve yorgun biri olarak öyle adam akıllı yaptım diyemem..
bikaç denemem oldu şimdilik..15-20'den 3 set şeklinde..
ancak ben dogru oturusu çözemedim pek..ya belim boşta kalıyor..ya da belimi ayarlasam oturak kısmı havaya kalkıyor gibi oluyor..hafif bir insan da değilim neden beceremedim anlamadım..
biraz da beklediğim gibi gelmedi ya da ben beceremediğim için öyle bilemem..
bekarken kendi gücümle bir ara çok mekik çekiyordum..öyle ki sayı günlük400-500e cıktıgım oluyordu..
ama sonra devam etmedgımde erıtmeye calıstıgım karnıma ek olarak sahane bır karın eklendı duble göbekli oldum..hem de öyle komik ki karnım yanı midem cıktı arada bel kısmı incecik cökük altta göbek tekrar..yani kimsede yoktur benm gibi kumsaati seklinde karın göbek sekli herhalde..
spor salonunda calısan antrenör bır arkadasa sormustum neden böyle oldu dıye..anlatınca hıkayemi
kasları asırı zorladıgımdan asırı harekete alıstırdıgımdan bir nevi kilo almaya hazır hale getırdıgımı söyledı yanı mekık cekmeyı bıraktıgım an o bölgenin yagların yerlesimine elverisli hale geldiğini..
o günden beri mekik konusunda bir çekincem var..zaten kilo arttıkca bel agrılarımdan kendim yapamaz oldum..
esim de ondan bunu almıs..bakalım bunla adam akıllı denersem fayda görcem mi..
ama öyle yüksek dozlarda yapmam kesınlıkle..cunku mutlaka bı yerden sonra ıstedgını alınca ınsan sıkılıyor usenıyor aynı seyı yapmaya ıllakı bırakılıyor bıyerden sonra..agzım yandı bıkez..ama dogru ama yanlıs bılmem..
inanır mısınız o kadar bıktım ki su spor zayıflama işlerinden..daha aletin yanında verılen cd'yi acıp bakmadm bile..ordan anlayın halimi..
ama merak ettim yazdıklarınzdan artık yarın bakmak farz oldu bana da:))
saglıkla kalın..

bi altık çok rahat ve faydalı ama benim gibi 1 ggün kullanıp 5 gün kulllanmamazlık yapmazsananızlmaz:

ben de marketten almıştım, ancak egzersiz cdsi vermediler. elinde cdsi olan bi şekilde yardımcı olabilir mi? ya da nerden temin edebilirim?

burdaki yazilardan etkilenip bende aldim ebay den ve diyebilirimki keske daha önce alsaymisim. 30-40 kez yaptim cok eglenceli dahada yapardim ama evde herkez denemek icin siraya girdi :) ve karin kaslarim yandi hemen hissettim. normal mekik ceksem 10 tane zor yapardim. göz önüne biryere koyacagim gördükce yaparim hem öyle göründügü gibi büyükte degil paketi acinca oyuncak versiyonumu bu dedim :)

merhaba arkadaslar, ben de ab rocket almistim bir kac ay once, sirkeciden bir spor magazasindan, hem de gayet kaliteli ve 65 TL, garantisi ve cd si de var.
ancak aleti buyuk hevesle alip ha bugun ha yrn baslarim derken koydum bi koseye kaldi, arkadaslarin da dedigi gibi gozunuzun onunde bir yerlere koyun, hatta aksamlari tv izlerken yapin,super oluyor.
neyse bir hafta once aleti artik kullanmaliyim deyip getirip gozumun onune koydum, bir haftadir yapiyorum aksamlari, gercekten 50-60 mekikte hemen karinda yanma hissedilebilyor.sanirim uzun donemde gercekten etkili olur.ayrica aleti kullanirken su bas ve bel kismini tam olarak oturtmayi ben de beceremedim. yani mutlaka biri rahatsizlik veriyor. ama cok degil, hareketleri engelleyecek kadar hic degil.kullanirken sirta masaj yapacak kadar bir etkisi yok ama hafif baskilar hissedebiliyorsunuz sirtta.
ben tavsiye ederim.
Hepimize kolay gelsin...

bende aldım bi köşede duruyodu yaptım 2 hafta boyunca hergün baktım evde herkes sıraya girdi kardeşim annem bende onlar evde yokken yapıyorum artık sıraya giren olmuyo :lepi:

ben de kaldırdım attım bi köşeye
insanın içinde olacak önce alet malet gerisi boş:bbo:

Bence hiç bir aleti icat edip satmazlar işe yaramıyorsa mutlaka işe yarar yanı vardır fakat bizler çok tembeliz ve hemen sonucunu görmedik diye köşeye atmak işimize geliyo.Bence süreklü kullanan ve sonucunu mutlaka görenlerin yazması çok daha iyi olur diye düşünüyorum bir de metebolizmalarımız faklı bende 1 ayda etki olur başkasında 1 haftada.Sürekli yaparım diyenler alsın kenarda dursun diye almayın. Ben spor salonuna giderken 1 ay hiç kilo vermedim ama çok sıkılaştım 3 ay gitim ve 12 kg. verdim bırakınca tekrar aldım kilolarımı kısa sürede. AB roketi de inanıyorum ki düzenli kullananlarla kullanmayanlar arsında mutlaka fark vardır .Şimdi sürekli kullandım ve şu kadar zamanda iu kadar kilo verdim diye yazanlar olursa çok seviniriz.

evet canm çok haklısın kesinlikle yapanlar ve sonuç alanlar lütfen paylaşsınlar ...
biz de yeni aldık ve daha 1 hafta olacak yeni başladım amayaptıkça göbek kaslarımda ağrı oluyo sanırım işe yarıyordur..bakalım sabah ve akşam yapıyorum ben sonuç aldıkça paylaşmaya devam edeceğim kızlar :lepi:

arkadaşlar benim 2 arkadaşım3 ay önce aldılar 75 tl.bende zayıf oldugum için almamıştım ama belim bölgem sıkılaşsın diye her arkadaşlarıma gittiğimd denediğimde gördüm ki gercekten güzel bir alet .karın kaslarınızın çalıştıgını hissedeceksiniz bende hemen sipariş verdim .abrocket.tv yazın google kampanyaları var 40 tl kacırmayın bence

Bende 4 aydır var orginal ab roket dvd eğitim koçuyla 10 gün yapıp bıraksamda faydasını görüyorum
sabahları ab rocketle akşamlarıda plates - mekik çalışıyorum

bende 2 aydır kullanıyorum ve belimde incelme var göbeğimde biraz daha küçüldü ama daha etkili sonuç için bir 2 ay daha gerekiyor zemuszemus

uff ben de aylar once aldim bi iki kez kullandim heveslenip ama hala duzenli kullanmaya baslamadim, ooyle duruyor.
gaza gelmem lazim ya, surda yaza ne kaldi, bu yaz da gobekli olmak istemiyoruuuummmmm

duzenli kullanip gobegini sifirlayanlara da kolay gelsin ve helal olsun diyorum ayricaaa...

cnm biraz gayret et sabahları tv izlerken bile yaparsın yaptıkça faydasnı görceksin ve gördükçe yapmak isteyeceksin emin ol kaydirigubbakcemile3

saol mahsunmeneksecim:)
biliyorum bunu da ben cok usengecim ya, annem elinde olsaymis dogmayacakmissin bile der hep:)
neyse umarim su sinavlarim bittikten sonra baslicam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…