burdaki yazilardan etkilenip bende aldim ebay den ve diyebilirimki keske daha önce alsaymisim. 30-40 kez yaptim cok eglenceli dahada yapardim ama evde herkez denemek icin siraya girdi :) ve karin kaslarim yandi hemen hissettim. normal mekik ceksem 10 tane zor yapardim. göz önüne biryere koyacagim gördükce yaparim hem öyle göründügü gibi büyükte degil paketi acinca oyuncak versiyonumu bu dedim :)
Bence hiç bir aleti icat edip satmazlar işe yaramıyorsa mutlaka işe yarar yanı vardır fakat bizler çok tembeliz ve hemen sonucunu görmedik diye köşeye atmak işimize geliyo.Bence süreklü kullanan ve sonucunu mutlaka görenlerin yazması çok daha iyi olur diye düşünüyorum bir de metebolizmalarımız faklı bende 1 ayda etki olur başkasında 1 haftada.Sürekli yaparım diyenler alsın kenarda dursun diye almayın. Ben spor salonuna giderken 1 ay hiç kilo vermedim ama çok sıkılaştım 3 ay gitim ve 12 kg. verdim bırakınca tekrar aldım kilolarımı kısa sürede. AB roketi de inanıyorum ki düzenli kullananlarla kullanmayanlar arsında mutlaka fark vardır .Şimdi sürekli kullandım ve şu kadar zamanda iu kadar kilo verdim diye yazanlar olursa çok seviniriz.
uff ben de aylar once aldim bi iki kez kullandim heveslenip ama hala duzenli kullanmaya baslamadim, ooyle duruyor.
gaza gelmem lazim ya, surda yaza ne kaldi, bu yaz da gobekli olmak istemiyoruuuummmmm
duzenli kullanip gobegini sifirlayanlara da kolay gelsin ve helal olsun diyorum ayricaaa...
saol mahsunmeneksecim:)
biliyorum bunu da ben cok usengecim ya, annem elinde olsaymis dogmayacakmissin bile der hep:)
neyse umarim su sinavlarim bittikten sonra baslicam:)
sorma güzelim bende öleyim ama kafaya takınca yapılıyo napıcaksın a.s.
:))
ah su kadinlar...:)