AB Rocket faydalı mı?

evet biz çok fenayıs :) başla bence bir an önce şu bikinili zayıf tipleri gördükçe uyus oluyourm :)ben de öle olcam :lepi:

ayh aynen ben de uyuz oluyorum, hele bi de su gobegi dumduz, hic bir kati olmayanlar yok mu, siniiiirrr!!!aman tanrim ben ne kadar zayiflasam da oyle gobegim dumduz olamaz sanirim, yapim oyle degil:KK43:
hele ki benim bir kankam var, okuz gibi de yer yemekleri, ekmekleri, diyet falan da hic yapmaz ama hala incecik, gobegi dumduz, oyle ki oturunca bile gobeginde kat olmuyor ya, gel de kiskanma :) kendisini cok severim, hep de soylerim sein su gobegini cok kiskaniyorum diye:)
neyse biz de olabildigi kadar artik:)
canim ya saol valaa, gaza geldim ben yine, dur su haberleri izlerken aliyim geliyim ab rocketi da yapiyim az bari:)

ayh aynen ben de uyuz oluyorum, hele bi de su gobegi dumduz, hic bir kati olmayanlar yok mu, siniiiirrr!!!aman tanrim ben ne kadar zayiflasam da oyle gobegim dumduz olamaz sanirim, yapim oyle degil:KK43:
hele ki benim bir kankam var, okuz gibi de yer yemekleri, ekmekleri, diyet falan da hic yapmaz ama hala incecik, gobegi dumduz, oyle ki oturunca bile gobeginde kat olmuyor ya, gel de kiskanma :) kendisini cok severim, hep de soylerim sein su gobegini cok kiskaniyorum diye:)
neyse biz de olabildigi kadar artik:)
canim ya saol valaa, gaza geldim ben yine, dur su haberleri izlerken aliyim geliyim ab rocketi da yapiyim az bari:)

hahaha tam kafadengimdesin cnm :)
bak benimde yapım öle ayva göbeğim var zaten 48 kilyum genede göbek var anam gitmiyo deli oluyom :) ama inat ettim kasa çevircem onları bugün squat hareketine de başladım kalça için devam et kuzum bide benden tavsiye eğer yemekleri hızlı yiyorsan istedğin kadar diyet yap kilo vermezsin ...
eminim kankan yavaş yiyor ve çok çiğniyordur ona göre :KK66:guclubacismile

ooff bi anlasam nasil kilo almadigini zaten:)
ben su icsem yariyo harbi:)
bu arada squat hareketi ne canim?
ayh sen bayaa azimlisin ha, tebrik ederim, insallah super vucut yaparsin yaza kadar tatlim.

ooff bi anlasam nasil kilo almadigini zaten:)
ben su icsem yariyo harbi:)
bu arada squat hareketi ne canim?
ayh sen bayaa azimlisin ha, tebrik ederim, insallah super vucut yaparsin yaza kadar tatlim.

cnm diyorum işte yavaş ye yemekleri!!
squat hareketi çömelip kalkma binevi kalça sıkılaştırmak için cnm
sorma kafaya koyunca yapıyroum işte hele bir de faydasını gördüm ya insan svindirik oluyo :KK70:

hade canim insallah:)
ama yok sen basarican, inandim sana...
aman nazar degmeden devam et,kolay gelsin...

ve buıgün 40 lı setler halinde 190 adet mekik çektim kızlar :)ve gün içinde de 8 li set şeklinde 4 defa squat hareketi yapcam daha ne olsun yapamayan arkadaşlar gırly özellikle :KK70:
belkim gaza gelir diye yazıyorum ona göre kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sonunda bikini için de güzel durmak var kızlarrrrrrrzemuszemus

waaauuuuwww mahsunmenekse sen yaza kadar afet olcan kizim, supersin:)
ben de senin sayende gaza geldim wlaaa, henuz o kadar sistemli yapamasam da dunden beri gun icinde en az 50 mekik cekiyorum, gerci daha 2 gun oldu:)
umarim vazgecmem:)
hade kolay gelsin hepimize:)

waaauuuuwww mahsunmenekse sen yaza kadar afet olcan kizim, supersin:)
ben de senin sayende gaza geldim wlaaa, henuz o kadar sistemli yapamasam da dunden beri gun icinde en az 50 mekik cekiyorum, gerci daha 2 gun oldu:)
umarim vazgecmem:)
hade kolay gelsin hepimize:)[/QUO
OOOoooo
gelişmeler mi var ne sositososito
hadi bakim ggirlycim valla ben kafaya taktım sonuç aldıkça hırslanıyorum kuzum hihoyyyt
vazgeçersem ben seni gaza getiririm burdan yerimsenibenyerimseniben

tamam anlastik canim:)
birbirimizi gaza getirip basaralim bu isi:) mujjxxx

Bu aleti aldım ve kullanıyorum eğer düzenli olarak hergün kullanırsanız bel kenarlarındaki yağlar ve göbekte hissedilir derecede toparlanma oluyor. Belin incelmesi ve yan karın kaslarını harekete geçirmek için yan yatarak yapılan hareket biraz zorlasada çok faydası oluyor. Yanlız öyle 5 dk falan değil en az 15 dk hatta yapabiliyorsanız zamanı daha da uzatabilirsiniz.

Bu aleti aldım ve kullanıyorum eğer düzenli olarak hergün kullanırsanız bel kenarlarındaki yağlar ve göbekte hissedilir derecede toparlanma oluyor. Belin incelmesi ve yan karın kaslarını harekete geçirmek için yan yatarak yapılan hareket biraz zorlasada çok faydası oluyor. Yanlız öyle 5 dk falan değil en az 15 dk hatta yapabiliyorsanız zamanı daha da uzatabilirsiniz.

evet güzelim bende hergün yapmaya çalışıyorum ama öle 15 dk değil pert olurum dayanamam okadar akannehir
ama işe yarıyo gerçekten ....2 aydaha yaprsam daha ii olacak kaydirigubbakcemile5

dün tüm yazılanları okuduktan sonra ben de bir köşede kalmış aletimi kullandım ve 200 tane çektim.sabah da 200 tane çektim ama karnımda bir acı yok.kısa bir süre callanetics yaptım acaba ondan mı karın kaslarım çalışmaya alışkın bilmiyorum ama bir acı olması lazım değil mi?ben orta derece yayı taktım en sıkı olanı mı takayım yoksa 200 den fazla mı yapayım

mekik çekmekte zorlananlara bir nebze kolaylık sağlar ve mekikte çektiğiniz sayıyı ikiye üçe katlamanıza yardımcı olur. ucuz sayılabilir bir alet olduğu için tavsiye ederim. daha pahalı olsa zorlayın mekiğinizi çekin derdim. ben mekikte çok zorlanıyorum 10 da iflahım kesiliyodu. bunda da ilk günler boynumu yatırmadan yapıp ehehe çok kolay diyodum ama boynu alete yatırınca ve kollara çok asılmadan kalkmaya çalışınca anlıyorsunuz o kadar kolay olmadığını:)) belli bir süre kullandıktan sonra fark olup olmadığını yazarım.

mekik çekmekte zorlananlara bir nebze kolaylık sağlar ve mekikte çektiğiniz sayıyı ikiye üçe katlamanıza yardımcı olur. ucuz sayılabilir bir alet olduğu için tavsiye ederim. daha pahalı olsa zorlayın mekiğinizi çekin derdim. ben mekikte çok zorlanıyorum 10 da iflahım kesiliyodu. bunda da ilk günler boynumu yatırmadan yapıp ehehe çok kolay diyodum ama boynu alete yatırınca ve kollara çok asılmadan kalkmaya çalışınca anlıyorsunuz o kadar kolay olmadığını:)) belli bir süre kullandıktan sonra fark olup olmadığını yazarım.

güzelim kesinlikle yarıyor kaydirigubbakcemile5
sen bırakmadan yapmaya devam et yeter sositosositoki

eşim heveslenip almıştı..ikimizde bi kez denedik.simdi kenarda duruyo..ama eminim işe yarıyodur

güzelim keşke devam etseydin ben 2 aydır yapıyorum belim inceldi kasları sıkılaştırıyo emin ol a.s.

gerçekten mi?ya ben o konuda biraz gevseğim..baslayıp senin gibi,aylarca devam edemiyorum.koşu bandını da ilk aldığımda 1 ay kadar yürüdüm sonra kaldı..ama tavsiyene kulak verip en kısa zamanda başlıcam :1hug:a.s.

ben 2 ay kullandım dvd siyle birlikte.. ve gebeliğimde aldığım 40 kg yi çok rahat verdim tabi boğazımıda tuttum.. :)
şimdide sattım...

X