AB Rocket faydalı mı?

Başlıkta bir çok alacağım, adımı yazdırdım, sipariş verdim gelecek gibi yorumlar var bu sipariş verenlerin eline ulaşmıştır herhalde alet, yorum yaparsanız sevinirim kızlar, umduğunuzu buldunuz mu?
Yayları hemen deforme olmaya aday mı? süngerleri dandik mi? gerçekten sırta bele iyi mi geliyo yoksa kötü mü?
Yeni alanların ya da halen kullananların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler
a.s.

arkadaşlar ben aldım iki gundur kulalnıyorum bence o kadarda basite alınacak bir alet degil ben etkili olacağına inanıyorum şimdilik 100 mekik çektim çoğaltmaya devam edicem bu sayıyı birda yatıp kalkarken ellerimle yandaki destek yerini tutmuyorum yatıp kalkarken kollarımı kucak açar gibi açıp kapatıyorum gögus çevreme etkili olur diye umarım olur çook istiorum yaaa :sm_cool: ben herkese tavsiye ediyorum bu aleti

valla etki olarak memnunum şimdilik ama öyle sırta masaj falan bence terane :))) hatta göbek kaslarım yerine sırtım ağrıyor desem inanırmısın neden bilmiyorum ama sırtım çok ağrı yaptı fakat asıl amacı olan mekik konusunda bence gayet iyi :))olsun sırtıma masaj yapmayı versin yeterki karnıma etki yapsın :1shok:

uzun zamandır kullananlar yorumlarını yazarsa cok sevınecegım merak edıyorum nekadar ıncelme oluyor?

ben çok ama çokkk kararsızım napcağımı bilmiyorum
benim sorunum karnımla bir şeklide eritmem lazım ama
3 kilo aldım sanki 10 kilo almşımı gibi göbeğim önde gidiyo
mekik çekiyorm uzun süre evet epey inceldi gibi ama bu karın gitmiyor malesef yüaaaaa

ixir cim duygularımı paylaştığın için çok tşkrlr bu yazıyı okuduğumda pc nin içine girecek gibi olmuştum şu çok bilmişçesine ahkam kesen halden anlamıyan arkadaşa çok sinirlenmiştim.ewt arkadaşlar ab rocketi tereddüt etmeden kullanın benim kendime ait aletim yok komşumun var fırsat buldukça onunkini kullanıyorum.daha öncede belirtmiştim kararsız kalan arkadaşlar için bir kez daha belirteyim göbek ve midem gitgide sönüyor tabii diyetimide yapıyorum.beni 1,5 2 aydır görmeyenlerin yaşadığı şokta cabası.bi arkadaşımla 16 martta zayıflamaya karar verdik ben 10 kilo verdim cebimden hap için kuruş para çıkmadı çünkü almadım.arkadaşım 80 liradan 4 sefer aldı yani 320 lira verdiği kilo4,5.burdaki komşumda ab rocket ve diyetle 1 ayda 4 kilo verdi ama zaten çok kilolu değildi ve göbek mide diye bir çıkıntı kalmadı sanki 10 kilo vermiş gibi duruyor

merak eden arkadaşlara ne zamandır yazamadım bir müddet bodrumdaydım
gitmeden aleti aldım ama hala kullanmaya fırsatım olmadı bir köşede duruyor zaten çok tembelim ama bunda iş yoğunluğumda faktör maalesef
ne zaman kullanmaya başlıyacağımı bilmiyorum ama kullanıp memnun olan arkadaşları görünce doğru aleti aldığıma sevindim

ya arkadaşlar bende aldım 3 hafta falan oluyor kullandığım ilk günler sırtımda ve boynumda inanılmaz ağrılar oldu daha çok boynumda bu ağrılar birikmeye başladı ardından baş dönmesi ve bulantılar başladı bende bıraktım ama eşim devamlı yaptı oda yaklaşık 2 haftada 4 kilo verdi. ama geçen gün akşam yaparken abrocket kırıldı. nasıl diye şaşıracaksınız eşim zannettiğiniz kadar kilolu bir insan da değil 79 kilo ağırlığında onu kaldıramazsa beni hiç kaldıramaz ben netten almıştım garantisi vardı faturası vardı ama hiç ilgilenmediler elimde kaldı bişey yapamadım bekliyorum

çok şaşırdım canım ama elinde kalmaz aldığın firmaya mail at öncelikle onları bilgilendirmek istediğini yaz ve durumu anlat marka olarak ab rocket değil mi benimkisi değişik mesela voit markanınkinden aldım
eğer yine ilgilenmiyorlarsa şikayetlerin çözülmesi için birçok site var oralara yaz ve uğraş canım çok sinirleniyorum ya sanki parayı sokaktan topluyoruz ne demek ilgilenmezler ilgilenicekler satarken nasıl satıyorlarsa sattıkları ürününde arkasında olmalılar tabi ki kullanıcı hatası yoksa onuda araştırsınlar başdönmesi ve bulantılar mevsimsel olmasın geçmiş olsun canım

dogumsonrası göbegin toparlanıp kücülmesinede yardımcı olur inşallah doğumdan sonra bende almak istiyorumhihoyyyt

:çok üzgünüm: Ben de bir an heveslenmiştim, sırtı destekleyebilir gibi bir şeyler okumuştum mesajlarda, ama teşekkürler arkadaşlar, ben hiç kalkışmayayım, sırtımda zaten sorun var :a015:

ben uzun süredir kullanıyorum. CD si ile beraber yapıyorum hareketleri çok daha bilinçli oluyor. CD de aşamaları var. Ben 1 gün intermediate ve plates yapıyorum diğer gün advance ve plates..Çok memnunum. Alete oturma şekli çok önemli bel ağrısı yanlış kullanımdan kaynaklanabilir bence.Ben herhangi bir sorun yaşamıyorum. Üstelik bacakları da çalıştırıyor CD deki hareketler. Sırtımda bile incelme var yatıp kalkarken yaslandığınız minderler masaj yapmıyor ama sırttaki fazlalıkları eritiyor bence:)) Ben zaten başından beri tavsiye ediyordum kararım hala aynı:)

hafta sonu esımle baska bır kac urun almak ıcın spor malz. satan bı magazaya gıttıgımız de gordum..
yakından ınceledık ancak her ne kadar eleman pazarlamaya calıssada benım mantıgıma hıc uymadı.. cunku kendı gucunle sarfedecegın az sayıda mekık bu aletın kolaylıgında yapacagın cok sayıda mekıkten cok cok daha ıyıdır ve kasları daha cok calıstırır.. onemlı olan sayısı degıl bence ne kadar calıstıgı ne kadar dogru yapıldıgı..
sız karnınızın calıstıgını anlıyorsanız hersey harıka gıdıyor demektır... bence gereksız bır alet... antrenor arkadasıma kesınlıkle katılıyorum ayrıca...

kızlar haftasonu abime gittim. o almış. 2 aydırda kullanıyormuş. ben bayıldım. bir tanede ben sipariş edeceğim bugün inşallah.
abim normalde zayıftır ama karın kaslarının yavaş yavaş belirginleştiğini farkettim.
akşamları mutlaka 200 tane mekik çekiyormuş.
gün içinde çalıştığından dolayı vakit yok kullanmasına. ayrıca haftasonları bu sayı 400 filan oluyormuş .bu kadar çekerek bu hale gelmiş. müthişti. ilk etapta 100-200 sayısını duyunca biraz durdum ana yapmaya başlayınca destek alıyorsunuz ve ağırlığı mideye verince zamanla o sayıya ulaşmanız bence çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…