AB Rocket faydalı mı?

Bu aletten eltimde vardı, kendisi hamile kullanmıyor şimdilik aldım bir haftadır yapıyorum ve faydası olacak inanıyorum.

kızlar ben aldm bgn migrostn ab rocer adı cakması kanımca neyse belimi cok agrıttı bu bilmiyrm ya 35 liraya aldım acaba diyorum benmi yapamadım :S

bende aldım voitin ama bir türlü beceremiyorum.boyum mu kısa geliyor anlamadım.ben arkaya doğru gittiğimde aletin oturduğum yeri havaya kalkıyor.tama ucuna otursam bundada arkaya gidemiyorum.cd sini merak eden arkadaşlar pek bir şey yok içinde.bilenler bana yardım edebilir mi:KK58:

bende aldım voitin ama bir türlü beceremiyorum.boyum mu kısa geliyor anlamadım.ben arkaya doğru gittiğimde aletin oturduğum yeri havaya kalkıyor.tama ucuna otursam bundada arkaya gidemiyorum.cd sini merak eden arkadaşlar pek bir şey yok içinde.bilenler bana yardım edebilir mi:KK58:

ay ilahi çok gülldüm aynı sorun bende de var :KK60:

Son düzenleme:
merhaba bende üç dört gündür kullanıyorum mekik zaten çok faydalıdır düzenli yapılırsa mutlaka fayda ediyor belimde fıtık oldugu için zorlanıyordum bi akrabamdan ödünç aldım yüz tane yapıyorum belimi yormuyor ama karnım mütiş agrıyo kaslarım çalışıyor demek ayrıca basemlerimide her sabah duvara vuruyorum onunda bayağı faydası oldu tavsiye ederim kızlar düzenli ve sabırla yapılırsa iki harekette çok faydalı :KK52:

dun sipariş verdım netten. bugun kargo eve bıraktı. ben henuz gormedım ama kullanınca yazarım kızlar etkılerını.

bende mekik aleti almak istiyorum markası farkedermiki hepsi aynı işi görmüyormu..sizler nerden aldınız

Merhaba arkadaşlar bizde bu aletten var ama hiç yapmıyorum. Başlamayı düşünüyorum.Başlangıç olarak günde kaç dakika yapılmalı ?

X