AB Rocket faydalı mı?

ben de kullanıyorum son derece memnunum ....gün içinde toplam 250 mekik çekiyorum midem tamamen gitti diyebilirim ...gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...
ankaradaki arkadaşlar nereden bulabiliriz diye sormuşlar....top shop mağazasında satılıyor arcadium alışveriş merkezinde....

ixsir cim seninde dediğin gibi sayı 200 lere çıkınca faydası görülür elbet..
Ama benim yatıp kalkmaktan başım dönüyor kafamçokkarıştı

ixsir cim seninde dediğin gibi sayı 200 lere çıkınca faydası görülür elbet..
Ama benim yatıp kalkmaktan başım dönüyor kafamçokkarıştı

canım haklısın sende..benim başımda bazen dönüyo ama,ben mesela akşamları izledigim bir diziyi acıyorum ve ilgim ordayken yapıyorum çok zevkli oluyo ozaman...benim proplem baya cok o yüzden durmak yok yola devam -tatlicadiarzu-hihoyyyt

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.. Birkaç deneme ile alet hakkında işe yaramıyor denmesine sadece gülüyorum:)

ixsir sen CD seyrederek mi yapıyorsun yoksa kendi kendine klasik bildiğimiz mekik mi?

canım ben cd sini hiç izliyemedim.yatıp yatıp kalkıyom işte -tatlicadiarzu-
bildimiz gibi yani....kaydirigubbakcemile2

bence izle süper:) birkaç kere izledikten sonra hareketler beynine yerleşiyor ve izlemeden de yapabiliyorsun.. plates bile var CD de:) hatta kardiyo bile.. ben ilk gün CD de gördüğüm herşeyi yaptım 1 hafta tutuk gezdim:)) CD 4 aşamalı başlangıç, orta ve ileri seviye ben tüm seviyeleri yapıp birde kardiyo ve platesi de yapınca ertesi gün adım atamadım:))

mrhb bende aldım bu mekik aletinden henüz elime ulaşmadı bugün ulaşacak galiba mesajlarınızdan çok etkilendim umarım işe yarar..............

Anadolu yakasında pendik tarafında oturuyoruz bu ürünü nerde bulabilirim acaba yardımcı olur musunuz?almayı çok istiyorummmmmmmm birtürlü alamadım yaffff senağlama

merhaba arkadaslar bende almayı dusunuyorum.ama az buz degıl fıyaatı pahalı.bıde yanında termal sort hedıye edıyordu tv de.benımde karın bolgemde problem var.ayrıca spor ve yuruyus yapıyorum almalımıyım acaba yardımmmmmmmm:Saruboceq:

arkadaşlar bende aldımm ,inş işe yarar nerede bulabilirzi die sormuş bazı arkadaşlar bulunduğunuz şehirde BOYNER varsa boynerde satılıyor ben eskişehirde boynerden aldım göbeğim gidince tekrra yazarım sırnaşık şey

bu aletin işe yaradığını söyleyenler üreticiden reklam ücreti mi alıyorlar çok merak ediyorum.mekik yada diğer bütün hareketlerin amacı o bölgeyi zorlamak ve çalıştırmak kolaya kaçarak bunu sağlıyormusunuz ? 200-250 mekik çektiklerini söyleyenler var. kaç defada bu kadar mekik çekiyorsunuz ? sabah 1 seferde 125 akşamda 125 mi ?

size tavsiyem bırakın böyle şeyleri doğru düzgün çalışın.ürünün fiyatı yerine göre değişiyor ve genelde 100 tl üzeri. en basit bir spor salonuna gitseniz 35-45 tl ödeyerek 2-3 ay çalışsanız bütün fazlalıkları emin olun yok edersiniz.zaten alet bölgesel çalışıyor.siz yiyip bu aletle çalışıp belinizi göbeğinizi küçülteceğinizi sanıyorsunuz.zaten en zor iş bölgesel zayıflama.günde 200 mekik çekenler 1 ay çalışmaya devam edin bende o 1 ay hiç çalışmıcam sadece yicem. 1 ay sonra yere sırt üstü yatıp normal mekik çekelim yine sizi geçeceğimden %100 eminim.

tavsiyem ayağınızı sokacak bir yer bulun. dizler kırık bir şekilde sırt üstü yatın ve ayağınızı o dediğim yere sokun.amaç ayakların kalkmaması ve ayaktan güç alma.ellerinizide göğüslerinizin arasına koyarak 20 (yapamayanlar 10 la da başlayabilir) tekrar yapın. 1 dk yı geçmicek kadar dinlenin ve tekrar yapın. bunu 3 kez tekrarlayın. yani 20 tekrar 3 set.. sonrasında yine soğumamak için fazla zaman harcamadan hazır ol duruşunda sağa ve sola eğilin..ama eğilebildiğiniz kadar eğilin.baldırlarınıza kadar insin elleriniz.(eller açık olacak) bu şekilde hem karın kaslarını çalıştırıp o bölgeyi toparlarsınız hemde yanlardaki fazlalıkları atarsınız. bunuda her taraf için 30 kere yapın. sol için 30 sağ için 30 toplamda 60.. buda 3 set yapılacak. ne kadar zaman aldı ? 10 dk mı ? alet için önerilen zamandan 2 kat fazla sadece ama 2. veya 3. gün farkı görmeye başlıcaksınız.

biraz konuşmam ağır oldu sanırım özür dilerim hepinizden ama böyle bir alete kimsenin boşa para vermesini istemem. evde dediğim şekilde çalışıp alete vereceğiniz parayı zayıflamak için satılan yosun hapı gibi şeyler almanız çok daha mantıklı. hepinize kolay gelsin.

-yorum yapan arkadaşın spor salonu fiyatlarından haberi yok galiba 35-40 liraya spor salonu olsa tabiiki iyi sağlam güvenilir bir salondan bahsediyorum işini düzgün yapan eğitmenleri olanlardan giderim.ne yazıkki burdan arkadaşlarla grup indirimi dahil bulabildiğimiz en uygun fiyat 90 lira.90salona verceğime bu aleti alırım alet dursun yaptım istediğim düzeye ulaştımmı bir başkasına veririm oda faydasını görür.hiç kimse üretici firmanın hatrına gelip buraya yorum yapmaz.burada herkesin ortak sorunu daha sağlıklı olmak herkez deneyimlerini paylaşıyor.zaten normalde rahatlıkla mekik çebebilen bir insan böyle bir alete yönelmez.yanlız bilmenizi isterim ki bu alet görüntüde mekik aleti izlenimi yaratsada aynı zamanda bir plates aletide plates hareketlerinide gayet rahat yapabiliyorsunuz.arkadaşım 1 ay önce aldı çokta memnun gözle görünür faydası var.bizler spor salonuna gidecek vakti olmuyan insanlarız.çünkü anneyiz.gitsekte aile bütçeme her ay 90-100 lira gibi darbe açamam.sporun ve sağlıklı zayıflamanın uzun vadede getirisi vardır.kısacası bu aleti kullanan arkadaşım var ve çokta memnun.bende gün içinde fırsat buldukça gidip kullanıyorum.çokta düzenli yapmadığım halde şimdiden şekillendiğinin farkına varıyorum.almak kullanmak isteyen varsa bence güzel bi alet.herkese bol sporlu az kalorili günler dilerim

aa bide yosun hapından bahsetmiş haplar sizce çokmu sağlıklı sizde yosun hapı üreticisindenmi reklam ücreti alıyorsunuz.doktorlar ikaz üzerine ikazda bulunuyor sakın hap kullanmayın az yeyin 6 öğün yeyin sporunuzu yapın diyor.sakın arkadaşlar sağlığımız bu kadar basit değil hap filan almayın asıl hapa verdiğiniz paraya yazık

Bende 3 ay önce doğum yaptım . Eşim hediye almış çok istiyodum.Kendi şartlarımla mekik çekmek çok zor evde . Ama bununla çok rahat çekebiliyorum.ınşallah faydsını görürüm.Bide ayaklarınızı tam yatırarak mı yok yarım kırarak mı çekiyosunuz ?

bende almak istiyorum hatta alıcam çunku spor yapmaya hiç vaktim yok bari göbek ve bel için bunu kullanmayı duşunuyorum termal short almıştım ama öyle darki inanın taş kesiliyosunuz giydiginiz zaman zaten gun içinde masa başında çalışıyorum nasıl yapacağım bu spor işini valla kara kara duşunuyorum ama AB ROCKET almayı yinede bilemiyorum CADIARZU

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…