gercekten faydalı bir aletmi?? kızlart kullanan varmıı soylesin lutfeenn
benimde hoşuma gitti bu alet..pahalı mı acaba?bende stepper varda bunuda alayım desem? işe yarıyorsa almak iyi fikir aslında....
Bu tarz spor aletleri,hareketi yaparken zorlananlara kolaylık sağlar.
Yalnız şöyle bir durum var.
Mekik çekerken bir yakınınızdan yardım isteyin.
Mekik esnasında kalkarken elleriyle sırtınızdan destek versin size.
Emin olun bu şekilde 50 mekik ya da daha fazla ..kolaylıkla çekersiniz.
işte bu spor aletinin işlevide budur.
Demek istediğim şu ki
Bu tarz spor aletleri sağlık problemi olanlar için gerçekten çok yardımcı olur(Örneğin fıtığı olanlar)
Fakat insanın kendi gücünü kullanarak mekik esnasında kalkması kaslarını daha fazla zorlayacak ve güçlendirecektir.
Kendi kendine 20 mekik çekebilen insanla bu tarz bir spor aletiyle 50 mekik çeken insan arasında muhakkak fark olur.
Fark şudur; kendi gücüyle 20 mekik çeken insan daha kısa zamanda daha iyi bir sonuç alacaktır.
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler bu spor aletinin bana faydalı olacağını düşündüm zira spor konusunda çok tembelim maalesef
şu konuda da beni aydınlatırsanız memnun olurum günde tanıtımda 5 dakika ayırmamızın yeterli olduğu söyleniyor ayrıca ısınma hareketleri yapmadan mı kullanmalı :uhm:
Rica ederim.a.s.
Reklam amaçlı olarak,"fazla vakit harcamanıza gerek yok" mantığıyla "sadece 5 dakikanızı alır" denmiş.
Siz alıp kullanacaksanız,muhakkak ısınmalı ve kendinize göre program uygulamalısınız.
Mekiğe yeni başlayacaksanız,spor aletini aldığınızda;önce kaç defa yaptığınızda karın bölgenizde yanma olduğunu belirleyin.
Mesela 20 ya da 30. da mı ağrı hissediyorsunuz? O halde 10-15 gün falan 30 mekik yapın.
Kaslar alıştıktan sonra kedeme kademe arttırırsınız sayınızıyerimseniben
bende almak istiyorum ama ankarada nerde bulabilirim acaba netten sipariş vermeyi istemiyorum
ankarada nerede bulabilirsin bilmiyorum ama bir fikir olması açısından ben bir alışveriş merkezinde voit standında buldum belki yardımcı olmuşumdur a.s.
toprakcım meraba aldınmı yoksa ismimi yazdırdım demissin daha alacakmısın nasıl iyimi kullandınmı hiç
yok canım daha gelmedi gelince arıyacaklar sanırım hafta sonunu bulur gelmesi
kullanınca yazarım burada nasıl diye yerimseniben
Bu tarz spor aletleri,hareketi yaparken zorlananlara kolaylık sağlar.
Yalnız şöyle bir durum var.
Mekik çekerken bir yakınınızdan yardım isteyin.
Mekik esnasında kalkarken elleriyle sırtınızdan destek versin size.
Emin olun bu şekilde 50 mekik ya da daha fazla ..kolaylıkla çekersiniz.
işte bu spor aletinin işlevide budur.
Demek istediğim şu ki
Bu tarz spor aletleri sağlık problemi olanlar için gerçekten çok yardımcı olur(Örneğin fıtığı olanlar)
Fakat insanın kendi gücünü kullanarak mekik esnasında kalkması kaslarını daha fazla zorlayacak ve güçlendirecektir.
Kendi kendine 20 mekik çekebilen insanla bu tarz bir spor aletiyle 50 mekik çeken insan arasında muhakkak fark olur.
Fark şudur; kendi gücüyle 20 mekik çeken insan daha kısa zamanda daha iyi bir sonuç alacaktır.