evet biz çok fenayıs :) başla bence bir an önce şu bikinili zayıf tipleri gördükçe uyus oluyourm :)ben de öle olcam :lepi:
ayh aynen ben de uyuz oluyorum, hele bi de su gobegi dumduz, hic bir kati olmayanlar yok mu, siniiiirrr!!!aman tanrim ben ne kadar zayiflasam da oyle gobegim dumduz olamaz sanirim, yapim oyle degil
hele ki benim bir kankam var, okuz gibi de yer yemekleri, ekmekleri, diyet falan da hic yapmaz ama hala incecik, gobegi dumduz, oyle ki oturunca bile gobeginde kat olmuyor ya, gel de kiskanma :) kendisini cok severim, hep de soylerim sein su gobegini cok kiskaniyorum diye:)
neyse biz de olabildigi kadar artik:)
canim ya saol valaa, gaza geldim ben yine, dur su haberleri izlerken aliyim geliyim ab rocketi da yapiyim az bari:)
ooff bi anlasam nasil kilo almadigini zaten:)
ben su icsem yariyo harbi:)
bu arada squat hareketi ne canim?
ayh sen bayaa azimlisin ha, tebrik ederim, insallah super vucut yaparsin yaza kadar tatlim.
hade canim insallah:)
ama yok sen basarican, inandim sana...
aman nazar degmeden devam et,kolay gelsin...
waaauuuuwww mahsunmenekse sen yaza kadar afet olcan kizim, supersin:)
ben de senin sayende gaza geldim wlaaa, henuz o kadar sistemli yapamasam da dunden beri gun icinde en az 50 mekik cekiyorum, gerci daha 2 gun oldu:)
umarim vazgecmem:)
hade kolay gelsin hepimize:)[/QUO
OOOoooo
gelişmeler mi var ne sositososito
hadi bakim ggirlycim valla ben kafaya taktım sonuç aldıkça hırslanıyorum kuzum hihoyyyt
vazgeçersem ben seni gaza getiririm burdan yerimsenibenyerimseniben
tamam anlastik canim:)
birbirimizi gaza getirip basaralim bu isi:) mujjxxx
Bu aleti aldım ve kullanıyorum eğer düzenli olarak hergün kullanırsanız bel kenarlarındaki yağlar ve göbekte hissedilir derecede toparlanma oluyor. Belin incelmesi ve yan karın kaslarını harekete geçirmek için yan yatarak yapılan hareket biraz zorlasada çok faydası oluyor. Yanlız öyle 5 dk falan değil en az 15 dk hatta yapabiliyorsanız zamanı daha da uzatabilirsiniz.
mekik çekmekte zorlananlara bir nebze kolaylık sağlar ve mekikte çektiğiniz sayıyı ikiye üçe katlamanıza yardımcı olur. ucuz sayılabilir bir alet olduğu için tavsiye ederim. daha pahalı olsa zorlayın mekiğinizi çekin derdim. ben mekikte çok zorlanıyorum 10 da iflahım kesiliyodu. bunda da ilk günler boynumu yatırmadan yapıp ehehe çok kolay diyodum ama boynu alete yatırınca ve kollara çok asılmadan kalkmaya çalışınca anlıyorsunuz o kadar kolay olmadığını:)) belli bir süre kullandıktan sonra fark olup olmadığını yazarım.
eşim heveslenip almıştı..ikimizde bi kez denedik.simdi kenarda duruyo..ama eminim işe yarıyodur
güzelim keşke devam etseydin ben 2 aydır yapıyorum belim inceldi kasları sıkılaştırıyo emin ol a.s.