ab rocket kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ab rocketi çok istiyordum eşim hediye almış geçen gün bana yalnız kullanırken bayağı sorunlarım var mesela başım arkaya tam yaslanmıyor internette videoları izliyorum başları tam yaslanıp yapılıyor sizdede bu sorun varmı? birde şu ekleme parçaları kırmızı siyah ve mavi var seviyeyi artırmak için değiştiriliyor siz hangisini kullanıyorsunuz şimdiden teşekkürler...
evet canım benim de ilgimi çekti kadın bi güzel yaslıyo başını benim başım açıkta kalıyo süngerlerin yerini değiştirdim yine aynı boyla alakalıdır dedi eşim. ben 161 boyundayım kısa kalıyorum heralde. ama bence çok gereksiz bi alet aldığıma pişman oldum öle bi kaç gün de kullanmadım nerdeyse 1 aydır kullanıyorum ama kendi yaptığım mekik kadar faydalı değil karnımda hiç acı sızı hissetmiyorum daha çok boynum ve belim ağrıyo cdsini izleyerek yapmaya çalıştım ama yok. bence slim 6 videosunu indirin 12 dakikada daha etkili mekik yaparsınız
ben bugün ab rocket aldım mercanda spor aleti çeşitleri oldukça fazla ab rocket orjınal 70 ytl ye aldım cd side var içinde gerçekten kısa bi sürede bile insanın karnı acımaya başlıyor sanırım işe yarayacak kullandıkça bilgilerimi paylaşıcam daha evvel evde tek başına yaparken zorlanıyordum ve bazen yapmayıp epey bir ara veriyordum ama bu alet gerçekden yormuyo ama yakdığını hissediyorum acıtıyo ayrıca CD MÜKEMMEL
benimde hoşuma gitti bu alet..pahalı mı acaba?bende stepper varda bunuda alayım desem? işe yarıyorsa almak iyi fikir aslında....
Bugün bel fıtığı ve topuk dikeni şikayetlerim üzerine dr gittim uzun süreli fizik tedavi verdi ama benim vaktim olmadığından tedaviyi istemedim. Dr da bana mekik çekeceksin dedi ve bi ton egzersiz yapmam gerektiğini söyledi ... bu arada 55kilogramım ve zayıflamak için değil sadece omurga kemiklerini kuvvetlendirmek için mekik önerdiğini söyledi. ve bana Ab rocket al dedi. Hatta ismini yazıp verdi. Aleti int araştırıyordum ve sizlerin yorumları dikkatimi çekti. Fakat belde ağrı yaptığını söyleyen arkadaşlar var kararsız kaldım şimdi . Benim gibi bel fıtığı olup da kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum.
ya arkadaşlar bende aldım 3 hafta falan oluyor kullandığım ilk günler sırtımda ve boynumda inanılmaz ağrılar oldu daha çok boynumda bu ağrılar birikmeye başladı ardından baş dönmesi ve bulantılar başladı bende bıraktım ama eşim devamlı yaptı oda yaklaşık 2 haftada 4 kilo verdi. ama geçen gün akşam yaparken abrocket kırıldı. nasıl diye şaşıracaksınız eşim zannettiğiniz kadar kilolu bir insan da değil 79 kilo ağırlığında onu kaldıramazsa beni hiç kaldıramaz ben netten almıştım garantisi vardı faturası vardı ama hiç ilgilenmediler elimde kaldı bişey yapamadım bekliyorum
antrenöre sonuna kadar katılıyorum..
babam kendisi için aldı geçen hafta bu spor aletini beli rahatsız olduğu için.
Bikaç kere denedim ama hiç faydasını göremedim.Yatıp kalktıkca başım döndü sadece kafamçokkarıştı
Yani bu aletle 60-70 adet mekik çektikten sonra göbeğimde sadece hafif bi yanma oluyor.Ama normal kendi gücümle 20 adet mekiği zor çıkıyorum.Tabi cd sine bakılınca değişik hareketleride var kasları daha çok çalıştıran.Ama ben yinede bi rahatsızlığınız yoksa normal mekiği tercih edin derim.Bence gereksiz a.s