AB Rocket faydalı mı?

bizdede var,tabi ben üşengeçliğimden hala başlayamadım kullanmaya.Eşim kullanıyor.Aynı zamanda spor eğitmenidir kendisi. Ve çok memnun,işe yaradığını söylüyor.Offf birde ben başlayabilsem kullanmaya süper olacak ama...Tembelim ben tembel:eek:klava:

ben bugün ab rocket aldım mercanda spor aleti çeşitleri oldukça fazla ab rocket orjınal 70 ytl ye aldım cd side var içinde gerçekten kısa bi sürede bile insanın karnı acımaya başlıyor sanırım işe yarayacak kullandıkça bilgilerimi paylaşıcam daha evvel evde tek başına yaparken zorlanıyordum ve bazen yapmayıp epey bir ara veriyordum ama bu alet gerçekden yormuyo ama yakdığını hissediyorum acıtıyo ayrıca CD MÜKEMMEL

ab rocket kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ab rocketi çok istiyordum eşim hediye almış geçen gün bana yalnız kullanırken bayağı sorunlarım var mesela başım arkaya tam yaslanmıyor internette videoları izliyorum başları tam yaslanıp yapılıyor sizdede bu sorun varmı? birde şu ekleme parçaları kırmızı siyah ve mavi var seviyeyi artırmak için değiştiriliyor siz hangisini kullanıyorsunuz şimdiden teşekkürler...

gittigidiyorda 50 tlye var.ordan almayı düşünüyorum.orijinal ürün yazmışlar ama sorun çıkar mı bilemiyorum.ne dersiniz kızlar?

arkadaşlar özdilek ve kipalarda indirime girmişti bu ürün 15-20 gün oldu galiba 69 falandı yanlış hatırlamıyorsam fiyatı bakın derim..

ab rocket kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ab rocketi çok istiyordum eşim hediye almış geçen gün bana yalnız kullanırken bayağı sorunlarım var mesela başım arkaya tam yaslanmıyor internette videoları izliyorum başları tam yaslanıp yapılıyor sizdede bu sorun varmı? birde şu ekleme parçaları kırmızı siyah ve mavi var seviyeyi artırmak için değiştiriliyor siz hangisini kullanıyorsunuz şimdiden teşekkürler...

evet canım benim de ilgimi çekti kadın bi güzel yaslıyo başını benim başım açıkta kalıyo süngerlerin yerini değiştirdim yine aynı boyla alakalıdır dedi eşim. ben 161 boyundayım kısa kalıyorum heralde. ama bence çok gereksiz bi alet aldığıma pişman oldum öle bi kaç gün de kullanmadım nerdeyse 1 aydır kullanıyorum ama kendi yaptığım mekik kadar faydalı değil karnımda hiç acı sızı hissetmiyorum daha çok boynum ve belim ağrıyo cdsini izleyerek yapmaya çalıştım ama yok. bence slim 6 videosunu indirin 12 dakikada daha etkili mekik yaparsınız

ben mekik çekerken, sırtımla popom arasında bi kemik var uyluk mu ne diolar. hep o acıyor .o acıdığı için bırakıorum. o kemiğin acımasını azaltır belki die almayı düünmüştüm bende. antrenör isimli kullanıcı bilir mi acaba bu konuda? o kemiğimi acıtmadan nasıl mekik çekebilirim.

evet canım benim de ilgimi çekti kadın bi güzel yaslıyo başını benim başım açıkta kalıyo süngerlerin yerini değiştirdim yine aynı boyla alakalıdır dedi eşim. ben 161 boyundayım kısa kalıyorum heralde. ama bence çok gereksiz bi alet aldığıma pişman oldum öle bi kaç gün de kullanmadım nerdeyse 1 aydır kullanıyorum ama kendi yaptığım mekik kadar faydalı değil karnımda hiç acı sızı hissetmiyorum daha çok boynum ve belim ağrıyo cdsini izleyerek yapmaya çalıştım ama yok. bence slim 6 videosunu indirin 12 dakikada daha etkili mekik yaparsınız

evet canım aynı dediğin gibi onlar gibi yapmak imkansız nasıl oluyor anlamadım her çareyi denedim bende ayarları değiştirdim vs olmadı ama inatla yapıyorum biraz karın kaslarımda gerilme var hissediyorum bakalım bir kaç ay içinde ne olacak kendim yapmaya kalksam çok üşengecim en azından motive ediyor varlığı :)

ben bugün ab rocket aldım mercanda spor aleti çeşitleri oldukça fazla ab rocket orjınal 70 ytl ye aldım cd side var içinde gerçekten kısa bi sürede bile insanın karnı acımaya başlıyor sanırım işe yarayacak kullandıkça bilgilerimi paylaşıcam daha evvel evde tek başına yaparken zorlanıyordum ve bazen yapmayıp epey bir ara veriyordum ama bu alet gerçekden yormuyo ama yakdığını hissediyorum acıtıyo ayrıca CD MÜKEMMEL

merhaba canım ben de deveyükü.comdan aldım simdi geldi çok dandik bişeye benziyor başlıkları deri değil sünger ben internette orjinaline bakmıştım 200 tl idi bunu kargo fiyatı ile 55 tlye aldım cdsi de çok kötü seninkinin cdsi orjinal mi başlıkları deri mi?

kızlar bende bu ürünü yaklaşık bir 5 gündr falan kullanıyorum cdsi ile birlikte yani sabahları kalktığımda güldüğümde falan karnımın ağrısını hissedebiliyorum ama henüz göbeğimde bir erime yok:KK70: etkili sonuç alabiliceğimi umuyorum ama ben öyle oturup 200 mekik falan çekmiyorum cddeki kadar yapıyorum pilates esnasında yaptırdığı hareketler süper alt karın için ben hepsiburadadan aldım 53 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam kargoda ücretsiz 2 günde getiriyorlar delta marka olanını hepinize tavsiye ederim amcamda başka bir marka var 69 ytlye almışlar birde hem yattığında altı havaya kalkıyor hem gıcır gıcır ötüyor benimki sapa sağlam valla tavsiye ederima.s

Bugün bel fıtığı ve topuk dikeni şikayetlerim üzerine dr gittim uzun süreli fizik tedavi verdi ama benim vaktim olmadığından tedaviyi istemedim. Dr da bana mekik çekeceksin dedi ve bi ton egzersiz yapmam gerektiğini söyledi ... bu arada 55kilogramım ve zayıflamak için değil sadece omurga kemiklerini kuvvetlendirmek için mekik önerdiğini söyledi. ve bana Ab rocket al dedi. Hatta ismini yazıp verdi. Aleti int araştırıyordum ve sizlerin yorumları dikkatimi çekti. Fakat belde ağrı yaptığını söyleyen arkadaşlar var kararsız kaldım şimdi . Benim gibi bel fıtığı olup da kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum.

merhaba arkadaşlar ben ab rocket i yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor ayrıca ısınmadan kullanmamak gerekli önce biraz ısınma hareketleri yapın derim ben ayrıca 5dk yeterli diolar ama ben 10-15 dk kullanıorum ve çok memnunum :teytey:

Selam bayanlar . Ben ab rocet mekık aletını aldım . ınternet Üzerınden aldım. Kapıda Ödeme yaptım ve 78 ytl mal oldu bana ıÇınden cd sıde Çıktı. Ben alalı 3 gÜn oldu aldıĞım gÜnden berıde kullanıyorum . ınanılmaz bır aĞrı sÖz konusu gÖbek bÖlgemde yanı kesınkle ıŞe yarıyo salonada koydum hep gÖzÜmÜn ÖnÜnde her fırsatta kullanıyorum yanı. Yıl baŞına kadar her gÜn kullanıcam Şımdılık gÜnde 10 dakıka yapıyorum. Ramazandan sonrada yedıklerıme dıkkat ederek devam edıcem. GelıŞmelerı burdan yazıcaĞım. Sızlerle baylaŞıcam .:)

ewt bende uzun zamandır almayı düşünüyordum bu aletten konuyu gördüm daldım içeri epeyi bi göbeşim olduğu için normal kendi gücümle mekik çekemiyorum çektiğimde 10 u geçemiyor malesef ewt bazı arkadaşlara katılıyorum bu tür aletler fazla enerji harcatıyor ama normale kalsak yapmıyoruz bende nette baktım sauna şortlu ve dvdli yüzde yüz orjinal 2 yıl garantili yazıyordu ondan alacam 1 haftaya kadar gelişmeleri paylaşalım kullanan arkadaşlara duyrulur

arkadaşlar bende 2 aydır kullanıyorum ben voit marka olanını aldım 120 tl ye
fiyat degıstıgı zaman malzeme kalıtesıde degişiyor yakından incelemenizi tavsiye ederim
sonuc ıse gayet memnunum ederim tabı bununla gunde 50 mekık cekıp 1-2 ayda sonuc beklememek gerek...
günde 150-200 mekik cekiyorum faydasını gördüm gercekten
birde arkadaslar kesinlikle göremeyeceğiniz bi yere koymayın hep gözünüzün önünde olsun diğer türlü düzenlı kullanılmıyor

Bugün bel fıtığı ve topuk dikeni şikayetlerim üzerine dr gittim uzun süreli fizik tedavi verdi ama benim vaktim olmadığından tedaviyi istemedim. Dr da bana mekik çekeceksin dedi ve bi ton egzersiz yapmam gerektiğini söyledi ... bu arada 55kilogramım ve zayıflamak için değil sadece omurga kemiklerini kuvvetlendirmek için mekik önerdiğini söyledi. ve bana Ab rocket al dedi. Hatta ismini yazıp verdi. Aleti int araştırıyordum ve sizlerin yorumları dikkatimi çekti. Fakat belde ağrı yaptığını söyleyen arkadaşlar var kararsız kaldım şimdi . Benim gibi bel fıtığı olup da kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum.

bel fıtığınız varsa lütfen ama lütfen tekrar bir doktora danışın. evet fizik tedavide kullanılan ya da dr.ların verdiği hareketler oluyor. size de belki resimli olarak verilmiştir. Ancak bunlarda hep bir kontrol söz konusu, omurgamız bizi ayakta tutan bölgemiz, lütfen mekik çekme konusunu biraz daha araştırın.

Bende de annemde var ve dr. özellikle bana okul zamanı bu tür hareketleri kesinlikle yasaklamıştı. hep kontrollü ve destekli hareketler yapmak gerekiyor, belki bu alete güvenip de önermiştir dr. unuz mekiği ama yine de dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ben de alacaktım ama buradaki arkadaşlardan ağrı şikayeti duyunca vazgeçtim, zaten sorunumuz var daha beter olmayalım diye :gitme:

ya arkadaşlar bende aldım 3 hafta falan oluyor kullandığım ilk günler sırtımda ve boynumda inanılmaz ağrılar oldu daha çok boynumda bu ağrılar birikmeye başladı ardından baş dönmesi ve bulantılar başladı bende bıraktım ama eşim devamlı yaptı oda yaklaşık 2 haftada 4 kilo verdi. ama geçen gün akşam yaparken abrocket kırıldı. nasıl diye şaşıracaksınız eşim zannettiğiniz kadar kilolu bir insan da değil 79 kilo ağırlığında onu kaldıramazsa beni hiç kaldıramaz ben netten almıştım garantisi vardı faturası vardı ama hiç ilgilenmediler elimde kaldı bişey yapamadım bekliyorum

Canım bilmem doğru bilmem yanlış nette araştırırken bu sırt ve boyun ağrısını önlemek için dilimizi damağımıza yapıştırarak yapmamız gerektiği yapıyordu şaşırdım.Ama böyle yaparsak dadüzenli nefes alıp verme hareketini yapamayız. Çok ilginç denemek lazım ama ne derece doğru bilmiyorum. Bu arada ben de aldım Ab rocket bakalım ne olacak.

antrenöre sonuna kadar katılıyorum..
babam kendisi için aldı geçen hafta bu spor aletini beli rahatsız olduğu için.
Bikaç kere denedim ama hiç faydasını göremedim.Yatıp kalktıkca başım döndü sadece kafamçokkarıştı
Yani bu aletle 60-70 adet mekik çektikten sonra göbeğimde sadece hafif bi yanma oluyor.Ama normal kendi gücümle 20 adet mekiği zor çıkıyorum.Tabi cd sine bakılınca değişik hareketleride var kasları daha çok çalıştıran.Ama ben yinede bi rahatsızlığınız yoksa normal mekiği tercih edin derim.Bence gereksiz a.s

canım cd sini bana da gönderebilir misin özelden?:kedi:

X