aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Bence acilen bırak. Artılarını eksiklerini koy bence bu durumda bile eksiler fazla. Yapma bunu kendine ne zorunluluğun var kendine gel daha bir sürü cıkar karsına. Resmen seni sömürüyor adama bak niye o cekmiyor kredi. Kadına karsı kini varsa var senden mi cıkarcak bunu herkes aynı mı

çıkar mı cidden karşıma iyi birileri
30 kusur yaşındayım evlendim ayrıldım ve bir de nişandan ayrılmış olacağım

Ben küçükken tanıdıgım bir ablam vardı biriyle görüşüyor du çok seviyolardı evlenmeyi planlıyorlardı birgün duydum ki ayrılmış neden ayrıldın abla dedim bana şunu anlattı
beraber yolda yürürken bir dilenci cocuk para istemiş sevgiliside kızmış vermemiş çocuk ısrar edince cocugu dövmeye başmamış
abla o olaydan sonra
küçücük cocuga para için el kaldıran bana mı el kaldırmaz deyip ayrılmış
o yaşımda duydugum en mantıklı laftı bu
eğer mantık diyorsan işte mantık
Allah ın sevgili kulluymuşsun ki sana gerçek yüzünü göstermiş yol yakınken vazgeç yazık etme kendine

İşin var kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun. Karsına kendin gibi biri cıkar mutlaka. Buna mı kaldın sen. Senden para istemesi cok iğrenç. Hatta teklif etsende kabul etmemesi lazım. Lütfen ayrıl mutsuz olacaksın onunla. Bir de cocukları var bu da sorun. Evlilik yasamis olabilirsin nisanlılıkta bence gec degil millet laf yaparsa yapsın. Sen gireceksin o evin icine millet degil.

çok iğren yüzsüz yüzsüz para ver demesi değil mi? zaten ayrılcağım olmaz yürümez böyle millet konuşacak illaki ama olsun kafam rahat olacak en azından.ama işte yaş da ilerledi.kızlar dua edin ne olur inşallah karşıma beni anlayan gerçek manada dürüst güvenilir bir erkek çıkar amin .ve isteyen herkesin karşısına çıkar inşallah.

Olursan ol, nişan karşındakini tanınak için zaten.
İnsanlar sürekli bişeyler söylüyorlar.
Tekrar evlenip sıkıntı çekmeye gönlün varsa, sen bilirsin.
Kimse sana çok sıkıntı çekti demez, anca konuşur

Sok oldum zaten su anda hoh bu nedir arkadas Kosarak uzaklasin diyorum.

İnsallah karsına iyi biri cıkar canım her seyin zamanı var acele etme. İnsanlar seneler sonra askı buluyor. Ama bu adamla mutlu olmayacağın kesin. İnsallah istedigin gibi birini Allah karsına cıkarır. Çevremizde hep görüyoruz mutlulugu seneler sonra bulanlar var. Ben esimle internetten tanıstım Allaha sükür cok mutluyum. Bir kez bile keske demedim. Bekle biraz karsına istedigin gibi biri zamanı gelince cıkar. Hayatına alacagın kisinin seni mutlu etmesi lazım omuzlarından yük alması lazım. Bu adam seni strese sokmus bir de yüzsüz hem senin arabanı almıs hem de benzini ödenmiş parazit. Hakkında hayırlısı olsun.

Adamı şutlarsan nişanlısından ayrılmış olacaksın. Şutlamazsan çok fena yanmış durumdasın. Hayır diyemeyen bir tipsin belli. Gözünü seveyim ikinci bir ateşe bile bile atlama. ilki hata ikincisi seçim. Bu sefer o ateş sönmezde.
Yaşım geçiyor mantığını bir kenara bırak. Evlenmek zorunda değilsinki. İşin gücün var paran var
Bul insan gibi birini tanıyana kadar sevgili ol hemen neyin nişanı neyin evliliği
İnce bir çizgidesin biran evvel cesaretlen yoksa sonrası çok zor

ay canım ya sizden beni burdan yazdıklarımdan çözdünüz o nasıl çözmesin salaklığımı evet hayır diyemeyen bir tipim ama ama onunla evlenmeye niyetim yok asla tanıdıkça severim diye düşündüm tanıdıka tiksindim.nişan da onun aceleye getirmesiyle oldu zaten

Ara arabani iste sonrada ayrıl gitsin içtiği sigarayı bile sana aldircak kullandığı benzini sen alcan bide araba vercen altına ohhh ne âlâ memleket varsa bizde gelelim böyle hem senin arabanin onda ne işi var ya kaza yapsa senin başında yanar

Bir de memursunuz neden bu kadar elinizi avcunuzu yediriyorsunuz maddi kaynak gibisiniz onun icin birakin gitsin.

Yalnız kalmaktan asla korkma. Bazen yalnızlık kendi saltanatındır.
Bana benim arabamı kullanıp depoyu doldur diyip üstüne birde paranın hepsini verdin mi diyen adamın ağzına iki tane geçirir arabadan atardım. Yapardım bunu. Ben anamın olduğu yerde yaşamak istiyorum diye aklınca rest çeken adamı çektiği yerde bıraktım iki hafta önce. Korkarsan çok hata yaparsın.
Her konuyla bu kadar ilgilenip yazmam. Üzüldüğüne üzüldüm gerçekten bak
Silip attığında çok rahatlayacaksın. Kene gibi yapışmış cüzdanına
Düşünsene yıllarca emek verip kazandığın paranın hayrını süremiceksin
Üstelik birde onunla paylaşacaksın hatta maaş kartı tümden onda olacak
Artık kendi maaşından harçlık alırsın

Bu durum da olan bi arkadasim vardi adamin 2.esiydi hic evlenmemisti kiz neyse iste adamin zamaninda karisi elini avcunu yiyor ve ayriliyor adama yapmadigi yetmiyor birde o kadar tazminat aliyor neyae iste adam da arkadasla tanistgnda birbirlerini cok seviyorlardi ama koza hic biaey yapilmiyordu kizin parasiyla aliniyordu hersey sonra evlendiler kiz isi birakti eski karina nasil baktiysan banada oyle bakcaksin nasil tazminat odedysen banada o kadar harcayacaksin diye simdi her istedgni yaptryomus adama benim paramla mi evlendin diye birakti isi mecbur bana bakmak zorundasin diye sende uyanik ol birz..

Senin gibi birini ben de birakmak istemem.adam cok zeki.
Ayrica ben bu adamin sonradan degistigini sanmiyorum.belki karisini da somurdu senelerce.o da simdi catir catir aliyo nafakasini.
Bicok kisi evlenmeyi kabul etmemis bu adamla yazmissin.akillilik etmisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…