• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

arkadaşlar merhaba durumumdan kısaca bahsetmek istiyorum
yaklaşık üç aydır nişanlıyım. çok severek olmadı mantığıma uydu adam ama tanıdıkça ondan soğuyorum. ikimiz de kamuda memuruz. ikimiz de evlenmiş ayrılmış insanlarız onun iki tane de annesinde kalan çocuğu var. zamanında çok nafaka ödemiş eski eşine. ve kadınalra karşı ciddi bir kini nefreti var.
şunu seziyorum. çoğu zaman dışarda bişeyler yaptığımızda parasını bana ödetmek istiyor.
HATTA AÇIK AÇIK SORUYOR. PARA VER BİRAZ BANA DİYOR. mesela ne yapılacak arabaya yakıt alınacak sigara alınacak vs.. ben de çıkarıp veriyorum. BU DAVRANIŞ NORMAL Mİ? Son bir hafta içinde tam 100 tl yakıt ödemişim. ve işin kötüsü şu araba benim. ama onda kalıyor onun bendne daha çok ihtiyacı var diye kalsın sende dedim.
bazen hesabı ödediği olmuyor mu oluyor ama o zmanlarda da benden beklediğini seziyorum ben.
eski karısına çok para yedirmiş bu yüzden ciddi bir kini var kadınara. geçen sigara alınacak para ver dedi çıkardım verdim bozuk para. cüzdanımdaki bozuk paraları gördü hepsini verdin mi hepsini ver dedi. BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA? bir de 45 yaşında evlenmeyi çok istemiş sürekli reddedilmiş onun da kini var içinde. ve ben kendisine diyorum ben sana aşık değilim. olamıyorum bu şekilde evlenmem büyük hata olur diyorum bana da çok kötü bakıyor. sinirleniyor.
mesela bana şunu dedi evleniriz senin maaşla kredi çekeriz senin üzerine araba alırız dedi. ne demek benim maaşla kredi çekilecek? kendi hiç para vermeyecek benim maaş hep krediye gidecek? ayrıca iki tane oğlu var ilerde evlensem onun malı mülkü hep oğlunun olmaz mı?
ben ciddi anlamda bu adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama maddi anlamda sömürülüyormuşum gibi hissediyorum. onu sevmediğimi biliyor. acaba yüzük takıldı kıyafet alındı onların parasını mı çıkarmaya çalışıyor benden?
yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.
NOT:daha biraz önce geldi şehir merkezine gidiyormuş 2 gün iin daha önce söylemişti yapacakları vardı ama izin bile istemedi ben sap gibi kaldım arabasız ve bişey diyemiyorum.
Ya senn bu adama ihtycn yokki arabanı iste ve o adamdan uzak dur!

O zaman mustehak size ne diyelim
2 günlük para budalası bi herifle verin keyfi olarak annenize vermeyin. Helal olsun
ceylinim inan ki annemlere de verdim t yaklaşık 1 ay onlarda kaldı ben öğrenemeyeceğim diye mecbur aldım ihtiyaçları oldukça da veriyordum zaten tatlım ama şu an benim elimdeydi ve adam rahat rahat kullanıyor pişkin gerizekalı :KK43:

dertsiz başına dert mi arıyorsun, ne işin var böyle adamlarla, evlenirsen düzelmez daha da beter olur.ömrünü bunlarla tüketmeye değer mi, acilen ayrıl derim.
böyle adamlar aşka da ters mantığa da ters.
son yazdığın özellikle ne kadar doğr.güya mantıken başlamıştım ama bu adam aşka da mantığa da gelmiyor
ya bir düşünsün bakalım
1-bu adam kırk küsür yaşında
2-çocuğu var
3-benden daha iyi bir iş yapmıyor
4-para yönünden beni kullanmaya çalışıyor
5-yakışıklılığı da yok
geri dönüyor diyor ki siz kızlar p.çlere layıksınız benim gibi dürüst adamlar size yaramıyor diyor.e ben seni niye alayı ben mankafa? maaşımı oturup huzurla kendim yiyemiyor muyum?

yahu niye çıkmasın, yağmurdan kaçarken doluya tutulucan.
böyle adamlara kendini niye kullandırıyorsun, çakal herif sen çalışmasan seninle evlenmeyi düşünmezdi. eminim ki onu da hesaplamıştır.
kendine saygın kalmaz.
canım yaaa aynen o psikolojideyim sanırımmutlu bir ailemin olmasını öyle istiyorum ki

saka gibi yaa valla burdan ben bile sogudum bu adamdan sizin arkanıza bakmadan ayaklarınız totonuza vura vura kacmanız gerekir sahsen.

Okudukça ben sinirlendim.Yahu senin kendine kastın mı var??

Adam da eş olacak kafa yapısı zaten yok ki?Sen kendini illa biriyle evlenmek zorunda gibi mi hissediyorsun?Ama diyeceğim o ki;ömür boyu bekar kalsan yine de bu adamla evlenmekten daha iyidir,emin ol.

Kendine gell konu sahibi,zararın neresinden dönersen kardır.

Hemen ayrıl bu adamdan.

çıkar mı cidden karşıma iyi birileri :KK43:
30 kusur yaşındayım evlendim ayrıldım ve bir de nişandan ayrılmış olacağım :KK43:

Kimene canım,kimi ne ilgilendirir?

Ama ben hasassım diyorsam,nişanlandığını söylemek zorunda değilsin bence,İlişkim vardı bitti de geç..

Bunlar ufak şeyler,ama evlenip boşanırsan ikinci kez ayrılmış olacaksın.

Birincisi hataydı oldu derler,ikincisi de mi hataydı derler.Bu yüzden oklar sana döner,problemi sen de ararlar.

Kendine bir iyilik yap,bu adamı yollaa.

arkadaşlar merhaba durumumdan kısaca bahsetmek istiyorum
yaklaşık üç aydır nişanlıyım. çok severek olmadı mantığıma uydu adam ama tanıdıkça ondan soğuyorum. ikimiz de kamuda memuruz. ikimiz de evlenmiş ayrılmış insanlarız onun iki tane de annesinde kalan çocuğu var. zamanında çok nafaka ödemiş eski eşine. ve kadınalra karşı ciddi bir kini nefreti var.
şunu seziyorum. çoğu zaman dışarda bişeyler yaptığımızda parasını bana ödetmek istiyor.
HATTA AÇIK AÇIK SORUYOR. PARA VER BİRAZ BANA DİYOR. mesela ne yapılacak arabaya yakıt alınacak sigara alınacak vs.. ben de çıkarıp veriyorum. BU DAVRANIŞ NORMAL Mİ? Son bir hafta içinde tam 100 tl yakıt ödemişim. ve işin kötüsü şu araba benim. ama onda kalıyor onun bendne daha çok ihtiyacı var diye kalsın sende dedim.
bazen hesabı ödediği olmuyor mu oluyor ama o zmanlarda da benden beklediğini seziyorum ben.
eski karısına çok para yedirmiş bu yüzden ciddi bir kini var kadınara. geçen sigara alınacak para ver dedi çıkardım verdim bozuk para. cüzdanımdaki bozuk paraları gördü hepsini verdin mi hepsini ver dedi. BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA? bir de 45 yaşında evlenmeyi çok istemiş sürekli reddedilmiş onun da kini var içinde. ve ben kendisine diyorum ben sana aşık değilim. olamıyorum bu şekilde evlenmem büyük hata olur diyorum bana da çok kötü bakıyor. sinirleniyor.
mesela bana şunu dedi evleniriz senin maaşla kredi çekeriz senin üzerine araba alırız dedi. ne demek benim maaşla kredi çekilecek? kendi hiç para vermeyecek benim maaş hep krediye gidecek? ayrıca iki tane oğlu var ilerde evlensem onun malı mülkü hep oğlunun olmaz mı?
ben ciddi anlamda bu adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama maddi anlamda sömürülüyormuşum gibi hissediyorum. onu sevmediğimi biliyor. acaba yüzük takıldı kıyafet alındı onların parasını mı çıkarmaya çalışıyor benden?
yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.
NOT:daha biraz önce geldi şehir merkezine gidiyormuş 2 gün iin daha önce söylemişti yapacakları vardı ama izin bile istemedi ben sap gibi kaldım arabasız ve bişey diyemiyorum.
başka türlü yazacaktım ama neyse :) aklınız varsa biran önce ayrılırsınız.

1.yaşındaki çok genç bir sürü de nasibin çıkar havada kaparlar seni . kendine güven ne demek başkası ister mi beni :(

2.ayrılmadan önce arabayı ele geçer hakikaten vermez vermez .

3.kıyafetlerini felan başına çal ya da paralarını öde.

4.herkes ayrıl yazmış bakalım sonucu ne olacak bize de haber et olur mu .

Back