• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Ayrıca hâlâ daha mantığa uyan bir şey göremedim okuyamadım

Adamın çocuğu var
Muhtemelen evlenince yanınızda kalacak
Adam sana ne masraf yapsa fazlasıyla alma derdinde

Eeee bunun neresinde mantık?

Basiretin mi bağlandı
Ekmeğin elinde çok şükür elin adamını ki seni takmıyor sömürecek bir adamı niye besleme diye alıyorsun?

ben teşekkür ederim belli ki çok tatlı bir hanimsiniz. daha oncekiler dis gecirebilecegi insanlar degilmis, kafasinda cefa çektim simdi de sefa sureyim diye düşünüyordur. çok bariz geldi bana hareketlerinden bu düşüncesi. size sevecen merhametli koruyucu bir insan lazim. boşverin yolunuza bakin. herkes biz gibi değil. bunu kabul etmekte zorlanıyoruz. bunu kabul edebilsek neden sevgimizin iyi niyetimizin karşılığını alamadigimizi da anlamis olucaz. Allah yardimciniz olsun icinizden gele gele bol bol dua edin hayırlısı için.
şu yazdığını okuyunca şok oldum çünkü bana buna benzer bir ifade kullandı.ALLAH dedi ki diyor sen bu yaşına kadar çile çektin al şimdi bu kızı dedi diyor.seni karşıma ALLAH çıkardı diyor anlayışlı iyimser çözüm odaklı bir insanım.bunu övünmek için söylemiyorum ama o beni bırakmayı asla istemiyor hatta onu bırakırsam ilahi adaletle kötü birinin eline düşeceğimi falan söylüyor ama umrumda değil onu öpmek bile gelmiyor içimden :(

Ayrıca hâlâ daha mantığa uyan bir şey göremedim okuyamadım

Adamın çocuğu var
Muhtemelen evlenince yanınızda kalacak
Adam sana ne masraf yapsa fazlasıyla alma derdinde

Eeee bunun neresinde mantık?

Basiretin mi bağlandı
Ekmeğin elinde çok şükür elin adamını ki seni takmıyor sömürecek bir adamı niye besleme diye alıyorsun?
canım yorumun inanki tokat gibi suratıma çarptı ama çok iyi oldu.
şimdi biraz düşünelim:
1-bu adamın çocukları ben evlenince yanımızda kalır mı? o diyor ki haftasonları gelirler kalırlar falan.ama ilk karısının beni huzursuz etmek için o çocukları yanım agöndereceğini düşünüyorum.sence de evlendikten sonra kalırlar mı?
2-adam bana ne masraf yaptısa fazlasıyla alma derdinde.çok haklısın ben bunu sezinledim ve iyice gıcık olmaya başladım.bu durumdan en kısa sürede kurtulmalıyım.geçenlerde ayrılmak istediğimi söyledim.inşallah seni de biri yarı yolda bırakır diyor.defolsun gitsin gerizekalı.onun bedduası bana işlemez.ben kötü bişey yapmadım çünkü.
ama çok bariz belli değil mi? yaptığı masrafları çıkarmaya çalışıyor?

Yahu basindan bi evlilik gecmis senin de hic mi ders cikarmadin deli misin adam dupeduz manyak hayatinin zindan olmasini mi istiyorsun bugun arabani alan yarin parani alir sana da kurus koklatmaz kini varmis kadinlar senden mi ciksrmasini istiyorsun kinini... bence direk ayril gitsin manyakligini baskasina yapsın isin var gicun var belli bi cevren var birak allah askina ya nasil bu kadar verici olabiliyorsun sevmedigin birine karsi birak ne hali avrsa görsün keyfine bak ya uslubum sert olabilir ama yani biraz akilli davranin ya tamam her şeyi o odesin demiyorum ama ne munasebet yani bu kadarı da cok fazla

Size duygu sömürüsü yapıyor
Kanmayın

Sizi ince yerden vurmaya çalışıyor alçakça

Sakın sizi kandırmasın izin vermeyin

Adam tahminim den fazla psikolojik baskı
Uyguluyor

Daha kötü olur uzak durun lütfen

Adam psikolojik baskıyla istediklerini yaptırmaya çalışıyor

arkadaşlar merhaba durumumdan kısaca bahsetmek istiyorum
yaklaşık üç aydır nişanlıyım. çok severek olmadı mantığıma uydu adam ama tanıdıkça ondan soğuyorum. ikimiz de kamuda memuruz. ikimiz de evlenmiş ayrılmış insanlarız onun iki tane de annesinde kalan çocuğu var. zamanında çok nafaka ödemiş eski eşine. ve kadınalra karşı ciddi bir kini nefreti var.
şunu seziyorum. çoğu zaman dışarda bişeyler yaptığımızda parasını bana ödetmek istiyor.
HATTA AÇIK AÇIK SORUYOR. PARA VER BİRAZ BANA DİYOR. mesela ne yapılacak arabaya yakıt alınacak sigara alınacak vs.. ben de çıkarıp veriyorum. BU DAVRANIŞ NORMAL Mİ? Son bir hafta içinde tam 100 tl yakıt ödemişim. ve işin kötüsü şu araba benim. ama onda kalıyor onun bendne daha çok ihtiyacı var diye kalsın sende dedim.
bazen hesabı ödediği olmuyor mu oluyor ama o zmanlarda da benden beklediğini seziyorum ben.
eski karısına çok para yedirmiş bu yüzden ciddi bir kini var kadınara. geçen sigara alınacak para ver dedi çıkardım verdim bozuk para. cüzdanımdaki bozuk paraları gördü hepsini verdin mi hepsini ver dedi. BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA? bir de 45 yaşında evlenmeyi çok istemiş sürekli reddedilmiş onun da kini var içinde. ve ben kendisine diyorum ben sana aşık değilim. olamıyorum bu şekilde evlenmem büyük hata olur diyorum bana da çok kötü bakıyor. sinirleniyor.
mesela bana şunu dedi evleniriz senin maaşla kredi çekeriz senin üzerine araba alırız dedi. ne demek benim maaşla kredi çekilecek? kendi hiç para vermeyecek benim maaş hep krediye gidecek? ayrıca iki tane oğlu var ilerde evlensem onun malı mülkü hep oğlunun olmaz mı?
ben ciddi anlamda bu adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama maddi anlamda sömürülüyormuşum gibi hissediyorum. onu sevmediğimi biliyor. acaba yüzük takıldı kıyafet alındı onların parasını mı çıkarmaya çalışıyor benden?
yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.
NOT:daha biraz önce geldi şehir merkezine gidiyormuş 2 gün iin daha önce söylemişti yapacakları vardı ama izin bile istemedi ben sap gibi kaldım arabasız ve bişey diyemiyorum.
Ayril

Oouv hemen kaç kaç kaç arkana bile bakma sakın. Adam resmen sömürmüş seni banka gibi kullanmış. Arabana da el koymuş. Sevmiyorum da diyorsun, daha ne diyorsun ayrılmak için? Acilen ayrıl yoksa kafanı duvarlara vurursun.

Ayrıca ondan ayrılırsam daha kötülere kalırım ilahi adalet vs. sakın deme! Sen kotu bir şey yapmamışsın ki ilahi adalet sana kötü davransın? Adam resmen seni kandırmaya çalışıyor, tehdit bu söylediği. İnanma bu adama çok şükür evlenmeden gerçek yüzünü gördün. Acilen ayrıl

Ayrıca ondan ayrılırsam daha kötülere kalırım ilahi adalet vs. sakın deme! Sen kotu bir şey yapmamışsın ki ilahi adalet sana kötü davransın? Adam resmen seni kandırmaya çalışıyor, tehdit bu söylediği. İnanma bu adama çok şükür evlenmeden gerçek yüzünü gördün. Acilen ayrıl
kesinlikle ayrılacağım canım en kısa zamanda.

şu yazdığını okuyunca şok oldum çünkü bana buna benzer bir ifade kullandı.ALLAH dedi ki diyor sen bu yaşına kadar çile çektin al şimdi bu kızı dedi diyor.seni karşıma ALLAH çıkardı diyor anlayışlı iyimser çözüm odaklı bir insanım.bunu övünmek için söylemiyorum ama o beni bırakmayı asla istemiyor hatta onu bırakırsam ilahi adaletle kötü birinin eline düşeceğimi falan söylüyor ama umrumda değil onu öpmek bile gelmiyor içimden :KK43:
kopegin duasi kabul olsa gokten kemik yagarmis. kendi kalbinin karasina baksin. aslinda sorun eski hayatina girenlerde degil bence. adam belli ki cimri. para kendinden ciksin istemiyor. ama yaptigi hatalarin maddi olarak tazmin edilmesini de cok zalimce(!) bulmuş. inşallah kurtarirsinuz kendinizi bu ici kibir dışı kibir adamdan.

Sevilecek adam değilmiş resmen seni kullanmak istiyor sende izin verdikçe dahada ne borç harç açar başına yol ver defolsun gitsin hayatından .

Hilkat garibesi misin? Yoksa pavyondan mi cikardi seni bu adam? Kicina tekme basmak icin neden bekledigini ben anlayamadim da. Ayrica eski karisina para yedirmek olmuyor o. Iki cocugu yaparken kolay mi? Simdi ope ope bakacak da para da verecek tabii ki. Siz evlenince de durum devam edecek oturup adamin nafaka odemesine yardim edeceksin. Bu kadar yuce gonullusun madem beni de kurbanda bir Romaya gonder. Hadi be ablam.

Hilkat garibesi misin? Yoksa pavyondan mi cikardi seni bu adam? Kicina tekme basmak icin neden bekledigini ben anlayamadim da. Ayrica eski karisina para yedirmek olmuyor o. Iki cocugu yaparken kolay mi? Simdi ope ope bakacak da para da verecek tabii ki. Siz evlenince de durum devam edecek oturup adamin nafaka odemesine yardim edeceksin. Bu kadar yuce gonullusun madem beni de kurbanda bir Romaya gonder. Hadi be ablam.
:D gel beraber gidelim romaya çok severim ben gezmeyi..
ya ben çok iyi niyetli bir insanım ve sömürülmeye müsaitim.ondan oluyor sanırım.ama karşıdaki de bilsin durması gereken yeri istiyorum.ama bilmiyor.güya nişan iin harcadıklarını çıkarıyor.ne kadar ayıp bozuk paraları istiyor hepsini ver diyor.
vallahi en kısa zamanda ayrılmayı istiyorum.

Back