- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
şu söylediğin çok doğru:"korkarsan çok hata yaparsın." işte ben bir de yufka yürekliyim.aman üzer miyim aman kırar mıyım diye düşünüyorum ama kendimi kırıp üzüyorumYalnız kalmaktan asla korkma. Bazen yalnızlık kendi saltanatındır.
Bana benim arabamı kullanıp depoyu doldur diyip üstüne birde paranın hepsini verdin mi diyen adamın ağzına iki tane geçirir arabadan atardım. Yapardım bunu. Ben anamın olduğu yerde yaşamak istiyorum diye aklınca rest çeken adamı çektiği yerde bıraktım iki hafta önce. Korkarsan çok hata yaparsın.
Her konuyla bu kadar ilgilenip yazmam. Üzüldüğüne üzüldüm gerçekten bak
Silip attığında çok rahatlayacaksın. Kene gibi yapışmış cüzdanına
Düşünsene yıllarca emek verip kazandığın paranın hayrını süremiceksin
Üstelik birde onunla paylaşacaksın hatta maaş kartı tümden onda olacak
Artık kendi maaşından harçlık alırsın
Kırılırsa kırılsın unutma sen hayır kurumu değilsin üzülmesin diye sen mi üzül yanişu söylediğin çok doğru:"korkarsan çok hata yaparsın." işte ben bir de yufka yürekliyim.aman üzer miyim aman kırar mıyım diye düşünüyorum ama kendimi kırıp üzüyorum
Evet canim aynen oyle dusunuyorum.kadinlara kinini bana para odeterek çıkarıyor.ne yuzsuz adam ya acik acik para ver diyor.geri donuyor benim gibi anadolu çocuğunu kadinlar istemiyor kadinlara pic erkek yarar diyorbunca yedirdiği paraya karşı sana para ödeterek kendini rahatlatıyor olabilir. ilerde kadınlara olan kinini senden çıkarmaya çalışırsa çok zor olur senin için. üstelik de sevmiyorsun. peki neden zorluyorsun?
yazıklar olsun öyle zoruma gidiyor ki arabayı alması ve tepe tepe kullanması.ben annemlere vermedim onalrın ihtiyacı olduğu halde.
çıkar mı cidden karşıma iyi birileri
30 kusur yaşındayım evlendim ayrıldım ve bir de nişandan ayrılmış olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?