• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Ya şaka gibi. Dertsiz başına dert mi arıyorsun? Başka adam mı kalmadı. Eş dost aracılığıyla eminim daha düzgün bir insanla tanıştırılırsın. Resmen püsküllü bela yani dert geliyorum diyor. Arada duygusal bir bağ da yok. Bence sana ne taktılarsa verdilerse al götür, arabanın anahtarını da al ilişkini kes.

arkadaşlar merhaba durumumdan kısaca bahsetmek istiyorum
yaklaşık üç aydır nişanlıyım. çok severek olmadı mantığıma uydu adam ama tanıdıkça ondan soğuyorum. ikimiz de kamuda memuruz. ikimiz de evlenmiş ayrılmış insanlarız onun iki tane de annesinde kalan çocuğu var. zamanında çok nafaka ödemiş eski eşine. ve kadınalra karşı ciddi bir kini nefreti var.
şunu seziyorum. çoğu zaman dışarda bişeyler yaptığımızda parasını bana ödetmek istiyor.
HATTA AÇIK AÇIK SORUYOR. PARA VER BİRAZ BANA DİYOR. mesela ne yapılacak arabaya yakıt alınacak sigara alınacak vs.. ben de çıkarıp veriyorum. BU DAVRANIŞ NORMAL Mİ? Son bir hafta içinde tam 100 tl yakıt ödemişim. ve işin kötüsü şu araba benim. ama onda kalıyor onun bendne daha çok ihtiyacı var diye kalsın sende dedim.
bazen hesabı ödediği olmuyor mu oluyor ama o zmanlarda da benden beklediğini seziyorum ben.
eski karısına çok para yedirmiş bu yüzden ciddi bir kini var kadınara. geçen sigara alınacak para ver dedi çıkardım verdim bozuk para. cüzdanımdaki bozuk paraları gördü hepsini verdin mi hepsini ver dedi. BU NE DEMEK ALLAH AŞKINA? bir de 45 yaşında evlenmeyi çok istemiş sürekli reddedilmiş onun da kini var içinde. ve ben kendisine diyorum ben sana aşık değilim. olamıyorum bu şekilde evlenmem büyük hata olur diyorum bana da çok kötü bakıyor. sinirleniyor.
mesela bana şunu dedi evleniriz senin maaşla kredi çekeriz senin üzerine araba alırız dedi. ne demek benim maaşla kredi çekilecek? kendi hiç para vermeyecek benim maaş hep krediye gidecek? ayrıca iki tane oğlu var ilerde evlensem onun malı mülkü hep oğlunun olmaz mı?
ben ciddi anlamda bu adamdan ayrılmayı düşünüyorum ama maddi anlamda sömürülüyormuşum gibi hissediyorum. onu sevmediğimi biliyor. acaba yüzük takıldı kıyafet alındı onların parasını mı çıkarmaya çalışıyor benden?
yorumlarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar.
NOT:daha biraz önce geldi şehir merkezine gidiyormuş 2 gün iin daha önce söylemişti yapacakları vardı ama izin bile istemedi ben sap gibi kaldım arabasız ve bişey diyemiyorum.
boyle bi adamla mantik evliligi bile yapilmaz acilen ayrilmalisim benim.fikrimce adam eski.karisinin hincini senden aliyor parani.somurerek....sen ona asik.deglsn oda sana degil.ne yuzle bu kadar parayi.karistirir adap yokmu bu adamda.yazik edersin kendine

Mantık ilişkisi olarak başlamışsınız tanıdıkça ısınmanız gerekiyor soğumanız değil. Sevgisiz ilişki olmaz. Kaldı ki yakında mantığınız da kabul etmeyecek gibi görünüyor. Düzenli
Bir ilişki istediğiniz ve bunun için görmezden gelmeye çalıştığınız izlenimine kapıldım. İçinize sinmeyen iyi ki yaptım/yapıyorum dedirtmeyen hiçbir şeyi yapmayın.

Mantık ilişkisi olarak başlamışsınız tanıdıkça ısınmanız gerekiyor soğumanız değil. Sevgisiz ilişki olmaz. Kaldı ki yakında mantığınız da kabul etmeyecek gibi görünüyor. Düzenli
Bir ilişki istediğiniz ve bunun için görmezden gelmeye çalıştığınız izlenimine kapıldım. İçinize sinmeyen iyi ki yaptım/yapıyorum dedirtmeyen hiçbir şeyi yapmayın.
çok haklısınız çok mantıklı yazdıklarınız gerçekten.
ben zaten en kısa sürede bu ilişkiyi bitirmeye karar verdim.bu şekilde olmaz.adam geçmişin hıncını benden alıyor.

çok haklısınız çok mantıklı yazdıklarınız gerçekten.
ben zaten en kısa sürede bu ilişkiyi bitirmeye karar verdim.bu şekilde olmaz.adam geçmişin hıncını benden alıyor.

valla ben bu adamın geçmişte de kimseye fazladan para kaptırdığını düşünmüyorum
sonradan mı arsızlaştı bu kadar
tamam size harcmaz anlarım ama yakında tüm varlıklarınızın üzerine çökecek

Mantik bu hikayenin neresinde bir tek bunu goremedim??? Boyle bir insanla olmanin neresi mantikli?
canım mantıklı demiyorum zaten.ben mantık olarak başlattım yani şartlarımız uygundu anlatabiliyor muyum?
yani zaman geçtikçe severim diye düşündüm ama zaman geçtikçe soğuyorum :(

ama bariz belli değil mi geçmişin kinini benden çıkardığı?

Alakasi yok.
Gecmis karisina verdigi nafakalari sizden cikariyor.
Erkeklerde oyle bosandiktan sonra ask acisi cekme, sevme unutamama, kinlenme icinde tutma vs yok.
Bu karakterde birinin kicina tekmeyi yemesi zaten hic sasirtici degil. Bir tekme de siz vurun acilinden.

canım mantıklı demiyorum zaten.ben mantık olarak başlattım yani şartlarımız uygundu anlatabiliyor muyum?
yani zaman geçtikçe severim diye düşündüm ama zaman geçtikçe soğuyorum :KK43:

Ayrilin bence durmayin. Sevmiyorsunuz, sizi maddi de somurmek istiyor, neden birliktesiniz? Hemen yarin ayrilin durmayin derim.

yok canım arkadaşım zamten beni asla bırakmak istemiyor ama ben acayip tiksindim irrite oldum.para ver biraz diyor açık açık adam ya.hem arabamı aldı hem de benzinini bana koyduruyor.şimdi de şehir merkezinde sinir oldum iyice.

Yahu niye kabul ediyorsun benzin koymayı

Çekingenim diyorsun ondan yüz bulmuş yüzsüzzzzz

Kendi malını alın terını isterken çekinme Tabiiki yaa!

Alakasi yok.
Gecmis karisina verdigi nafakalari sizden cikariyor.
Erkeklerde oyle bosandiktan sonra ask acisi cekme, sevme unutamama, kinlenme icinde tutma vs yok.
Bu karakterde birinin kicina tekmeyi yemesi zaten hic sasirtici degil. Bir tekme de siz vurun acilinden.
değil mi :( geçmişte karısına ödediği nafakaları tazminatları benden çıkarıyor.,
ya inan ki görsen şok olurdun.arabayı durdurdum.para ver dedi.sigara alacam.açtım cüzdanı bozukluklar vardı.biraz verdim.hepsini ver bozuklukların verdin mi hepsini dedi.verdim dedim.arabaya benzin koyulacak benim arabama ve kendi kullanıyor benden para istiyor.para ver diyor.salak gibi veriyorum.para meseleleri beni utandırır lafını edemem :(
evlenince bu arabayı satarız senin maaşına kredi çekeriz senin üzerine araba alırız diyor.ama ilerde herhangi bir durumda benim kazandıklarımdan bile onunçocukları mirasçı değil mi?

Back