• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

hiç normal deil. nabzını ölç bi çıkmayı düşünüyorm işden ewlenince çalışmıcam de. aşırı tepki gösterirse basbaya paran içn kullanıyor seni . şmdiden böyleyse ewlenince düşünemiyorum

Yazdıklarına, ifade tarzına bakılırsa gerçekten iyi niyetli bir insansın. Allah karşımıza insanları çıkarır bazılarının gelişi bazılarının gidişi hayırlıdır. Bu arkadaşın da acilen gitmesi gerek. Bundan sonraki ilişkilerinde "Hayır" demeyi öğrenmekse sana düşen derstir belki.
Sizin ki ilişki değil ticaret olmuş maalesef. Bir taraf feda ederken diğeri kar ediyor.
30+ yaş geç değil adam 45 yaşındaymış. Sen daha çok koca bulursun ama bir başkası onu senin kadar bile çekmez. Zaten adam olsa çocuklarını annesinin başına atmazdı, demek ki bakamıyor.
Bir de zaten sence herşey yolunda olsa buraya yazıp öneri beklemezdin.
Dilerim Allah hak ettiğin insanı en kısa zamanda karşına çıkarır.

Yalnız kalmaktan asla korkma. Bazen yalnızlık kendi saltanatındır.
Bana benim arabamı kullanıp depoyu doldur diyip üstüne birde paranın hepsini verdin mi diyen adamın ağzına iki tane geçirir arabadan atardım. Yapardım bunu. Ben anamın olduğu yerde yaşamak istiyorum diye aklınca rest çeken adamı çektiği yerde bıraktım iki hafta önce. Korkarsan çok hata yaparsın.
Her konuyla bu kadar ilgilenip yazmam. Üzüldüğüne üzüldüm gerçekten bak
Silip attığında çok rahatlayacaksın. Kene gibi yapışmış cüzdanına
Düşünsene yıllarca emek verip kazandığın paranın hayrını süremiceksin
Üstelik birde onunla paylaşacaksın hatta maaş kartı tümden onda olacak
Artık kendi maaşından harçlık alırsın
şu söylediğin çok doğru:"korkarsan çok hata yaparsın." işte ben bir de yufka yürekliyim.aman üzer miyim aman kırar mıyım diye düşünüyorum ama kendimi kırıp üzüyorum :(

şu söylediğin çok doğru:"korkarsan çok hata yaparsın." işte ben bir de yufka yürekliyim.aman üzer miyim aman kırar mıyım diye düşünüyorum ama kendimi kırıp üzüyorum :KK43:
Kırılırsa kırılsın unutma sen hayır kurumu değilsin üzülmesin diye sen mi üzül yani

Böyle bir adamla evlenilir mi hiç ya? Kaç uzaklaş çabuk bacım :KK12: resmen sömürecek adam arıyor ya.!! Hemen şimdi çıkar kavgayı bas tekmeyi gitsin :sinirli:

Insallah ayrildim dediginizide goruruz burada.

Daha ilk gunden araba iste para iste ne demek.. Allah iyi insanlar cikartsin karsiniza

Sen kendine kiymet vermezsen kimse sana kiymet vermez. Dua et allah karsina layigini cikarir elbet. Bosanacagini gore gore evlenemezsin,ayni hataya iki defa dusmek aptallik olur. Konuyu acik acik konus bence adamla. Ayrilmadan once bunu yap da hem senin icin sogumus olur verecegi cevaplarla, hem de onun hatalarini gormesi senin icin en buyuk intikam olur.

bunca yedirdiği paraya karşı sana para ödeterek kendini rahatlatıyor olabilir. ilerde kadınlara olan kinini senden çıkarmaya çalışırsa çok zor olur senin için. üstelik de sevmiyorsun. peki neden zorluyorsun?
Evet canim aynen oyle dusunuyorum.kadinlara kinini bana para odeterek çıkarıyor.ne yuzsuz adam ya acik acik para ver diyor.geri donuyor benim gibi anadolu çocuğunu kadinlar istemiyor kadinlara pic erkek yarar diyor

O zaman mustehak size ne diyelim
2 günlük para budalası bi herifle verin keyfi olarak annenize vermeyin. Helal olsun
yazıklar olsun öyle zoruma gidiyor ki arabayı alması ve tepe tepe kullanması.ben annemlere vermedim onalrın ihtiyacı olduğu halde.

çıkar mı cidden karşıma iyi birileri :KK43:
30 kusur yaşındayım evlendim ayrıldım ve bir de nişandan ayrılmış olacağım :KK43:

yahu niye çıkmasın, yağmurdan kaçarken doluya tutulucan.
böyle adamlara kendini niye kullandırıyorsun, çakal herif sen çalışmasan seninle evlenmeyi düşünmezdi. eminim ki onu da hesaplamıştır.
kendine saygın kalmaz.

Sizdeki psikoloji sanırım bu yaşta evlendim boşandım- bir tane adam buldum bırakmayım göz yumayım.
YOK ÖYLE BİR DÜNYA HAYAT ÇOK GÜZEL SİZ BUNLARI HAKETMİYORSUNUZ YALNIZ DA MUTLU OLABİLİRSİNİZ.
Kesinlikle ilişkiyi kesin.

Back