- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 44
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
sağol ya vallahi söylediğin söz de ilaç gibi geldi.iyi madem 2.kez evlenenler mutlu olmuyorsa ben çekileyim bir köşeye.Sorunlar halledilecek gibi durmuyor. Fazla düşünmeye gerek yok bence. Bir de ikinci kez evlenip de mutlu olanı görmedim ben. Muhakkak vardır ama azlar heralde.
Maksadım bu kadar olumsuzluğun arasında size biraz cesaret vermekti. Mantık Evliliği olur da bu adamla evlenmek için kör Kütük aşık olmak gerekir. Ben de Evliyim Evliliğin ne olduğunu biliyorum az çok naçizane.sağol ya vallahi söylediğin söz de ilaç gibi geldi.iyi madem 2.kez evlenenler mutlu olmuyorsa ben çekileyim bir köşeye.
ya canım öyle mi yapsam yaBayramda arabam bana lazim diyorsun.bu kadar basit. Yaa merak ettim sen eski esinden nasil ayrila bildin? Adami sevmiyorsun hatta tiksindigini söylūyorsun ama ayrilamiyorsun..nisanda ne masraf yapti? Gerekirse masrafini hesapla zarfa koy eline ver.madem masrafini cikarmaya calisiyor diyorsun..
ya sinirimden uyuyamıyorum.
şöyle yapmaya karar verdim
yarın arabayla annemlere gidecem.bir süre sonra da istiyorlar arabayı onlara bırakacam dicem nasıl olur sizce?
onu kırmış üzmüş olur muyum?
sanırım recep ivedik bile bu adamdan daha anadoluludur.anadolu delikanlısıymış, recep ivediğin otlakçı versiyonu bildiğin
ya sinirimden uyuyamıyorum.
şöyle yapmaya karar verdim
yarın arabayla annemlere gidecem.bir süre sonra da istiyorlar arabayı onlara bırakacam dicem nasıl olur sizce?
onu kırmış üzmüş olur muyum?
@roseofgoldd
canım kardeşim benim bir dayımın kızı vardı benden 10-1.yaş büyük ilk işi ablayı çok aldattı. en sonunda bosandilar. Ama dayımın kızı atlatamadı hemen 10 yil felan geçti şimdi 40.yaşında evlenmiş ve çok mutluymuş. kendisi hemşire. illa ki iyi biri karşına çıkar. Bana göre senin fikrini değiştiren bakış açısı dar arkadaşın o arkadaşının kafası pek çalışmıyor ne olur onu kaale alma.
Şimdi öncelikle sen bir insansın. En başta insan olduğun için kiymetlisin. Degerlisin. Ve her insanın kişilik hakkı vardır. Es de olsa anne de olsa kimse kimsenin kişilik haklarını elinden alamaz. Hayır diyememen senin ruhsal durumunda bi sıkıntı olduğunu gösterio, sen SADECE HAKKINI ALACAKSIN,HAKKINI KORUYACAKSIN.KİMSE SANA İSTEMEDİĞİN BİR ŞEYİ YAPTIRAMAZ. maalesef biz etkili olamiyoruz. İnan her yönünden bakıyorum yok ya olmaz yani .
Bir de mutluluğu başka şeylere baglama. Ne bileyim kimisi yeni evi olsa ,kimisi çocuğu olsa, kimisi evlenirsem.......vs. mutlu olacam der ama bunlar büyük yanilgilar. Mutluluk insanın içinden gelir . Ani yaşamak mutluluktur . . ve de her insan aslında yalnizdir.
cidden sevmiyorum ama ne ileyim.bu adamı sevmediğine emin misin? hala üzülürmü kırılır mı diye düşünüyorsun.Ne halt ederse etsin üzülen sen olacaksın yoksa
sevdiğinden değil işte.bu adamı sevmediğine emin misin? hala üzülürmü kırılır mı diye düşünüyorsun.Ne halt ederse etsin üzülen sen olacaksın yoksa
pinti işte. duygusuz bi pinticidden sevmiyorum ama ne ileyim.ya istiyorum ki kendiliğinden anlasın bıraksın arabayı bana.neyse halledecem inşallah.
ya evet diyememem büyük sıkıntı aslında belki 3-5 ay sonra kendime kızacağım niye hayır diyememişim diye.ooof ki ne of.
ya adam ciddi ciddi hıncını benden çıkarıyor.kadınlar akini var.karısından boşandıktan sonra 7 yıl nafaka ödemiş karısına ödediği nafaka zoruna gidiyor
ooohhh arabayı kullan.para ver de.e ben senin neyine heveslenip alayım seni pardon da? kendi paramı kendim yiyemiyor muyum?
ya o da anladı onu bırakacağımı yukarda bir arkadaşın da dediği gibi tamamen kopana kadar ipler ne koparırsam kar diye düşünüyor.hepsi bu.
ee sende biliyorsun bile bile yedirmeyeceksin herhaldecidden sevmiyorum ama ne ileyim.ya istiyorum ki kendiliğinden anlasın bıraksın arabayı bana.neyse halledecem inşallah.
ya evet diyememem büyük sıkıntı aslında belki 3-5 ay sonra kendime kızacağım niye hayır diyememişim diye.ooof ki ne of.
ya adam ciddi ciddi hıncını benden çıkarıyor.kadınlar akini var.karısından boşandıktan sonra 7 yıl nafaka ödemiş karısına ödediği nafaka zoruna gidiyor
ooohhh arabayı kullan.para ver de.e ben senin neyine heveslenip alayım seni pardon da? kendi paramı kendim yiyemiyor muyum?
ya o da anladı onu bırakacağımı yukarda bir arkadaşın da dediği gibi tamamen kopana kadar ipler ne koparırsam kar diye düşünüyor.hepsi bu.
ya canım ya bir de birkaç hafta önce şehirde geziyorduk bana bir gömlek al dedi.ciddi ciddi dedi.tamam dedim.ben de mağazaya girdik beğenmedi çıktık sonra kaldı öyle.sanırım recep ivedik bile bu adamdan daha anadoluludur.
canım bir üstü okur musunee sende biliyorsun bile bile yedirmeyeceksin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?