• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Hayır durumum yok maddiyat yönünden sorunumda var herşeye yinede RABBİM e çok şükür çokta kötü değilim ama çalışmıyorum bir gelirim yok ailemde kolay kolay bana para vermiyorlar biz düğünün için hazırlık yapacağız o yuzden birşey isteme diyorlar ve nişanlım bana harçlık vermeye çalıştı bazen 150 bazen 200 bazende 100 tl kendinde olsada olmasada kendinde kalmayacağını bilesede beni harcliksiz bırakmamaya çalışır ilk bana kendi eliyle uzattığında sen beni ne sanıyorsun bunu kabul edeceğimi nasıl düşünürsün diyip canım sıkılmıştı ve nişanlım ise bana ben seni eşim olarak görüyorum vede adettendir nişanlı olunca erkek tarafı kiz kendi ihtiyacını karşılasın diye vermesi gerekirmiş dedi çok şaşırdım yine kabul etmedim benim bir gururum var ben senden alamam dedim bir kac kere kp vermeye kalktı almadım koştum arkaların dan dolandım ama bu sefer kv yakaladı beni adettendir almalısın kizimkızım dedi yine almadım tekrardan yanlarına yaklaşıp hoşgeldiniz diyerek öperken arka cebime sokuverdi anne hayır desemde kuzum bak adettir diye kaç kere arka arkasın a söyledi ramazan bayramında da bize ailesi amcası halasıyım felan geldi yemek yaptık tabağa katıyordum annesi yanıma geldi kizim baban dişini şiş görünce sasirmis vermeyi unutmuş dedi bir baktım 100 to getiriyor hayır anne olmaz dedim kabul etmedim ablama vermeye çalıştı kabul ettir diye oda ben karışmıştım dedi ve kadından alır almaz cebime soktu kısacası oğlu da adetten diyip ya cüzdanım a ya telefon kılıfına katıyor utanıyorum diye hic elime vermiyor katıyor bende her gördiğimdegördüğümde aşkım bende vardı diyip gecistiriyirum halbuki ben de yok teşekkür ediyorum böyle yani

Durumunuz farklıymış. Güzel düşünmüşler ince hareket etmişler. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.

ya bana bayramda ailemin yanına gidecem arabanı alacam dedi bişey diyemedim :KK43:
:oha: yemin ederim adamı bi kaşık suda boğasım geldi :KK62:kendi malına niye sahip çıkmıyorsun senle olmaz diyosun hala daha arabanı istiyor.:sinirli:Yüzsüz.

Sat arabanı ama ona verme bırak poposuna vur tekmeyi gitsin.Sen onun için mi alın teri döküyorsun.Adam beleş yer bulmuş otlakçı gibi davranıyor

Aklını başına al .Uçurumdan atlamak gibi bir şey senin şu an yaptığın.Şu adama katlanacak kadar değersizmisin çirkinmisin nedir bu saçmalık

Son düzenleme:
:oha: yemin ederim adamı bi kaşık suda boğasım geldi :KK62:kendi malına niye sahip çıkmıyorsun senle olmaz diyosun hala daha arabanı istiyor.:sinirli:Yüzsüz.

Sat arabanı ama ona verme bırak poposuna vur tekmeyi gitsin.Sen onun için mi alın teri döküyorsun.Adam beleş yer bulmuş otlakçı gibi davranıyor

Aklını başına al .Uçurumdan atlamak gibi bir şey senin şu an yaptığın.Şu adama katlanacak kadar değersizmisin çirkinmisin nedir bu saçmalık
Sizi kırmayacağını bilsem müstehak derdim konu sahibesi... Böyle devam :KK9:
offf ne diyim yok veremem mi diyim? vermiyorum mu diyim? siz söyleyin ne diyim? diyemiyorum işte istiyorum ki o anlasın o farkına varsın yüzsüzlük etmesin :(

Anadolu erkeğiyim diye gezen ama nişanlısının arabasında parasında gözü olan bir kro dingil.Öyleki kendine araba aldırmak içinde açık açık kredi çek demiş.Bu kadar onursuz gurursuz birini mi kendine layık görüyorsun üstelik adam memur diyorsun maaşı var diyorsun önceki karısı boşuna sepetlememiş bir tekmede sen vur

offf ne diyim yok veremem mi diyim? vermiyorum mu diyim? siz söyleyin ne diyim? diyemiyorum işte istiyorum ki o anlasın o farkına varsın yüzsüzlük etmesin :KK43:
Yüzsüzlük diz boyu.. O sizin yumuşak karnınızı görmüş hayır diyemeyeceğinizi biliyor, tekmeyi yiyene kadar ne koparsam kar diye düşünüyor.
Ben olsam yola çıkacağı gün arabayı bir bahane bulur elinden alırım.

offf ne diyim yok veremem mi diyim? vermiyorum mu diyim? siz söyleyin ne diyim? diyemiyorum işte istiyorum ki o anlasın o farkına varsın yüzsüzlük etmesin :KK43:

Adam yüzsüz onursuz gurursuz düzeleceğini sanma böyle gider.Başına silah dayamıyorlar herhalde arabayı vermeyi bırak yüzüğü at kafasına kurtul.

Neden bu kadar zor. Seni gerçekten anlayamıyorum SEVMİYORUM TİKSİNİYORUM ÖPEMEM diyorsun.

o arkadaşının etkisinde mi kaldın bu adi adam son şansım diyemi düşünüyorsun

tamam yalnızsın kimsen yok ama tutunacağın dal bu değil sonra çok pişman olursun

Valla hiç mantıklı davranmıyorsun uçuruma doğru yavaş yavaş gidiyorsun bir kendine gelmen lazım .

Çevrendekilerde mantıklı değil .Acaba bir psikologamı anlatsan derdini bu yalnızlık sorununa çözüm bulabilir .Sen kıymetlisin ve bu dünyaya bir kere geliyorsun .

Valla hiç mantıklı davranmıyorsun uçuruma doğru yavaş yavaş gidiyorsun bir kendine gelmen lazım .

Çevrendekilerde mantıklı değil .Acaba bir psikologamı anlatsan derdini bu yalnızlık sorununa çözüm bulabilir .Sen kıymetlisin ve bu dünyaya bir kere geliyorsun .
canım o adamla asla evlenmem ama birden koparamadım bağı da.ama adama açık açık dedim seni sevmiyorum sana aşık değilim seninle evlenirsem mutsuz olurum dedim yani.ama çok yüzsüz davranıyor hala araba istiyor ya aslında istemiyor bile hani arabayı bayramda alacam haberin olsun diyor.gerizekalıyım ben galiba ya da alnımda enayi falan yazıyor olmalı bence nişan için ettiği masraflar zoruna gitti.bu kız benden ayrılacak ayrılmaya bari acısını çıkarayım içim rahatlasın diyor.

Yüzsüzlük diz boyu.. O sizin yumuşak karnınızı görmüş hayır diyemeyeceğinizi biliyor, tekmeyi yiyene kadar ne koparsam kar diye düşünüyor.
Ben olsam yola çıkacağı gün arabayı bir bahane bulur elinden alırım.
aynen öyle bu yazdığınız çok doğru.bence şunu düşünüyor nişanda masraf yaptım bu kız da beni bırakacak bari o bırakana kadar ne kadar koparırsam kar diye düşünüyor acısını çıkarak güya.ya ne diyim napim yine istiyor bayramda :(

aynen öyle bu yazdığınız çok doğru.bence şunu düşünüyor nişanda masraf yaptım bu kız da beni bırakacak bari o bırakana kadar ne kadar koparırsam kar diye düşünüyor acısını çıkarak güya.ya ne diyim napim yine istiyor bayramda :KK43:
Oyle dusunuyosa arabayi alir cakar biyere. Al sana masraf.

Ya ayril dehle gitsin. Sevmiyorum diyosun niye uzatiyosun ki. Kopar iletisimini. Adam kendine okadar guveniyo 1 ay sonraki bayrama araba bende diyo. Bu ne genislik.

canım o adamla asla evlenmem ama birden koparamadım bağı da.ama adama açık açık dedim seni sevmiyorum sana aşık değilim seninle evlenirsem mutsuz olurum dedim yani.ama çok yüzsüz davranıyor hala araba istiyor ya aslında istemiyor bile hani arabayı bayramda alacam haberin olsun diyor.gerizekalıyım ben galiba ya da alnımda enayi falan yazıyor olmalı bence nişan için ettiği masraflar zoruna gitti.bu kız benden ayrılacak ayrılmaya bari acısını çıkarayım içim rahatlasın diyor.

Nasıl istemiyor hatta emrivaki yapmış kendi malıymış gibi bayramda alacağım diyor.Yüz verme.Böyle bir asalakta kocama musallat olmuştu zor bela kurtarmıştım.Araba manyağıymış çevresinden öğrendim.Belkide araba olduğu için yanaştı eşime.

Oyle dusunuyosa arabayi alir cakar biyere. Al sana masraf.

Ya ayril dehle gitsin. Sevmiyorum diyosun niye uzatiyosun ki. Kopar iletisimini. Adam kendine okadar guveniyo 1 ay sonraki bayrama araba bende diyo. Bu ne genislik.
ya değil mi güzel kardeşim bişey de diyemedim sinirden çatlama üzereyim birileri bana tekme tokat dalsın :kızgın:

Nasıl istemiyor hatta emrivaki yapmış kendi malıymış gibi bayramda alacağım diyor.Yüz verme.Böyle bir asalakta kocama musallat olmuştu zor bela kurtarmıştım.Araba manyağıymış çevresinden öğrendim.Belkide araba olduğu için yanaştı eşime.
ne yapayım da vermeyeyim bayramda :(

Back