- Konu Sahibi kuzeyyildizim
Hayır durumum yok maddiyat yönünden sorunumda var herşeye yinede RABBİM e çok şükür çokta kötü değilim ama çalışmıyorum bir gelirim yok ailemde kolay kolay bana para vermiyorlar biz düğünün için hazırlık yapacağız o yuzden birşey isteme diyorlar ve nişanlım bana harçlık vermeye çalıştı bazen 150 bazen 200 bazende 100 tl kendinde olsada olmasada kendinde kalmayacağını bilesede beni harcliksiz bırakmamaya çalışır ilk bana kendi eliyle uzattığında sen beni ne sanıyorsun bunu kabul edeceğimi nasıl düşünürsün diyip canım sıkılmıştı ve nişanlım ise bana ben seni eşim olarak görüyorum vede adettendir nişanlı olunca erkek tarafı kiz kendi ihtiyacını karşılasın diye vermesi gerekirmiş dedi çok şaşırdım yine kabul etmedim benim bir gururum var ben senden alamam dedim bir kac kere kp vermeye kalktı almadım koştum arkaların dan dolandım ama bu sefer kv yakaladı beni adettendir almalısın kizimkızım dedi yine almadım tekrardan yanlarına yaklaşıp hoşgeldiniz diyerek öperken arka cebime sokuverdi anne hayır desemde kuzum bak adettir diye kaç kere arka arkasın a söyledi ramazan bayramında da bize ailesi amcası halasıyım felan geldi yemek yaptık tabağa katıyordum annesi yanıma geldi kizim baban dişini şiş görünce sasirmis vermeyi unutmuş dedi bir baktım 100 to getiriyor hayır anne olmaz dedim kabul etmedim ablama vermeye çalıştı kabul ettir diye oda ben karışmıştım dedi ve kadından alır almaz cebime soktu kısacası oğlu da adetten diyip ya cüzdanım a ya telefon kılıfına katıyor utanıyorum diye hic elime vermiyor katıyor bende her gördiğimdegördüğümde aşkım bende vardı diyip gecistiriyirum halbuki ben de yok teşekkür ediyorum böyle yani
Durumunuz farklıymış. Güzel düşünmüşler ince hareket etmişler. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.