- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
seninde maaşın var paran var kendin al demiyormusun konuştukça hem şaşırıyorum hem kızıyorum.Bu adamın sana ne katkısı oldu çok merak ediyorumya canım ya bir de birkaç hafta önce şehirde geziyorduk bana bir gömlek al dedi.ciddi ciddi dedi.tamam dedim.ben de mağazaya girdik beğenmedi çıktık sonra kaldı öyle.
buna ne diyorsun?
Sen halâ ūzūlūrmū diyosun. Bir kac kez isteklerine hayir de bakalim.o seni nasil ūzer..bak tekrar söylūyorum. Ýūzūne söyleyemiyorsan araya birini koy.ondan uzak dur.sana ulasmasini engelle. Nisanda taktiklarini vs. Nesi varsa yolla.
aynen öyle bu yazdığınız çok doğru.bence şunu düşünüyor nişanda masraf yaptım bu kız da beni bırakacak bari o bırakana kadar ne kadar koparırsam kar diye düşünüyor acısını çıkarak güya.ya ne diyim napim yine istiyor bayramda
ya bana bayramda ailemin yanına gidecem arabanı alacam dedi bişey diyemedim
gitmesen de bayramda görüşmek istediğin insanlar olabilir, araban neden onda dursun günlerce, hem de farklı bi şehirde.anne babam ayrı bunu biliyor babamla görüşmediğimi de biliyor canım.
ama ben kararlıyım vermeyeceğim.
ailemle görüşmüyorum bayramda gitmeyeceğimi söyledim ama gideceğim artık
anne babam ayrı bunu biliyor babamla görüşmediğimi de biliyor canım.
canım çocuğum yok ama diyor zaten zaten aile yönünden de tam istediğim gibisin diyorOoooo tam yolunacak kaz kıvamındasınız şu an.
Kusura bakmayın bu dediklerime.
Ben de 2 çocuklu boşanmış bir kadınım. Benim de etrafıma yanaşmaya çalışanlar oluyor böyle. Hele ki arkası yok, koruyacak kimsesi yok durumunda iseniz ağızları sulanıyor.
Ben böyle durumlarda çocuklarımı öne sürüyorum. Okul açılacak, masraf olacak, vs
Ya da oturduğunuz ev size aitse kredi ödediğinizi bu nedenle maddi açıdan uç uca gittiğinizi söyleyebilirsiniz.
Ya da eskiden aileniz için ihtiyaç kredisi çekmiş olduğunuzu ve ona sürekli ödeme yaptığınızı vs
Ama en güzeli "bu adama gömlek almak mı çocuğuma kıyafet almak mı" diye düşünün. Biz bir anneyiz artık. Genç kız gibi harcama yapamayız.
anne babam ayrı bunu biliyor babamla görüşmediğimi de biliyor canım.
canım çocuğum yok ama diyor zaten zaten aile yönünden de tam istediğim gibisin diyor
yok canımAdam yalnizligindan ve naifliginden yararlaniyor.. sen ayrilmak istiyorum dediginde anlamazdan gelmesi falan bundan..amcan dayin yokmu.biraz onlara yanas.yalniz sanmasin seni.
Ya çok ilgincc.ya canım ya bir de birkaç hafta önce şehirde geziyorduk bana bir gömlek al dedi.ciddi ciddi dedi.tamam dedim.ben de mağazaya girdik beğenmedi çıktık sonra kaldı öyle.
buna ne diyorsun?
canım konumu çok yakından takip edip yorum yazıyorsun çok teşekkür ederim.ama başaracağım bu adamı defetmeyi.beni çok yalnız savunmasız buldu benceYa çok ilgincc.
esimle Nişanlilikta hediye alsam niye aldın derdi. haa benimki de ANADOLU ERKEĞİ.
yuhhh .canım çocuğum yok ama diyor zaten zaten aile yönünden de tam istediğim gibisin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?