• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaynı durumu yaşayan bayan arkadaşlar bakabilir mi? (nişanlı ve para konusu)

Ya sen hala sallamadin mi o otlakciyi kac gundur? Vur tekmeyi gitsin. P... gibi kadin sirtindan geciniyorlar. Caktirmadan arabayi al once garantiye sonra salla. Soyle kullandirmayin kendinizi yaaa...
ya değil mi güzel kardeşim bişey de diyemedim sinirden çatlama üzereyim birileri bana tekme tokat dalsın :kızgın:

İlk basta uzulmustum ama suan kusura bakmayin mustehak dicem yani.
Onca insan gunlerdir size laf anlatmaya calisiyor hala daha adami birakmiyorsunuz hala daha arabayi veriyorsunuz.
Yalniz kalmayin diye boyle birini yaninizda gezdiriyosunuz kim bilir o sirada kimleri kaciriyosunuz haberiniz yok.

Onca insan gunlerdir size laf anlatmaya calisiyor hala daha adami birakmiyorsunuz hala daha arabayi veriyorsunuz.
Yalniz kalmayin diye boyle birini yaninizda gezdiriyosunuz kim bilir o sirada kimleri kaciriyosunuz haberiniz yok.
haklısınız en kısa sürede bitireceğim bu en doğru yol.

Aynen oyle @roseofgoldd "adam"lari kaciriyorsun.
1.Anahtari ilk gordugun yerde aliyorsun once.
2.Arabayi alip kendi evinin onune park ediyorsun
3. Kusura bakma tatlim elektrik alamadim diyorsun.
Bu kadar basit. Meslek edindiysen, araba alabildiysen, alip arabayi evinin kapisina koyup nisanlini da terkedebilirsin. Meslek sahibi, guvencesi olmayan kadinlar bile bakiyor adam degilse terkediyor, hayatina bakiyor. Bu kadar pasif olmayin ya.

istemedi bile bayramda alacam dedi.haberin olsun der gibiydi.

Kinu sahibi lutfen ya lutfen mesajimi aynen ona yolla. Valla ben dayanamiyorum okumaya sen bu adama nasıl katlaniyorsun.
`Canim benim arabama göre plan yapma. Kendi planlarim var araba bana lazim, sana veremem` bu kadar basit. Adam sana derken utanip sıkılıyor mu. Mal senin mulk senin sen niye sıkılıyorsun.

Ikinci Elif vakasi resmen. Ben kac gundur bakmadim herhalde arabayi alip bir sekilde sallamistir diye. Bugun bir baktim sok... Hala "onu nasil diyecegim, bunu nasil yapacagim"... :olamaz:

Keske mesajla is bitse... Mesaji alinca adam ya telefonda ayak direyecek ya da yuzyuze. Konu sahibinin net bir tavir edinmesi lazim. Kendisi bir net olsa, kararlilik gosterse mesele cozulecek. Cok kompleks, asilamaz bir durumu yok zaten. Otlakci herifler de eliyle koymus gibi buluyor boyle kadinlari...:KK34:
Kinu sahibi lutfen ya lutfen mesajimi aynen ona yolla. Valla ben dayanamiyorum okumaya sen bu adama nasıl katlaniyorsun.
`Canim benim arabama göre plan yapma. Kendi planlarim var araba bana lazim, sana veremem` bu kadar basit. Adam sana derken utanip sıkılıyor mu. Mal senin mulk senin sen niye sıkılıyorsun.

istemedi bile bayramda alacam dedi.haberin olsun der gibiydi.
Canım sende seni kullanmasına bile bile göz yumuyorsun. Hala daha sevmedigin bi adamla konusuyorsun konusmayi gectim ustune arabani isteyecek yüzü veriyorsun. Yapma. Bu adam senin sevmiyorum lafını ciddiye almiyor belli ki. Yol yakınken kurtar kendini. Bak hayat devam ediyor. Tayinini iste bence en kısa zamanda umarım baska bir sehirde gercekten aşık oldugun adamla evlenirsin yuva kurarsın gercek mutlulugu o zaman tadarsın. Ve simdi gecirdigin bir güne bile pişman olursun. Allahim seni sana layik birisiyle tanistirsin insallah...

Sen yalnız kalmaktan mı korkuyorsun anlamadım ki? Çok alıştın ayrılınca hayatında oluşacak boşluktan mı korkuyorsun? Bence korkun ne olursa olsun mutsuz olmandan daha iyidir. Evlilik bir gunluk degil yani sen bu adama nasil tahammul edeceksin ki. Bak simdiden biktirmis bile seni. O olmasa sen daha mutlu olursun bence. Yeni biriyle tanisana kadar git arkadaslarinla gez eğlen yalniz kalma.

Hayatının iplerini eline al.Çocuk değilsin cahil değilsin. Adama o kadar şey söylemişsin seni sallamamış bile.Araba istiyormuş.Biraz sesini yükseltip "ben ne diyorum anlamıyor musun ne arabası" diyemedin mi?
Bitti de bu son görüşmemiz de arama de ne dersen de.Kendini saydır biraz özgüvenin olsun.Uysal koyun gibi davranmayı bırak.

Sorunlar halledilecek gibi durmuyor. Fazla düşünmeye gerek yok bence. Bir de ikinci kez evlenip de mutlu olanı görmedim ben. Muhakkak vardır ama azlar heralde.

Back