- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Bayrama kadar gorusucem diyosun yani?ne yapayım da vermeyeyim bayramda
ya değil mi güzel kardeşim bişey de diyemedim sinirden çatlama üzereyim birileri bana tekme tokat dalsın
işte nasıl alıcam arabayıYa sen hala sallamadin mi o otlakciyi kac gundur? Vur tekmeyi gitsin. P... gibi kadin sirtindan geciniyorlar. Caktirmadan arabayi al once garantiye snra salla.
araba sende değil mi vermeyeceksin açık açık söyleyeceksin bu iş bitti araba maraba yok diyeceksin.Senin yerinde olsam yüzünü görmemek için başka yere tayin isterimişte nasıl alıcam arabayı
haklısınız en kısa sürede bitireceğim bu en doğru yol.İlk basta uzulmustum ama suan kusura bakmayin mustehak dicem yani.
Onca insan gunlerdir size laf anlatmaya calisiyor hala daha adami birakmiyorsunuz hala daha arabayi veriyorsunuz.
Yalniz kalmayin diye boyle birini yaninizda gezdiriyosunuz kim bilir o sirada kimleri kaciriyosunuz haberiniz yok.
canım ufak bir kaza yapmıştım bir tarafı yamulmuştu tamirde yarın çıkacak .araba sende değil mi
İlk basta uzulmustum ama suan kusura bakmayin mustehak dicem yani.
Onca insan gunlerdir size laf anlatmaya calisiyor hala daha adami birakmiyorsunuz hala daha arabayi veriyorsunuz.
Yalniz kalmayin diye boyle birini yaninizda gezdiriyosunuz kim bilir o sirada kimleri kaciriyosunuz haberiniz yok.
ya bana bayramda ailemin yanına gidecem arabanı alacam dedi bişey diyemedim
istemedi bile bayramda alacam dedi.haberin olsun der gibiydi.Yok artik ya sen onca şey dedikten sonra birde daha genemi istedi. Madem karşısında diyemiyorsun hayır diye mesaj yaz arabamı veremicem diye.
istemedi bile bayramda alacam dedi.haberin olsun der gibiydi.
istemedi bile bayramda alacam dedi.haberin olsun der gibiydi.
İlk basta uzulmustum ama suan kusura bakmayin mustehak dicem yani.
Kinu sahibi lutfen ya lutfen mesajimi aynen ona yolla. Valla ben dayanamiyorum okumaya sen bu adama nasıl katlaniyorsun.
`Canim benim arabama göre plan yapma. Kendi planlarim var araba bana lazim, sana veremem` bu kadar basit. Adam sana derken utanip sıkılıyor mu. Mal senin mulk senin sen niye sıkılıyorsun.
Canım sende seni kullanmasına bile bile göz yumuyorsun. Hala daha sevmedigin bi adamla konusuyorsun konusmayi gectim ustune arabani isteyecek yüzü veriyorsun. Yapma. Bu adam senin sevmiyorum lafını ciddiye almiyor belli ki. Yol yakınken kurtar kendini. Bak hayat devam ediyor. Tayinini iste bence en kısa zamanda umarım baska bir sehirde gercekten aşık oldugun adamla evlenirsin yuva kurarsın gercek mutlulugu o zaman tadarsın. Ve simdi gecirdigin bir güne bile pişman olursun. Allahim seni sana layik birisiyle tanistirsin insallah...istemedi bile bayramda alacam dedi.haberin olsun der gibiydi.
Bence adama bi yol verse bütün sorunları hallocak gibiSorunlar halledilecek gibi durmuyor. Fazla düşünmeye gerek yok bence. Bir de ikinci kez evlenip de mutlu olanı görmedim ben. Muhakkak vardır ama azlar heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?